Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Preview: wat als ze je onherkenbaar hadden gemaakt?

08/11/2016 - 13:17
"Morgen zie je bij VTM de tweede aflevering van 'Wat Als?'! Wij geven alvast een preview op de nieuwe aflevering. Wat als ze je onherkenbaar maken?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Bekende actrice is onherkenbaar als oude man op filmset. Zie jij wie het is? (03/03/2017 - Gazet van Antwerpen)

Uitgedost met een witte pruik, een masker vol rimpels, een beige stropdas en een grijze gebreide trui. Op de filmset in Berlijn waar de remake van de horrorfilm Suspiria (1977) wordt gemaakt, is een bekende Hollywoodactrice volledig onherkenbaar verschenen. Of zie jij wel wie er achter de transformatie schuilt? [naar artikel]


2. Jan Vertonghen: “We waren onherkenbaar in eerste helft” (17/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Jan Vertonghen was eerlijk na de 1-2-zege tegen Denemarken, waarin de Duivels het in de eerste helft bijzonder moeilijk hadden. “We waren onherkenbaar”, aldus de verdediger. [naar artikel]


3. VIDEO. BV’s na preview ‘De Mol’: “Zeker weten, dat is de saboteur” (06/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Vanavond start op VIER een nieuw seizoen van ‘De Mol’. Enkele BV’s kregen in een preview de eerste aflevering al te zien en hadden al snel hun mening klaar over wie volgens hen de saboteur is. “Die man met zijn snor. Of is het die vrouw met de snor?” [naar artikel]


4. Onherkenbaar gemaakt? Computer herkent je toch (05/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Pete Doherty bijna onherkenbaar veranderd: wat heeft hij de laatste jaren uitgespookt? (21/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

The Libertines- zanger Pete Doherty (42) ziet er bijna onherkenbaar uit op foto’s van The Mirror. De zanger en gistarist, die ooit voornamelijk bekend stond om zijn drug- en drankgebruik, heeft zijn leven volledig omgegooid. Tot een tweetal jaar geleden worstelde hij nog om clean te raken, maar intussen zou hij eindelijk de klik gemaakt hebben. [naar artikel]


6. Preview: wat als mannen echt altijd goesting hadden? (15/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Morgen zie je bij VTM de derde aflevering van Wat Als! [naar artikel]


7. PREVIEW: Wat als mannen echt altijd goesting hadden? (15/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Op woensdag 16 november zie je bij VTM de derde aflevering van 'Wat Als?'! [naar artikel]


8. “Zodra een gevel onherkenbaar is gemaakt, kan je dat niet meer ongedaan maken”: zo is je huis niet meer zichtbaar op Google Street View (24/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vijftien jaar al rijden wagens van Google rond om foto’s te maken van alles en iedereen langs de straatkant. Maar wat moet je doen als je helemaal niet wil dat jouw huis zomaar voor iedereen op internet te zien is? Dan kan je aan Google vragen om je woning onherkenbaar te maken. Onze techexpert Kenneth Dée legt uit hoe je dat moet doen. [naar artikel]


9. Nieuw gebit op kosten van belastingbetaler: Dutroux is onherkenbaar geworden (16/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Marc Dutroux is onherkenbaar geworden. Wie hem zou tegenkomen in de gevangenis van Nijvel, zou niet weten dat het om het grootste monster uit [naar artikel]


10. Wow! Nicole Kidman onherkenbaar veranderd voor nieuwe filmrol (21/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Nicole Kidman is met een korte bruine pruik en een stevige laag make-up bijna onherkenbaar in de misdaadfilm ‘Destroyer’. Daarin speelt ze een... [naar artikel]


11. ‘Thuis’-actrice verschijnt vanavond bijna onherkenbaar op je scherm (03/01/2022 - Gazet van Antwerpen)

Een bijzondere verschijning in de eerste Thuis-aflevering van 2022. Tina Maerevoet (37), die Pauline speelt, duikt er maandagavond onherkenbaar op. Op Instagram licht de actrice een tipje van de sluier. [naar artikel]


12. Nicole Kidman is bijna onherkenbaar op de set van haar nieuwe film (12/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Nicole Kidman is met een korte bruine pruik en een stevige laag zelfbruiner bijna onherkenbaar op de set van de misdaadfilm 'Destroyer'. Daarin... [naar artikel]


13. Aaron Carter onherkenbaar: 21 kilo verdikt na drugsverslaving (12/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aaron Carter is haast onherkenbaar veranderd. De 29-jarige zanger is liefst 21 kilo aangekomen in enkele maanden tijd. Hij meldde zich recent bij... [naar artikel]


14. OPROEP. Was je onherkenbaar na een plastische ingreep? (20/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Onherkenbaar en een compleet andere man. Dat vonden volgers, vrienden en familie toen ze Fabrizio Tzinaridis’(31) nieuwe look aanschouwden. Deed jij ook een cosmetische ingreep waarna je amper te herkennen was was? We zijn op zoek naar mensen die hier eerlijk over durven vertellen. [naar artikel]


15. OPROEP. Ben je onherkenbaar na een plastische ingreep? (20/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Onherkenbaar en een compleet andere man. Dat vonden volgers, vrienden en familie toen ze Fabrizio Tzinaridis’(31) nieuwe look aanschouwden. Deed jij ook een cosmetische ingreep waarna je amper te herkennen was was? We zijn op zoek naar mensen die hier eerlijk over durven vertellen. [naar artikel]


16. Google-personeel van eerste uur: ‘Bedrijf werd onherkenbaar’ (04/01/2020 - Express)

2019 was het jaar dat Alphabet en Google voorgoed veranderden, claimt het personeel van de internetmogul. De bedrijfscultuur zou helemaal anders zijn dan wat Larry Page en Sergey Brin ooit voor ogen hadden. Op 4 december ruimden Alphabet-oprichters Larry Page en Sergey Brin baan voor Sundar Pichai. Een grote ommezwaai betekent dat niet, Pichai stond […] The post Google-personeel van eerste uur: ‘Bedrijf werd onherkenbaar’ appeared first on Business AM. [naar artikel]


17. Khloé Kardashian onherkenbaar op nieuwe foto: “Is dit Ariana Grande?” (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Khloé Kardashian (36) ziet er alweer onherkenbaar uit op een nieuwe Instagram-foto. Haar volgers moesten twee keer kijken voor ze doorhadden dat... [naar artikel]


18. Google beschermt privacy van koe (15/09/2016 - De Redactie)

Het welzijn van dieren ligt technologiereus Google nauw aan het hart. in die mate dat het bedrijf het gezicht van een koe op Google Street View onherkenbaar heeft gemaakt. [naar artikel]


19. Onherkenbaar Lierse likt wonden na monsternederlaag: “We lieten ons afmaken” (05/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

Met droge 6-0-cijfers werd een onherkenbaar Lierse zaterdagavond door het koelbloedige Westerlo meedogenloos afgemaakt in de Slag der Kempen. Geen leidersplaats in de tweede periode dus voor de Pallieters en al evenmin enige mathematische zekerheid over de belangrijke vierde plaats. [naar artikel]


20. Calista Flockhart maakt comeback in 'Feud' maar is haast onherkenbaar (05/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Actrice Calista Flockhart (59) keert onherkenbaar terug naar de beeldbuis, ze werd bekend als Ally McBeal in de gelijknamige advocatenserie. Haar laatste verschijning was drie jaar geleden in de superheldenserie ‘Supergirl’. [naar artikel]


21. Logo 'De Morgen' onherkenbaar gemaakt (13/04/2019 - De Morgen)

De redactie van De Standaard heeft op hun website het logo van De Morgen van een foto gehaald bij een verslag van Rock Werchter. De strategie daarachter is publicitair weinig doordacht. [naar artikel]


22. Frans Bauer onherkenbaar vlak voor haartransplantatie (04/07/2018 - Gazet van Antwerpen)

Onherkenbaar is-ie: Frans Bauer (44) loopt dezer dagen rond met een blinkende kale knikker. De Nederlandse charmezanger liet gisteren zijn hoofd gladscheren net voor een haartransplantatie. [naar artikel]


23. Reddingswerkers hadden dynamiet nodig om Vlaamse speleoloog (47) uit grot te halen (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Meer dan 30 uren nadat een Vlaamse speleoloog (47) een metersdiepe val had gemaakt in een grot in Zuid-Frankrijk droegen reddingswerkers hem zaterdagavond op een brancard door de ingang terug naar buiten. Dat lukte pas nadat ze enkele ondergrondse gangen onder andere met dynamiet groter hadden gemaakt. Voor de gewonde Belg stond toen al een helikopter vertrekkensklaar - om die te kunnen laten landen hadden de Fransen zélfs bomen gekapt. [naar artikel]


24. Acteur uit Harry Potter is nu onherkenbaar (19/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

In ‘Harry Potter en de Vuurbeker’ werd Hermelien verliefd op Viktor Kruml, een rol die werd gespeeld door de Bulgaarse acteur Stanislav Ianevski. De man is nu 31 jaar en zo goed als onherkenbaar, zo bewijst de stoere foto’s op zijn Instagram-profiel. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!