Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

02 August 2021
23:56 uur

'Patrick' trapt eindelijk campagne af

De Morgen

09/04/2019 - 23:10

Hij heeft zich lang verscholen op 't Schoon Verdiep, maar de campagne van Patrick Janssens (sp.a) is eindelijk van start gegaan. De burgemeester zal elke Antwerpenaar een magazine laten bezorgen dat zijn naam draagt. Patrick, dus.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. PVDA trapt als eerste campagne af (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De uiterst linkse partij PVDA trapt als eerste partij in ons land de campagne af voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober volgens jaar. De
  [naar artikel]
 2. ‘Eindelijk’: cultuursector lanceert campagne rond heropstart na pandemie (09/06/2021 - De Morgen)
  ‘Eindelijk mag er weer aan cultuur worden gedaan.’ Met die woorden lanceren Cult!, de koepel van cultuurcentra, de Federatie van Boekingskantoren en de Crisiscel Cultuur de campagne ‘Eindelijk’, waarmee de heropening van de sector wordt gevierd. Ook De Morgen zet zijn schouders onder de campagne. ‘We gaan vanaf nu niet meer dicht.’
  [naar artikel]
 3. Open VLD trapt als eerste campagne op gang (04/04/2018 - De Tijd)
  14:27 Met de slogan 'Gewoon doen' inspireren de Vlaamse liberalen zich voor hun campagne richting de gemeenteraadsverkiezingen op de Nederlandse premier en verkiezingstijger Mark Rutte.
  [naar artikel]
 4. PVDA trapt als eerste campagne af (04/09/2017 - De Morgen)

  [naar artikel]
 5. Trump trapt in Florida campagne af voor tweede ambtstermijn (19/06/2019 - Metro)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft woensdag in Orlando, Florida officieel de aftrap gegeven voor zijn verkiezingscampagne met het oog op een tweede ambtstermijn als president van de Verenigde Staten. Dat deed hij voor een massa aanhangers die, getooid met rode petten, borden vasthielden met daarop de door Trump gepredikte slogan “Make America Great Again”. De president koos niet toevallig voor Florida om het startsein van zijn campagne te geven. De Amerikaanse deelstaat was namelijk cruciaal voor zijn verkiezingsoverwinning in november 2016. bron: Belga Het bericht Trump trapt in Florida campagne af voor tweede ambtstermijn verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. CD&V Antwerpen trapt campagne officieel af: "Elkaar niet proberen te tackelen. Tijd voor respect" (08/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De kandidaten van CD&V Antwerpen zijn vandaag aan hun campagne begonnen. Lijsttrekker van de stadslijst Kris Peeters roept op om tijdens de...
  [naar artikel]
 7. Kris Peeters trapt campagne af... en zet De Wever op zijn plaats (08/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De kandidaten van CD&V Antwerpen zijn vandaag aan hun campagne begonnen. Lijsttrekker van de stadslijst Kris Peeters roept op om tijdens de...
  [naar artikel]
 8. In Tulsa trapt Trump zijn campagne af: “Het is de perfecte storm” (20/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Uitgerekend op de dag dat zwarte Amerikanen hun vrijheid vieren, wilde Donald Trump zijn campagne beginnen in Tulsa, toneel van de grootste...
  [naar artikel]
 9. Wielrenster Puck Moonen trapt nieuwe campagne tegen pesten af (19/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Met de Nederlandse wielrenster in Belgische dienst, Puck Moonen, trappen televisiezender Cartoon Network en Awel hun jaarlijkse campagne voor...
  [naar artikel]
 10. N-VA zet kwaad bloed met campagne tegen migratiepact (04/12/2018 - Knack)
  'De bedenker van de N-VA campagne was zeker niet aanwezig in De Kamer vanmorgen. Elke stelling werd door de experts weerlegd,' reageert Open VLD'er Patrick Dewael.
  [naar artikel]
 11. 'Patrick'-kunstje werkt maar één keer (12/04/2019 - De Morgen)
  Zonder één stem geteld, verloor Patrick Janssens (sp.a) al in Antwerpen. De reclameman werd geklopt op zijn eigen terrein. Zijn campagne was te laat, te highbrow en te afstandelijk.
  [naar artikel]
 12. SP.A Antwerpen trapt campagne af met affiche zonder partijlogo (01/09/2018 - VRT NWS)
  De Antwerpse SP.A trapt vandaag de kiescampagne af met de slogan "Jinnih Beels kiest voor u"  en een affiche zonder partijlogo. Aan hanengevechten en politieke spelletjes wil Beels niet meedoen zegt ze. Wel opnieuw een warm Antwerpen maken. 
  [naar artikel]
 13. VIDEO. CD&V Limburg trapt campagne op gang en neemt afscheid van Erik Gerits (05/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  CD&V Limburg heeft zaterdagavond de campagne afgetrapt voor de gemeente- en provincieraadsverkiezingen. De kandidaten van CD&V verzamelden in het Thor Park in Waterschei (Genk). “We zullen met duizend kandidaten in Limburg campagne voeren. Onze partij heeft de ambitie om de grootste te blijven. Vandaag levert onze partij 22 burgemeesters en 3 gedeputeerden”, zegt partijvoorzitter Wouter Beke.
  [naar artikel]
 14. Special Olympics Belgium trapt Dare To Sponsor-campagne af (28/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Special Olympics Belgium (SOB), de Belgische olympische organisatie voor atleten met een verstandelijke beperking, lanceerde deze week zijn nieuwe Dare To Sponsor-campagne, waarbij bedrijven worden uitgedaagd om atleten financieel te steunen. De campagne werd woensdag officieel op gang geschoten met een basketbalwedstrijd tussen SOB-atleten en verschillende (ex-)topsporters.
  [naar artikel]
 15. Kris Peeters trapt campagne af en spaart De Wever niet (08/09/2018 - De Morgen)
  De kandidaten van CD&V Antwerpen zijn vandaag aan hun campagne begonnen. Lijsttrekker van de stadslijst Kris Peeters roept op om tijdens de kiesstrijd respect te tonen voor iedereen. Hij hoopt dat de debatten kunnen gaan over inhoud en niet over persoonlijke aanvallen.
  [naar artikel]
 16. Marine Le Pen trapt campagne af: 'Kandidate van het volk' (05/02/2017 - De Tijd)
  18:02 Een referendum over 'Frexit' is een van de speerpunten van het programma van Front National.
  [naar artikel]
 17. CD&V Antwerpen trapt campagne af: "Laat het gaan over inhoud, niet over persoonlijke aanvallen" (08/09/2018 - VRT NWS)
  In Antwerpen heeft CD&V-lijsttrekker Kris Peeters de aftrap gegeven van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Peeters riep op tot meer respect in de komende campagneweken. Hij verwees daarbij naar harde uitspraken, verdachtmakingen en uithalen van zijn tegenstrevers de afgelopen dagen.
  [naar artikel]
 18. Club begint campagne Champions League met thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund (30/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het had wat voeten in aarde maar uiteindelijk is de kalender van Club Brugge toch wereldkundig gemaakt. Club Brugge trapt zijn CL-campagne af op dinsdag 18 september thuis tegen Borussia Dortmund, aftrap om 21u.
  [naar artikel]
 19. Bölöni trapt het af, Thelin trapt ze binnen, Teodorczyk trapt na (23/10/2017 - Sporza)
  Lukasz Teodorczyk, Isaac Thelin en Laszlo Bölöni hebben alle drie op hun manier de hoofdrol opgeëist op de 11e speeldag van de Jupiler Pro League.
  [naar artikel]
 20. Vader Patrick en coach Koen Pelgrim typeren de rasklimmer in Remco Evenepoel: “Op z'n 12de was hij al gek van Pantani en Contador” (22/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De berggeit in Remco Evenepoel mag los. Want daar zijn de Dolomieten. Monte Zoncolan vormt vandaag het voorspel op de beestig zware slotweek van deze Giro. Kost waar Evenepoel in principe van smult, weten vader Patrick en coach Koen Pelgrim. “Op basis van de vermogens die hij trapt, hoort hij bij de beste klimmers van het peloton.”
  [naar artikel]
 21. Macron trapt presidentscampagne af (04/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Frankrijk hebben de favorieten voor de presidentsverkiezingen dit weekend hun campagne gelanceerd. Emmanuel Macron gaf de aftrap met een
  [naar artikel]
 22. Hoe CD&V N-VA in de kaart speelt om zich toch maar in de campagne te knokken (06/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het zal onderwijs worden. Het kanseliersdebat tussen Bart De Wever (N-VA) en Hilde Crevits (CD&V) ging bijna uitsluitend daarover, dus zeker op het Vlaams niveau heeft de campagne eindelijk haar thema gevonden. Een neveneffect van de nieuwe rol van Crevits als voortrekker van de CD&V-campagne. Laat dat nu net een onderwerp zijn waar N-VA zelf zwaar op inzet. “Ach, ze gingen daar sowieso veel stampij rond maken”, klinkt het bij een CD&V’er.
  [naar artikel]
 23. Bellen met correspondent Patrick van IJzendoorn: ‘Boris Johnson heeft de verwachtingen bewust laag gehouden’ (24/12/2020 - De Morgen)
  Eindelijk is er een deal bereikt om de brexit af te ronden. Hoe kijken de Britten, zo vlak voor Kerstmis, naar de laatste onderhandelingen die werden gevoerd over een handelsakkoord tussen het Verenigd Koninkrijk en de EU? Bellen met correspondent Patrick van IJzendoorn.
  [naar artikel]
 24. Patrick Lefevere wil met Decueninck-Quick Step eindelijk nog eens Omloop Het nieuwsblad winnen, maar: “Er zijn dit jaar meer blokken” (28/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  “Er is gezonde stress”, stelde Patrick Lefevere vast bij Deceuninck - Quick Step. “Iedereen is nerveus: publiek, renners,... Iedereen, want het begint nu echt.”
  [naar artikel]
 25. Patrick Dempsey zal dansen én zingen in het vervolg op ‘Enchanted’ (27/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het vervolg op ‘Enchanted’ komt er eindelijk aan. Eerder bevestigde Amy Adams (46) al dat ze te zien zal zijn in de sequel en ondertussen maakte Patrick Dempsey (55) bekend dat ook hij zijn opwachting maakt in de film.
  [naar artikel]
 26. [VIDEO] - Geert Wilders trapt zijn campagne voor de verkiezingen op gang (18/02/2017 - De Redactie)
  Geert Wilders, de Nederlandse radicaal-rechtse politicus, heeft zijn campagne voor de parlementsverkiezingen van 15 maart op gang getrapt. Wilders wil van zijn Partij Voor de Vrijheid de grootste partij van het land maken.
  [naar artikel]
 27. Kandidaat Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert trapt Antwerpse campagne af in Schoten (03/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Egbert Lachaert, die vorige week bekendmaakte dat ook hij naast Bart Tommelein en Els Ampe kandidaat-voorzitter is bij Open Vld, trapte zijn Antwerpse campagne af in Schoten. De eerste schepen van Merelbeke kreeg in café Den Botermelk een bijzonder warm onthaal van plaatselijk Open Vld-boegbeeld Paul Valkeniers.
  [naar artikel]
 28. Modern dierenasiel eindelijk open, maar minister krijgt sneer (24/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Eindelijk. Het was zaterdag het meest gebruikte woord bij de opening van het nieuwe dierenasiel in de Noorderlaan, bij de ­Watersportbaan. Voorzitter Patrick Derycke: “Met dit gebouw verzekeren we onze toekomst en onze ­samenwerking met het stadsbestuur voor de komende vijftig jaar.”
  [naar artikel]
 29. Biden trapt campagne af in cruciale staat, Trump haalt uit (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De voormalige Amerikaanse vicepresident Joe Biden (76) heeft in Pittsburgh in Pennsylvania zijn presidentscampagne afgetrapt. Hij presenteerde zich...
  [naar artikel]
 30. PVDA/PTB trapt verkiezingscampagne 'Fenomenaal Sociaal' af (24/02/2019 - Knack)
  In de aula van het IHECS in Brussel heeft de PTB/PVDA zondag het startschot gegeven van haar campagne voor de federale, regionale en Europese verkiezingen van 26 mei.
  [naar artikel]
 31. Vier stippen, het "Manipest" en het "Antipestival": Ketnet trapt nieuwe editie van Move tegen Pesten af (10/02/2019 - VRT NWS)
  Met vier stippen en het "Manipest" trapt Ketnet een nieuwe editie van de Move tegen Pesten af. Met die actie probeert de kinderzender elk jaar de problematiek rond pesten onder de aandacht te brengen. Actrice en zangeres Tinne Oltmans is opnieuw het gezicht van de campagne. "Ik vind het enorm bijzonder."
  [naar artikel]
 32. Kris Peeters trapt campagne af: “Antwerpen moet letterlijk en figuurlijk minder hard worden” (23/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Kris Peeters heeft zijn campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen officieel afgetrapt. Samen met de andere namen op de CD&V-lijst wil hij ontharden. “Antwerpen moet letterlijk en figuurlijk minder hard worden”, zei hij in VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 33. Kris Peeters trapt campagne af: “Antwerpen moet letterlijk en figuurlijk minder hard worden” (23/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Kris Peeters heeft zijn campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen officieel afgetrapt. Samen met de andere namen op de CD&V-lijst wil hij ontharden. “Antwerpen moet letterlijk en figuurlijk minder hard worden”, zei hij in VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 34. Shurgard trapt beursgang af (01/10/2018 - De Tijd)
  07:13 De Brusselse beurs krijgt er straks eindelijk nog eens een nieuwkomer bij: de Luxemburgse opslagspecialist Shurgard wordt op minstens 2 miljard gewaardeerd.
  [naar artikel]
 35. Procureur trapt in leugens stelende parkeerdirecteur: "Bedrijf leende mij 250.000 euro in muntjes" (16/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De procureur heeft zich bij een witwasonderzoek in 2013 met een kluitje in het riet laten sturen door de technische directeur Patrick R. van het
  [naar artikel]
 36. Triodos zoekt geld bij Belgische spaarders (30/09/2019 - De Tijd)
  16:57 De Nederlandse Triodos Bank trapt een campagne op gang om Belgen aan te sporen certificaten te kopen van de duurzame bank.
  [naar artikel]
 37. LIVE (21u). Trapt Anderlecht Europese campagne succesvol af bij Trnava? (20/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  * Antona Malatinského-stadion (21u) * Groep D * Dinamo Zagreb versus Fenerbahce in andere wedstrijd * Anderlecht verloor in het verleden al twee...
  [naar artikel]
 38. Versace voert voor het eerst plus-sizemodel op in campagne (12/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Donatella Versace heeft de plus-sizemodellen na al die jaren eindelijk ontdekt. Tijdens de modeweek in Milaan in september mochten er voor het eerst drie mee op de catwalk lopen en een van hen, Precious Lee, schittert nu ook in de nieuwste campagne van het Italiaanse modehuis. Ook dat is een primeur.
  [naar artikel]
 39. Versace voert voor het eerst plus-sizemodel op in campagne (12/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Donatella Versace heeft de plus-sizemodellen na al die jaren eindelijk ontdekt. Tijdens de modeweek in Milaan in september mochten er voor het eerst drie mee op de catwalk lopen en een van hen, Precious Lee, schittert nu ook in de nieuwste campagne van het Italiaanse modehuis. Ook dat is een primeur.
  [naar artikel]
 40. Poetin trapt presidentiële campagne af (14/12/2017 - De Tijd)
  21:29 De traditionele eindejaarspersconferentie van Vladimir Poetin diende dit jaar om zijn presidentiële verkiezingscampagne te lanceren. Buitenlandse ‘complotten’ hielpen hem daarbij.
  [naar artikel]
 41. Clinton accepteert nominatie en trapt campagne op gang (29/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Het is met nederigheid, vastberadenheid en grenzeloos vertrouwen in de veelbelovende toekomst van Amerika dat ik deze nominatie accepteer." Zo
  [naar artikel]
 42. Groen trapt campagne op gang en richt pijlen op N-VA: "Ecorealisme van N-VA is stap naar econegationisme” (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De verkiezingen naderen met rasse schreden. De partijen proberen alles uit de kan te halen om zoveel mogelijk kiezers voor zich te winnen....
  [naar artikel]
 43. Hillary Clinton accepteert nominatie en trapt campagne op gang (29/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Het is met nederigheid, vastberadenheid en grenzeloos vertrouwen in de veelbelovende toekomst van Amerika dat ik deze nominatie accepteer." Zo
  [naar artikel]
 44. Hillary Clinton aanvaardt nominatie en trapt campagne op gang (29/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Het is met nederigheid, vastberadenheid en grenzeloos vertrouwen in de veelbelovende toekomst van Amerika dat ik deze nominatie accepteer." Zo
  [naar artikel]
 45. Hillary Clinton aanvaardt officieel nominatie en trapt campagne op gang (29/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Het is met nederigheid, vastberadenheid en grenzeloos vertrouwen in de veelbelovende toekomst van Amerika dat ik deze nominatie accepteer." Zo
  [naar artikel]
 46. Van der Poel in Portugal: “Ik weet niet of het realistisch is om al voorin mee te doen” (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Mathieu van der Poel trapt vandaag in Portugal zijn campagne op de weg af. De Nederlandse wereldkampioen veldrijden verschijnt naar eigen zeggen...
  [naar artikel]
 47. Hautekiet trapt het af (05/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jan Hautekiet trapt het af. De hele week nog. Gisteren gaf hij de aftrap van zijn afscheidstournee in de PXL in Hasselt. De eerste rit leidde naar Leuven.
  [naar artikel]
 48. Kris Peeters trapt campagne officieel af in Antwerpen: “We moeten stoppen elkaar persoonlijk te tackelen” (08/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De kandidaten van CD&V Antwerpen zijn zaterdag aan hun campagne begonnen. Z’n 250 kandidaten voor de stadslijst en negen districtslijsten kregen hun affiches en folders en kunnen vanaf nu volop voor de overwinning gaan. Lijsttrekker van de stadslijst Kris Peeters roept op om tijdens de kiesstrijd respect te tonen voor iedereen en hoopt dat de debatten kunnen gaan over inhoud en niet over persoonlijke aanvallen.
  [naar artikel]
 49. Op zoek naar een Van Antwerpen: Patrick doet mee aan Highland Games: “Eindelijk moet ik me niet meer inhouden” (25/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Zijn cijfers: 150 kilogram zwaar en 1,95 meter lang. Zijn hobby: deelnemen aan Highland Games. Zijn naam: Patrick Van Antwerpen alias Het Gewicht Van Tricht, naar de gemeente waar de Nederlander 34 jaar geleden geboren werd. “Ik heb jaren met de rem op moeten spelen.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.