Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Stoofvlees met nostalgiesaus

11/04/2019 - 11:51
"Vraag aan honderd Belgen hoe je goed stoofvlees maakt, en je zult honderd andere antwoorden krijgen. Het boek De mijne is de beste - Hét stoofvleesboek probeert een handleiding te bieden aan de hand van twintig recepten, waaronder dat van Silke Gorremans. Comfortfood voor op koude dagen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Limburg Smaakt naar Meer: Stoofvlees met honingbier (01/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Dit Stoofvlees Op Grootmoeders Wijze Met Honingbier En Appelstroop Is Een Zoete Variatie Op Een Vlaamse Klassieker. Hoe het stoofvlees smaakt? Als een warm dekentje op een koude dag: heerlijk! [naar artikel]


2. Hier eet je het lekkerste stoofvlees (17/03/2018 - Gazet van Antwerpen)

Alleen al het idee dat er goed stoofvlees op tafel komt, doet me hunkeren naar het avondeten. Stoofvlees kan je van allerhande stukken vlees en van verschillende dieren maken. Je moet helemaal geen keukenprins zijn om het zelf te bereiden. Je gaat naar een goede slager en verder heb je echt niet zoveel nodig. [naar artikel]


3. Waar eet je de lekkerste stoofvlees-friet? Dit is de (voorlopige) top 10 (01/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Waar in Antwerpen eet jij het allerlekkerste stoofvlees met frietjes? Waar is het vlees zo zacht als boter en zijn de frietjes nog vers gesneden? Nomineer je favoriete restaurant voor stoofvlees-friet in Antwerpen en omgeving en maak kans op een van de 300 etentjes. [naar artikel]


4. Zo maakt Jeroen Meus stoofvlees met frieten klaar (30/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Er bestaat geen twijfel over: stoofvlees-friet is wat de Vlaming het allerliefste eet. Van weinig gerechten bestaan zo veel verschillende [naar artikel]


5. Dit is het geheim voor perfect, mals stoofvlees (17/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Fan van stoofvlees? Grote kans dat het stoofpotje bij jou uren op het vuur staat te pruttelen … Maar wist je dat je deze Belgische klassieker ook... [naar artikel]


6. Helemaal Belgisch: vier onze feestdag met het perfecte stoofvlees (21/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het beste Belgische gerecht? Die titel gaat met gemak naar een heerlijke versgemaakte portie stoofvlees. De stoofvleessaus maak je uiteraard met [naar artikel]


7. Stoofvlees-friet van Jeroen Meus (30/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Er bestaat geen twijfel over: stoofvlees-friet is wat de Vlaming het allerliefste eet. Van weinig gerechten bestaan zo veel verschillende [naar artikel]


8. Voeg dit zoete ingrediënt toe en je stoofvlees wordt een smaakbom (19/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Wist je al dat donkere chocolade een essentieel ingrediënt is voor een fantastische potje stoofvlees? Het maakt de saus extra smeuïg, geeft ze een... [naar artikel]


9. Colruyt roept bereid stoofvlees terug (03/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Warenhuisketen Colruyt roept bereid stoofvlees van de Colruyt-beenhouwerij terug. Bij interne controles is in het stoofvlees de aanwezigheid van [naar artikel]


10. Swa maakt 150 kilo stoofvlees voor Tomorrowland (15/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Volgend weekend is het weer zover: dan vindt festival Tomorrowland plaats in Boom. En de beste frieten met stoofvlees op de wei, die komen van Swa... [naar artikel]


11. Macaroni of stoofvlees zit vol calorieën. Zo maak je er een gezonde versie van (09/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Niets zo lekker om je aan te verwarmen als een macaroni met kaas, stoofvlees of een dampend bord hutsepot. Helaas bevat winterkost dikwijls een... [naar artikel]


12. Voor eens en altijd: zo maak je het perfecte Belgische stoofvlees (01/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het is dé trots van de Belgische keuken. Dus als je het aandurft om zelf stoofvlees te maken, dan kan dat maar beter perfect zijn. Hoeveel bier... [naar artikel]


13. Van dit oldskool winters stoofpotje met stoofvlees en pompoen krijg je het lekker warm (11/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Soms hoeft het niet ingewikkeld te zijn. Gooi wat stoofvlees, pompoen, wortel en ander lekkers een pot in, laat een uur sudderen, et voilà:... [naar artikel]


14. Comfortfood à la française: geen stoofvlees, wel bœuf bourguignon (17/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Bœuf bourguignon is de Franse versie van ons Belgisch stoofvlees. Vervang bruin bier door rode wijn, voeg spekblokjes toe, laat lekker lang... [naar artikel]


15. Vlaamse kost! Loïc maakt stoofvlees met kroketten (14/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij stoofvlees met kroketten. [naar artikel]


16. In dit Antwerps restaurant eet je de lekkerste stoofvlees-friet (21/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Het restaurant met De Lekkerste Stoofvlees-Friet is bekend. De jury koos voor de stoofvleesschotel van Ciro’s met uitbaters Eugène Haesaerts en Claude Sondag. De Arme Duivel en ’t VoorHuys in Merksem volgen hen op de hielen. [naar artikel]


17. Zo maak je het beste stoofvlees volgens Piet Huysentruyt: “Hoe bruiner de saus, hoe voller de smaak” (03/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Stoofvlees is een echte Vlaamse klassieker die ieders hartje sneller doet slaan, al is het niet zo eenvoudig om het zelf smakelijk op tafel te zetten. Want welk vlees kies je het best? Moet er bier in de saus? En waarom krijg je die saus niet goed dik? HLN-chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vijf dingen je absoluut moet letten, deelt zijn ultieme geheime ingrediënt én een exclusief recept voor smoutezacht stoofvlees. [naar artikel]


18. Waar eet je het lekkerste stoofvlees aan de Belgische kust? Luc Bellings vindt één topper: “Dit is zelfs een 11/10 waard” (01/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zomer of geen zomer: een Belgische klassieker zoals stoofvlees-friet smaakt altijd. Luc Bellings passeert in vijf zaken aan de kust om het gerecht te proeven en te beoordelen. Waar vind je tijdens dit seizoen het beste stoofvlees die qua prijs-kwaliteit helemaal klopt? Hij bestelt het gerecht in Zeebrugge, Wenduine, Bredene, Nieuwpoort en Knokke. “Zo fantastisch het vlees, zo rampzalig de frieten.” [naar artikel]


19. Luc Bellings proeft stoofvlees in 5 Vlaamse brasserieën en deelt zowel 10/10 als 0/10 uit: “Hiermee kan je behangpapier aan de muur lijmen” (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in vijf brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze week bestelt hij stoofvlees in Hasselt, Gent, Brugge, Leuven en Antwerpen: “Het zal niet makkelijk zijn om ergens in Vlaanderen beter stoofvlees te vinden dan hier.” [naar artikel]


20. OPROEP. In welke Limburgse frituur eet je het lekkerste huisbereid stoofvlees? (02/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Een frietje stoofvlees graag! Wij zoeken Limburgse frituristen die deze Vlaamse specialiteit vers gemaakt serveren. Welke frituur mogen we zeker niet vergeten? Laat het ons weten via onderstaand formulier. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!