De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Preview: wat als ze je onherkenbaar hadden gemaakt?

Het Laatste Nieuws

08/11/2016 - 13:17

Morgen zie je bij VTM de tweede aflevering van 'Wat Als?'! Wij geven alvast een preview op de nieuwe aflevering. Wat als ze je onherkenbaar maken?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bekende actrice is onherkenbaar als oude man op filmset. Zie jij wie het is? (03/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Uitgedost met een witte pruik, een masker vol rimpels, een beige stropdas en een grijze gebreide trui. Op de filmset in Berlijn waar de remake van de horrorfilm Suspiria (1977) wordt gemaakt, is een bekende Hollywoodactrice volledig onherkenbaar verschenen. Of zie jij wel wie er achter de transformatie schuilt?
  [naar artikel]
 2. Bekende actrice is onherkenbaar als oude man op filmset. Zie jij wie het is? (03/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Uitgedost met een witte pruik, een masker vol rimpels, een beige stropdas en een grijze gebreide trui. Op de filmset in Berlijn waar de remake van de horrorfilm Suspiria (1977) wordt gemaakt, is een bekende Hollywoodactrice volledig onherkenbaar verschenen. Of zie jij wel wie er achter de transformatie schuilt?
  [naar artikel]
 3. VIDEO. BV’s na preview ‘De Mol’: “Zeker weten, dat is de saboteur” (06/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond start op VIER een nieuw seizoen van ‘De Mol’. Enkele BV’s kregen in een preview de eerste aflevering al te zien en hadden al snel hun mening klaar over wie volgens hen de saboteur is. “Die man met zijn snor. Of is het die vrouw met de snor?”
  [naar artikel]
 4. Jan Vertonghen: “We waren onherkenbaar in eerste helft” (17/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jan Vertonghen was eerlijk na de 1-2-zege tegen Denemarken, waarin de Duivels het in de eerste helft bijzonder moeilijk hadden. “We waren onherkenbaar”, aldus de verdediger.
  [naar artikel]
 5. Onherkenbaar gemaakt? Computer herkent je toch (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 6. Pete Doherty bijna onherkenbaar veranderd: wat heeft hij de laatste jaren uitgespookt? (21/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  The Libertines- zanger Pete Doherty (42) ziet er bijna onherkenbaar uit op foto’s van The Mirror. De zanger en gistarist, die ooit voornamelijk bekend stond om zijn drug- en drankgebruik, heeft zijn leven volledig omgegooid. Tot een tweetal jaar geleden worstelde hij nog om clean te raken, maar intussen zou hij eindelijk de klik gemaakt hebben.
  [naar artikel]
 7. Preview: wat als mannen echt altijd goesting hadden? (15/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen zie je bij VTM de derde aflevering van Wat Als!
  [naar artikel]
 8. PREVIEW: Wat als mannen echt altijd goesting hadden? (15/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op woensdag 16 november zie je bij VTM de derde aflevering van 'Wat Als?'!
  [naar artikel]
 9. “Zodra een gevel onherkenbaar is gemaakt, kan je dat niet meer ongedaan maken”: zo is je huis niet meer zichtbaar op Google Street View (24/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vijftien jaar al rijden wagens van Google rond om foto’s te maken van alles en iedereen langs de straatkant. Maar wat moet je doen als je helemaal niet wil dat jouw huis zomaar voor iedereen op internet te zien is? Dan kan je aan Google vragen om je woning onherkenbaar te maken. Onze techexpert Kenneth Dée legt uit hoe je dat moet doen.
  [naar artikel]
 10. Nieuw gebit op kosten van belastingbetaler: Dutroux is onherkenbaar geworden (16/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Marc Dutroux is onherkenbaar geworden. Wie hem zou tegenkomen in de gevangenis van Nijvel, zou niet weten dat het om het grootste monster uit
  [naar artikel]
 11. Wow! Nicole Kidman onherkenbaar veranderd voor nieuwe filmrol (21/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nicole Kidman is met een korte bruine pruik en een stevige laag make-up bijna onherkenbaar in de misdaadfilm ‘Destroyer’. Daarin speelt ze een...
  [naar artikel]
 12. ‘Thuis’-actrice verschijnt vanavond bijna onherkenbaar op je scherm (03/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een bijzondere verschijning in de eerste Thuis-aflevering van 2022. Tina Maerevoet (37), die Pauline speelt, duikt er maandagavond onherkenbaar op. Op Instagram licht de actrice een tipje van de sluier.
  [naar artikel]
 13. Nicole Kidman is bijna onherkenbaar op de set van haar nieuwe film (12/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nicole Kidman is met een korte bruine pruik en een stevige laag zelfbruiner bijna onherkenbaar op de set van de misdaadfilm 'Destroyer'. Daarin...
  [naar artikel]
 14. Aaron Carter onherkenbaar: 21 kilo verdikt na drugsverslaving (12/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Aaron Carter is haast onherkenbaar veranderd. De 29-jarige zanger is liefst 21 kilo aangekomen in enkele maanden tijd. Hij meldde zich recent bij...
  [naar artikel]
 15. Google-personeel van eerste uur: ‘Bedrijf werd onherkenbaar’ (04/01/2020 - Express)
  2019 was het jaar dat Alphabet en Google voorgoed veranderden, claimt het personeel van de internetmogul. De bedrijfscultuur zou helemaal anders zijn dan wat Larry Page en Sergey Brin ooit voor ogen hadden. Op 4 december ruimden Alphabet-oprichters Larry Page en Sergey Brin baan voor Sundar Pichai. Een grote ommezwaai betekent dat niet, Pichai stond […] The post Google-personeel van eerste uur: ‘Bedrijf werd onherkenbaar’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. Khloé Kardashian onherkenbaar op nieuwe foto: “Is dit Ariana Grande?” (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Khloé Kardashian (36) ziet er alweer onherkenbaar uit op een nieuwe Instagram-foto. Haar volgers moesten twee keer kijken voor ze doorhadden dat...
  [naar artikel]
 17. Google beschermt privacy van koe (15/09/2016 - De Redactie)
  Het welzijn van dieren ligt technologiereus Google nauw aan het hart. in die mate dat het bedrijf het gezicht van een koe op Google Street View onherkenbaar heeft gemaakt.
  [naar artikel]
 18. Onherkenbaar Lierse likt wonden na monsternederlaag: “We lieten ons afmaken” (05/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Met droge 6-0-cijfers werd een onherkenbaar Lierse zaterdagavond door het koelbloedige Westerlo meedogenloos afgemaakt in de Slag der Kempen. Geen leidersplaats in de tweede periode dus voor de Pallieters en al evenmin enige mathematische zekerheid over de belangrijke vierde plaats.
  [naar artikel]
 19. Logo 'De Morgen' onherkenbaar gemaakt (13/04/2019 - De Morgen)
  De redactie van De Standaard heeft op hun website het logo van De Morgen van een foto gehaald bij een verslag van Rock Werchter. De strategie daarachter is publicitair weinig doordacht.
  [naar artikel]
 20. PREVIEW. ‘De Mol’ deelt geluidsfragment uit volgende aflevering: “Ik hoor echt iets” (22/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  VIER deelde zonet een preview voor de aankomende aflevering van ‘De Mol’. Beelden wilde de zender niet vrijgeven, maar een geluidsfragment wel. De...
  [naar artikel]
 21. The Preview – Aflevering 3: “Ondernemen/Durfinvesteringen” met Jürgen Ingels, Founder van Smartfin (23/01/2023 - Express)
  In de derde aflevering van The Preview gaat Lisbeth Imbo in dialoog met SJürgen Ingels, Founder van Smartfin. The Preview is een 9-delig praatprogramma met host Lisbeth Imbo waarbij een CEO of Topmanager vooruitblikt op 2023. Focus ligt op de weg vooruit, concrete roadblocks, internationale trends én top-management in moeilijke tijden. Naast de grotere strategie […]
  [naar artikel]
 22. Frans Bauer onherkenbaar vlak voor haartransplantatie (04/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Onherkenbaar is-ie: Frans Bauer (44) loopt dezer dagen rond met een blinkende kale knikker. De Nederlandse charmezanger liet gisteren zijn hoofd gladscheren net voor een haartransplantatie.
  [naar artikel]
 23. Drie Brusselse jongeren vallen leerkracht lastig in eerste preview ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ (15/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bekijk hier exclusief de eerste preview van het nieuwe seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, waarin Jens Dendoncker op originele, grappige en vaak...
  [naar artikel]
 24. Reddingswerkers hadden dynamiet nodig om Vlaamse speleoloog (47) uit grot te halen (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan 30 uren nadat een Vlaamse speleoloog (47) een metersdiepe val had gemaakt in een grot in Zuid-Frankrijk droegen reddingswerkers hem zaterdagavond op een brancard door de ingang terug naar buiten. Dat lukte pas nadat ze enkele ondergrondse gangen onder andere met dynamiet groter hadden gemaakt. Voor de gewonde Belg stond toen al een helikopter vertrekkensklaar - om die te kunnen laten landen hadden de Fransen zélfs bomen gekapt.
  [naar artikel]
 25. Acteur uit Harry Potter is nu onherkenbaar (19/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  In ‘Harry Potter en de Vuurbeker’ werd Hermelien verliefd op Viktor Kruml, een rol die werd gespeeld door de Bulgaarse acteur Stanislav Ianevski. De man is nu 31 jaar en zo goed als onherkenbaar, zo bewijst de stoere foto’s op zijn Instagram-profiel.
  [naar artikel]
 26. Acteur uit Harry Potter is nu onherkenbaar (19/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In ‘Harry Potter en de Vuurbeker’ werd Hermelien verliefd op Viktor Kruml, een rol die werd gespeeld door de Bulgaarse acteur Stanislav Ianevski. De man is nu 31 jaar en zo goed als onherkenbaar, zo bewijst de stoere foto’s op zijn Instagram-profiel.
  [naar artikel]
 27. ‘Thuis’-actrice verschijnt vanavond bijna onherkenbaar op je scherm (03/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een bijzondere verschijning in de eerste ‘Thuis’-aflevering van 2022. Tina Maerevoet (37), die Pauline speelt, duikt er maandagavond onherkenbaar op. Op Instagram licht de actrice een tipje van de sluier.
  [naar artikel]
 28. Factcheck: ja, VTM maakte betoger 'Mars tegen Marrakech' onherkenbaar in promobeeld (02/04/2021 - Knack)
  Uit een fotocollage van de Nationalistische Studentenvereniging zou blijken dat televisiezender VTM een foto van de 'Mars tegen Marrakech' heeft bewerkt in een promotiebeeld voor een aflevering van het reportageprogramma Telefacts. Dat klopt. VTM bewerkte het beeld om een betoger onherkenbaar te maken.
  [naar artikel]
 29. Marc Dutroux is “onherkenbaar” dankzij nieuwe tanden (16/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Marc Dutroux zou er opnieuw beter voorkomen. Volgens ‘La Capitale’ valt te horen in de gevangenis van Nijvel dat hij bijna “onherkenbaar” is in vergelijking met enkele maanden geleden. Dat is onder meer te danken aan een set nieuwe tanden die hij heeft gekregen.
  [naar artikel]
 30. Marc Dutroux is “onherkenbaar” door nieuwe tanden (16/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Marc Dutroux zou er opnieuw beter voorkomen. Volgens ‘La Capitale’ valt te horen in de gevangenis van Nijvel dat hij bijna “onherkenbaar” is in vergelijking met enkele maanden geleden. Dat is onder meer te danken aan een set nieuwe tanden die hij heeft gekregen.
  [naar artikel]
 31. Marc Dutroux is “onherkenbaar” door nieuwe tanden (16/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Marc Dutroux zou er opnieuw beter voorkomen. Volgens ‘La Capitale’ valt te horen in de gevangenis van Nijvel dat hij bijna “onherkenbaar” is in vergelijking met enkele maanden geleden. Dat is onder meer te danken aan een set nieuwe tanden die hij heeft gekregen.
  [naar artikel]
 32. ONS OORDEEL. Dat heet dan een collectieve offday: liefst tien gebuisde spelers bij een onherkenbaar Antwerp (16/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een onherkenbaar Antwerp ging met 3-0 onderuit tegen Standard. Na tien minuten stond de eindscore al op het scorebord, maar ook daarna kon de Great Old nooit een vuist maken. Heel wat spelers zakten door het ijs, dit zijn onze beoordelingen.
  [naar artikel]
 33. Na de ziekenhuisopname van Sharon Osbourne: ook rocklegende Ozzy ziet er fragiel en onherkenbaar uit (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De rocklegende Ozzy Osbourne (74) ziet er tegenwoordig onherkenbaar uit. Op beelden is te zien hoe een erg fragiele Ozzy leunt op een wandelstok terwijl hij aan het winkelen is in de supermarkt EreWhon Market in de Amerikaanse staat Los Angeles.
  [naar artikel]
 34. ‘Friends’-acteur haast onherkenbaar op nieuwe foto’s (22/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fans van ‘Friends’ maken zich zorgen over de toestand Matthew Perry (49), die in de populaire Amerikaanse tv-reeks de rol van Chandler Bing vertolkte. Perry werd deze week voor het eerst in bijna twee jaar nog eens in het openbaar gefotografeerd en ziet er haast onherkenbaar uit.
  [naar artikel]
 35. Prinses Charlène van Monaco onherkenbaar in videogesprek (05/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Prinses Charlène (43) gaf onlangs een interview met het radiostation South Africa Radio 702, waarin ze liet weten dat ze nog langer in Zuid-Afrika zal blijven. Op de beelden van het gesprek is de prinses haast onherkenbaar, met grote wallen onder haar ogen en zonder make-up.
  [naar artikel]
 36. Google Streetview maakt koe onherkenbaar (16/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Om de privacy van de mensen te beschermen, maakt Google hun gezichten onherkenbaar op Streetview. Maar dat het bedrijf ook de privacy van koeien
  [naar artikel]
 37. Zac Efron bijna onherkenbaar in nieuwe film: “Meest barre omstandigheden ooit” (01/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse acteur Zac Efron (34) ziet er bijna onherkenbaar uit in zijn nieuwe film Gold. De acteur toont enkele beelden op Instagram.
  [naar artikel]
 38. PO1-preview van Standard - Charleroi: "Sá Pinto wil derby winnen, maar Mazzu heeft unieke kans op Europees voetbal" (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Waalse derby trapt vanavond play-off 1 op gang. Om helemaal opgewarmd te geraken, presenteren wij u de PO1-preview: alles wat u moet weten voor...
  [naar artikel]
 39. Kim en Kourtney Kardashian zien er onherkenbaar uit na het proberen van een populair gezichtsmasker (28/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kourtney Kardashian heeft een foto van haarzelf en zus Kim gedeeld op Instagram nadat ze een gezichtsmasker van Hanacure hadden uitgeprobeerd. Het...
  [naar artikel]
 40. Onherkenbaar Gent verliest kostbare punten bij een zwak Seraing (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  AA Gent liet op de Pairay alweer kostbare punten liggen. Deze keer lag het niet eens aan een gebrek aan efficiëntie: de vaak zwierige Buffalo’s waren onherkenbaar tegen een nochtans zwak Seraing.
  [naar artikel]
 41. PO1-preview van Genk-Anderlecht: "Anderlecht heeft nooit echt geloofd in de titel" (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kan Racing Genk thuis een 6 op 6 pakken in play-off 1, óf gaat Anderlecht met de drie punten lopen in de Luminus Arena? In deze preview blikken we...
  [naar artikel]
 42. Onherkenbaar Bayern de boot in bij Villarreal door matchwinnaar Danjuma (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een zwak Bayern verslikt zich in Villarreal en heeft nog werk voor de boeg in de terugwedstrijd. Onherkenbaar in de eerste helft, met weinig beterschap in de tweede. Villarreal hield al bij al makkelijk stand en trekt met het kleinste verschil naar München. In de andere wedstrijd van vanavond scoorde Benzema opnieuw een hattrick.
  [naar artikel]
 43. Onherkenbaar Bayern de boot in bij Villarreal door matchwinnaar Danjuma (07/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een zwak Bayern verslikt zich in Villarreal en heeft nog werk voor de boeg in de terugwedstrijd. Onherkenbaar in de eerste helft, met weinig beterschap in de tweede. Villarreal hield al bij al makkelijk stand en trekt met het kleinste verschil naar München. In de andere wedstrijd van vanavond scoorde Benzema opnieuw een hattrick.
  [naar artikel]
 44. Nabestaanden passagiers vlucht MH17 krijgen laatste camerabeelden van hun geliefden te zien (15/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Nabestaanden van de ramp met vlucht MH17 mogen vanaf deze week de laatste camerabeelden bekijken die op de Nederlandse luchthaven Schiphol zijn gemaakt van hun geliefden. De nabestaanden moeten een geheimhoudingsverklaring ondertekenen en mogen daarna zelf in de beveiligingsbeelden zoeken naar hun familieleden. Als ze hun geliefden vinden, kunnen ze de beelden - waarop omstanders onherkenbaar worden gemaakt - later ook mee naar huis nemen.
  [naar artikel]
 45. VIDEO. Familie-cast verzamelt voor verrassende preview van seizoensfinale (28/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wat gebeurt er als de cast van Familie bij één gelukkige winnaar langsgaat om samen in absolute preview naar de seizoensfinale van vrijdag te...
  [naar artikel]
 46. Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband plots onherkenbaar: “‘Tsjakka!’ is voorbij” (01/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Nederland leerde Emile Ratelband (68) kennen als de immer energieke positiviteitsgoeroe, maar de man die altijd ‘Tsjakka!’ riep is plots onherkenbaar: Ratelband heeft zich in Thailand bekeerd tot het boeddhisme, en daar hoort een kale kruin bij.
  [naar artikel]
 47. Dit is een Fiat, maar u mag het niet weten (28/03/2019 - De Morgen)
  De Vlaamse televisieomroepen gaan steeds vaker zichtbare merken weggommen. Zo werd in de jongste uitzending van Wauters vs. Waes het logo van een wagen onherkenbaar gemaakt. Lelijk, maar effectief. Het is vaak de enige manier om een boete voor productplaatsing te voorkomen.
  [naar artikel]
 48. FOTO. Pamela Anderson verschijnt bijna onherkenbaar in het openbaar (04/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een stevige laag foundation, een heleboel donkere oogschaduw en lipliner. Actrice Pamela Anderson (49) heeft schmink nooit geschuwd. Maar toen ze vorige week op The Best Awards Gala in Parijs verscheen, zag ze er bijna onherkenbaar uit. De voormalige Baywatch-ster onderging duidelijk een make-under. En de resultaten mogen er zijn.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy