De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Mogen we eigenlijk nog wel ergens om lachen?

De Morgen

11/04/2019 - 16:57

'Kennelijk heeft niet iedereen dezelfde humor', was de reactie van KLM op de Twitterrel na Nederland-Mexico. Niet voor het eerst roept de één humor in wanneer de ander zich beledigd voelt. Het lijkt alsof ze niet langer gepikt worden, de clichés en stereotypen. Zeker niet in Mexico.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Lachen met gehandicapten: Gaat Philippe Geubels te ver in zijn nieuwe programma? (24/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Lachen met dingen waarmee je eigenlijk niet hoort te lachen, het is een van de dingen waarmee Philippe Geubels uitpakt in zijn nieuwe programma 'taboe' op één. In een unieke mix tussen human interest en comedy wordt elke keer een ander taboe aangepakt. Hij bezoekt mensen waar je eigenlijk niet mee mag lachen om er vervolgens samen met hen tóch mee te lachen. Zo gaat hij onder anderen langs bij gehandicapten en terminale patiënten.
  [naar artikel]
 2. Komiek Geubels doorbreekt taboes: "Lachen met mensen waarmee ge eigenlijk niet moogt lachen"? ? ? ?? (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Een programma over lachen met mensen waarmee ge eigenlijk niet moogt lachen.” Philippe Geubels had gisteravond één zin nodig om mij één uur lang...
  [naar artikel]
 3. We moeten lachen ernstiger nemen. En dit is waarom (01/04/2019 - De Standaard)
  Het is 1 april vandaag. De dag van de practical joke. De dag dus ook van de lach. Maar wat is dat eigenlijk - lachen? Waarom doen we dat? Is lachen écht gezond? En kun je je werkelijk doodlachen? Daarover gaat deze aflevering van Uitgelegd.
  [naar artikel]
 4. Philippe Geubels doorbreekt taboes: "Lachen met mensen waarmee ge eigenlijk niet moogt lachen"? ? ? ?? (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Een programma over lachen met mensen waarmee ge eigenlijk niet moogt lachen.” Philippe Geubels had gisteravond één zin nodig om mij één uur lang...
  [naar artikel]
 5. HET DEBAT. Mogen we met alles lachen? Ook met Joodse karikaturen op praalwagens? (21/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Mogen we met alles lachen? Deze vraag is brandend actueel nu Aalst Carnaval opnieuw voor de deur staat. Vorig jaar ontstond er wereldwijd heisa...
  [naar artikel]
 6. Bloemist Zoutleeuw protesteert met paasstuk: "Het is eigenlijk niet om mee te lachen" (03/11/2020 - VRT NWS)
  Dit weekend was er goed nieuws voor bloemisten want zij mogen toch open blijven tijdens deze lockdown. Maar ze mogen geen kerstversiering verkopen en dat is onder meer voor bloemenatelier Lotus in Zoutleeuw een serieuze streep door de rekening.
  [naar artikel]
 7. "Zonder test kom je niet binnen", maar kan een bedrijf je eigenlijk verplichten tot een coronatest bij aankomst? (13/08/2021 - VRT NWS)
  Zal je binnenkort ook op de werkvloer moeten bewijzen dat je geen corona hebt? De vraagt dringt zich meer en meer op nu we steeds vaker het Covid Safe Ticket moeten tonen om ergens binnen te mogen. Voorlopig mogen bedrijven niet vragen of je gevaccineerd bent en ze mogen ook niet eisen dat je een coronatest ondergaat. Al gebeurt dat hier en daar wel...
  [naar artikel]
 8. Ook als de grenzen weer openen, blijft reizen een gok: “Eigenlijk is het niet slim om al vóór de zomer op reis te gaan” (22/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  Na de paasvakantie sneuvelt het reisverbod. Wij Belgen mogen ons vanaf 19 april weer vrij naar allerlei buitenlanden bewegen. Maar zijn we überhaupt ergens welkom, aan de vooravond van golf drie? Is het een goed idee om nu al onze koffers te pakken? Of verandert er eigenlijk niets eens de grenzen weer open zijn?
  [naar artikel]
 9. Tv-recensie: 'Taboe' (Eén) ? ? ? ?? (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Een programma over lachen met mensen waarmee ge eigenlijk niet moogt lachen.” Philippe Geubels had gisteravond één zin nodig om mij één uur lang...
  [naar artikel]
 10. Humor, een vaccin in crisistijden (10/04/2020 - De Standaard)
  Met meer dan een miljoen besmettingen, spoeddiensten die in overdrive gaan en de halve wereld in lockdown, is Corona voorlopig geen comedy show. Of toch? Mogen we eigenlijk wel lachen met een catastrofe van deze schaal? ‘De crisis wordt niet erger door een gewaagde grap. Integendeel’
  [naar artikel]
 11. Julie Van den Steen krijgt slappe lach: “Ik had nooit mogen terugkomen” (video) (22/06/2020 - Metro)
  Presentatrice Julie Van den Steen was vrijdag te gast bij MNM’s Marathonradio. Het werd meteen duidelijk dat ze het lachen nog niet verleerd is. Julie deed mee aan een spelletje ‘Waarheid, durven of doen’, maar kon maar niet beslissen wat ze zou kiezen. Sander Gillis confronteerde haar met haar keuzestress. “Ik wou eigenlijk al dat je daarnet koos, maar dan was je er een heel spel van aan het maken en zei je dat je nog tijd nodig had”, knipoogde hij. Daarop barstte de 27-jarige voormalige MNM-presentatrice in lachen uit. “Ik had nooit mogen terugkomen. Het is echt mijn laatste keer nu, luisteraars”, lachte ze. West-Vlaams accent Uiteindelijk kiest ze in een West-Vlaams accent voor ‘doen’. “Waarom klink je opeens als een West-Vlaamse miss?”, vraagt Sander. “Stop met lachen”, giert Julie het uit. Het is overigens lang niet de eerste keer dat Julie een slappe lach krijgt op de radio. Vooral haar lachmomentje met luisteraar Wouter Kloots blijft legendarisch: Lees ook: Julie Van den Steen over haar slechtste sekservaring: “Ik moest alles zelf doen” Het bericht Julie Van den Steen krijgt slappe lach: “Ik had nooit mogen terugkomen” (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. “Denk jij dat je de enige bent die niet speelt?”: Arsenal-ploegmaats storen zich aan humeur van gepasseerde Sambi Lokonga (19/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als we zijn ploegmaats mogen geloven, is de lach bij bankzitter Albert Sambi Lokonga (22) verdwenen. En daar storen sommigen zich aan, blijkt uit een documentaire die Arsenal volgt. “Je bent nogal veranderd. Vroeger was het alleen maar lachen, lachen en lachen.”
  [naar artikel]
 13. Eerste aflevering ‘Taboe’ lokt meteen meer dan 1,5 miljoen kijkers (22/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  ‘Taboe’, het nieuwe zondagavondprogramma waarin stand-upcomedian Philippe Geubels wil lachen met mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen, heeft haar start niet gemist. Afgelopen zondag keken maar liefst 1.527.192 kijkers naar de eerste aflevering.
  [naar artikel]
 14. Eerste aflevering ‘Taboe’ lokt meteen meer dan 1,5 miljoen kijkers (22/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  ‘Taboe’, het nieuwe zondagavondprogramma waarin stand-upcomedian Philippe Geubels wil lachen met mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen, heeft haar start niet gemist. Afgelopen zondag keken maar liefst 1.527.192 kijkers naar de eerste aflevering.
  [naar artikel]
 15. Noord-Koreanen mogen elf dagen lang niet lachen (16/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De komende elf dagen is het bij wet verboden om te lachen in Noord-Korea. Dat klinkt als een grap, maar het is de realiteit. De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un wil door dat verbod op gepaste wijze herdenken dat het tien jaar geleden is dat Kim Jong Il overleden is.
  [naar artikel]
 16. ‘Hahaha. Humor in de kunst’: lachen met kunst mág (18/09/2021 - De Morgen)
  De meeste mensen mogen dan al graag lachen, veel tentoonstellingen met humor als rode draad zijn nog niet gemaakt. De expo Hahaha. Humor in de kunst wil daar wat aan doen. Al neemt het humor meteen ook serieus.
  [naar artikel]
 17. JOUW MENING. Mogen carnavalisten met alles lachen? (17/02/2023 - Het Nieuwsblad)
  Dit weekend start in Aalst het grootste volksfeest van het jaar. De hele stad maakt zich op voor een topeditie van Aalst Carnaval, maar de wereld is er niet ongevoeliger op geworden. In 2019 verloor Aalst haar status als Unesco-Werelderfgoed nadat een carnavalsgroep Joodse karikaturen uitbeeldde, en toen was woke nog een ongekend gegeven bij ons. De carnavalisten geven alvast aan niet te zullen ‘plooien’ voor het woke-discours, maar wat vind jij? Mogen carnavalisten met alles lachen?
  [naar artikel]
 18. Samana Kortenbos leert lachen (26/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Lachen is gezond, zegt men. Maar men zegt er niet bij dat men ook kan leren lachen.
  [naar artikel]
 19. Seksuoloog Lotte Vanwezemael: ‘Eigenlijk hebben we dat nooit ergens echt geleerd, onze grenzen aangeven’ (26/08/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 20. Workshop Vlaams voor Nederlandse werkkrachten: “We moeten eens klappen” (02/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Dus we zien elkaar morgenvoormiddag?” Wij als Vlamingen zullen aanwezig zijn ergens rond een uur of 10. Maar op de Nederlander met wie je die afspraak maakt, is het lang wachten. Want de ‘voormiddag’ in Nederland, die valt ergens tussen 12 en 14u. Het voorste deel van de middag eigenlijk. Een kleine inburgeringscursus kan daarom geen kwaad, vond het Nederlandse uitzendkantoor Pro Industry, dat eind deze maand een eerste vestiging opent op het Antwerpse Eilandje. Wij gingen maandag mee op cursus.
  [naar artikel]
 21. Heerlijk, zo’n plons, maar pas toch op: dit zijn de gevaren van ‘wildzwemmen’ (28/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Gisteren waren de temperaturen al ver in de twintig te zoeken, vandaag en morgen zal de hitte weer verzengend zijn. Het perfecte excuus om ergens een duik te nemen waar het eigenlijk niet toegestaan is. In de vijver aan het Antwerpse Noordkasteel waren zwemmers van een plons aan het genieten. Eigenlijk verboden, en om verschillende redenen ook gevaarlijk.
  [naar artikel]
 22. Buikspreker Jeff Dunham: ‘Als iemand lacht met wat hij eigenlijk niet mag lachen, dan is mijn avond geslaagd’ (23/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 23. Laat ons wél lachen: de beste coronagrappen voor u opgelijst (20/03/2020 - Knack)
  Humor is de beste saus, wil het cliché, en we hebben tenslotte iets nodig voor op onze gehamsterde pasta. Lachen is ons favoriete coping mechanisme. Het maakt moeilijke quarantainedagen lichter, tempert angstaanvallen en doorbreekt de verveling. Weten dat je met welgemikte meme je ongeruste medemens kunt doen lachen kan je dag goedmaken. Vraag is, waar lachen we vooral mee?
  [naar artikel]
 24. Lachen of pochen met syndroom van Down? (13/04/2019 - De Morgen)
  Brownies & Downies komt naar België. Opvallend is dat de restaurantketen mensen met Down tewerkstelt. Stigmatiserend of eigenlijk best wel oké?
  [naar artikel]
 25. De man die zich ging specialiseren in lachen: “Het is een van de meest efficiënte vormen van ontspannen” (15/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  In een niet zo ver verleden gaf hij lachsessies en schreef hij een boek over lachen, Lachen werkt. Vandaag is het lachen Ben Decock (57) bijna vergaan: hij is zaakvoerder van Camp’s in Oudenaarde, een klein bedrijf in mosterd, pickles en ingemaakte groenten dat kreunt onder de coronacrisis. “Ik hoop dat deze bijlage van jullie iets teweegbrengt.”
  [naar artikel]
 26. Hendrik Geuns (23) uit Overpelt kon wel lachen om de grappen van Philippe Geubels in ‘Taboe’ (22/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  GENTLachen met mensen waar je eigenlijk niet mag mee lachen en uitzoeken of een handicap of een beperking een bron van humor kan zijn. Dat is de missie die Philippe Geubels zichzelf heeft opgelegd in ‘Taboe’, waarvan gisteravond de eerste aflevering werd uitgezonden op Eén. Vier mensen met een beperking zaten op de eerste rij tijdens een show waarin Geubels grappen maakte over die beperkingen.
  [naar artikel]
 27. Het bloedbad dat wielerploeg B&B achterlaat: “In december zeggen dat 24 renners plots vrij zijn, dat is not done” (05/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het zijn bange dagen voor B&B-Belgen Eliot Lietaer (32) en Jens Debusschere (33).? Sinds vrijdag weten ze dat teammanager Jérôme Pineau het budget voor 2023 niet bij elkaar krijgt en dat ze mogen - zeg maar moeten - uitkijken naar een andere ploeg. Ze hopen ergens nog een reddingsboei te vinden. “In december pas vertellen dat iedereen vrij is, eigenlijk is dat not done.”
  [naar artikel]
 28. Nederland wil gecontroleerde wietteelt toestaan (23/09/2016 - De Redactie)
  Er is een meerderheid gevonden in de Tweede Kamer om een einde te maken aan de gekke situatie waarbij coffeeshops wel wiet mogen verkopen, maar eigenlijk niet mogen inkopen.
  [naar artikel]
 29. Hasselt nodigt senioren uit om samen te lachen (12/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Hasselt nodigt senioren uit om samen te komen lachen tijdens enkele lachsessies. Niet om te lachen, maar die zitten al vol. “De coronapandemie liet haar sporen na, ook bij senioren”, stelt schepen Dymfna Meynen (N-VA). “Om iets aan hun mentale welbevinden doen, laten we hen eens goed lachen.”
  [naar artikel]
 30. Deze games mogen eigenlijk niet ontbreken onder de kerstboom (20/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Eindejaar is het perfecte moment om de staat op te maken van wat het afgelopen jaar verscheen. Welke games mocht je eigenlijk niet missen? We...
  [naar artikel]
 31. Frans dorpje verplicht inwoners om te lachen (24/09/2019 - Metro)
  Lachen, dat lukt altijd beter als het spontaan gebeurt. Denk maar aan de vele mislukte klasfoto’s waarop je verplicht moest lachen, wat vaker wel dan niet resulteerde in een weerzinwekkende grimas. Toch verplicht de burgemeester van het Franse dorpje Essarts-en-Bocage zijn inwoners om een week lang te lachen van 8 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds. Uiteraard dient het arrest met een korreltje zout genomen te worden. De lachweek vindt namelijk plaats van 5 tot 11 oktober, wanneer in Essarts-en-Bocage het festival Ville en Joie plaatsvindt. Stad van de vrolijkheid De aankondiging van de lachweek gebeurde in een gemeentelijk arrest. Volgens burgemeester Freddy Riffaud heerst er al te veel neerslachtigheid in de wereld en daarom wil hij zijn gemeente op de kaart zetten als ‘stad van de vrolijkheid’. Zo mogen neerslachtige mensen het grondgebied niet betreden en zijn trieste films, muziek, boeken, verhalen en andere ongein uit den boze. Ten slotte is iedereen verplicht om tussen 5 en 11 oktober ten minste 10 personen per dag aan het lachen te brengen. Challenge accepted! Lees ook: Geforceerd lachen op de werkvloer doet je meer drinken Het bericht Frans dorpje verplicht inwoners om te lachen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Eigenlijk mag je met alles lachen, maar lach nooit met Will Tura! (04/06/2017 - De Morgen)
  https://images3.persgroep.net/rcs/ti8N6J_ZwWQ6j6-ObftP8YHUZnY/diocontent/106911591/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 33. Help! Ik ben bang (25/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Natuurlijk mogen we in België lachen met de ­islam. Welke wet zou het ons verbieden? We kennen immers vrijheid van meningsuiting. Een andere vraag is of we het ook móeten doen. Zelfs professionele grappenmakers zijn het daar niet over eens. De ene vindt religie een te gevoelig thema, wil er niet eens over spreken.De ander ziet het als zijn plicht om tegen heilige huizen te schoppen. Drie comedy-professionals vertellen waarmee ze welen waarmee ze niet lachen. En waarom.
  [naar artikel]
 34. Deze games mogen eigenlijk niet ontbreken onder de kerstboom (20/12/2018 - De Morgen)
  Eindejaar is het perfecte moment om de staat op te maken van wat het afgelopen jaar verscheen. Welke games mocht je eigenlijk niet missen? We zetten ze kort even op een rij per genre.
  [naar artikel]
 35. Dementie, dat is lachen: de vrolijke kant van een vreselijke ziekte (07/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het is pijnlijk, je ouders zien wegdeemsteren in de mist van dementie. Het maakt je triestig, opstandig en onmachtig. En toch is er ook een vrolijke kant aan dementie. Dat ervaar ik bij elk rusthuisbezoek aan mijn ouders. Laatst haalde mijn 86-jarige moeder ongewild een formidabele Jeroen Meus-grap uit. Maar mag ik dan eigenlijk lachen? Cabaretier Koen Dewulf en journalist Karel Michiels proberen in hun boek en voorstelling Kwijt die komische situaties te vatten, terwijl de ‘dementieclowns’ die humor gebruiken om net dichter bij de mensen te komen.
  [naar artikel]
 36. Wat als je een café hebt, maar geen terras? “Ik zal zelf wel ergens iets gaan drinken” (16/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op 8 mei mogen de terrassen open. Een goede zaak voor cafés en restaurants die er één hebben, maar heel wat uitbaters vallen uit de boot. Zij hebben niet de mogelijkheid om de tafels en stoelen buiten te zetten. Dat zorgt voor frustraties. “Al ga ik niet zitten mokken en uit nukkigheid zelf thuisblijven. Dan ga ik zelf wel ergens iets gaan drinken.”
  [naar artikel]
 37. Baby met "gigantische tong" kan eindelijk voor het eerst lachen (16/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het lukte haar niet om te lachen: de tong van de 16 maanden oude Paisley Morrison-Johnson uit South Dakota (Amerika) was zo groot, dat die uit de mond van het meisje bleef hangen. Dankzij een operatie kan de kleine Paisley weer lachen.
  [naar artikel]
 38. Baby met "gigantische tong" kan eindelijk voor het eerst lachen (16/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het lukte haar niet om te lachen: de tong van de 16 maanden oude Paisley Morrison-Johnson uit South Dakota (Amerika) was zo groot, dat die uit de mond van het meisje bleef hangen. Dankzij een operatie kan de kleine Paisley weer lachen.
  [naar artikel]
 39. NINA tipt: de allerschattigste houder voor je afwasspons (20/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Wij hadden er eigenlijk geen idee van dat er zoiets bestaat als een "sponshouder". Bij ons ligt dat ding doorgaans ergens verloren op, rond of
  [naar artikel]
 40. Lachen in coronatijden: bedrijfsleider vervangt handgel door glijmiddel (14/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Lachen is gezond. Dat moet ook deze bedrijfsleider gedacht hebben. Hij verving de onstmettende handgel op zijn bureau door een tube glijmiddel. Gelukkig konden de klanten en het personeel er even hard om lachen.
  [naar artikel]
 41. Moeder krijgt schadevergoeding van 10 miljoen euro na bevalling van zoontje “dat er eigenlijk niet had mogen komen” (25/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een Britse moeder heeft een schadevergoeding van omgerekend tien miljoen euro gekregen nadat ze bevallen was van een zoontje met een zeldzame aandoening. De reden waarom ze zo’n grote som krijgt, is omdat het kind er eigenlijk “nooit had mogen komen”. De vrouw had zich namelijk op voorhand laten testen om te zien of ze drager was van het gen. De dokter had toen gezegd dat ze zich geen zorgen hoefde te maken.
  [naar artikel]
 42. RECENSIE. ‘Minerva Veur Altijd’: of het een radiozender, frituur of café is maakt niet uit, lachen zal je (03/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Koekenstad zou de Koekenstad niet zijn zonder dat je ergens een plat Aantwaarpse klucht zou kunnen aanschouwen en de Koekenstad zou de Koekenstad niet zijn moest er in die klucht geen West-Vlaming belachelijk gemaakt worden. In het Fakkeltheater is zopas ‘Minerva Veur Altijd’ in première gegaan en je kan er nog de hele zomer bulderlachen en schuddebuiken met Carry Goossens, Marilou Mermans en co. En of de setting van die sitcom nu de lokale radiozender Minerva is, het Frituur N°1 iets verder in de straat of het legendarische Café Beveren, maakt eigenlijk geen knaat uit. Er wordt hoe dan ook smakelijk gelachen én ritmisch geapplaudisseerd.
  [naar artikel]
 43. Je kunt 1.000 euro winnen als je het hoort, maar ‘eigenlijk’ zou je het niet mogen horen (09/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Waarom gebruiken we eigenlijk zo vaak het woord ‘eigenlijk’? En waarom kun je nu 1.000 euro winnen als je het toch hoort op de radio? “Het woord is voor onze taal wat een bouillonblokje is voor tomatensoep.”
  [naar artikel]
 44. Helpt lachen om je gelukkiger te voelen? Ook als dat fake is? (16/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Maandagen zijn voor velen van ons al niet zo leuk, maar ‘blauwe maandag’ is de dag van het jaar die het meest zou doorwegen op ons gemoed. Of dat echt zo is lees je hier. Maar wat als je zelf je geluk in de hand hebt? Door de hele dag te lachen bijvoorbeeld. Word je effectief gelukkig door te lachen?
  [naar artikel]
 45. “Het was verschrikkelijk om te zien, want hij bewoog niet meer”: match waarin 18-jarige slag op strottenhoofd krijgt, had eigenlijk niet gespeeld mogen worden (31/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De wedstrijd tussen FC Machelen en OHR Huldenberg B waarbij een 18-jarige speler van de bezoekende ploeg na een klap op het strottenhoofd in het ziekenhuis belandde, had eigenlijk niet gespeeld mogen worden. In december al had de gemeente beslist dat FC Machelen na eerdere gevallen van agressie niet meer welkom was op de Bosveldsite. Waarom werd er dan toch gespeeld? En hoe gaat het met het slachtoffer?
  [naar artikel]
 46. Eerste coronapatiënt in Brugge heeft ziekenhuis mogen verlaten (18/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  De eerste Brugse coronapatiënt heeft het ziekenhuis mogen verlaten. Matthias Van Oost is en was voor de besmetting op het eerste gezicht kerngezond. En toch kreeg het virus hem even klein. “Laat niemand hier nog mee lachen”, zegt hij.
  [naar artikel]
 47. Eerste coronapatiënt in Brugge heeft ziekenhuis mogen verlaten (18/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De eerste Brugse coronapatiënt heeft het ziekenhuis mogen verlaten. Matthias Van Oost is en was voor de besmetting op het eerste gezicht kerngezond. En toch kreeg het virus hem even klein. “Laat niemand hier nog mee lachen”, zegt hij.
  [naar artikel]
 48. N-VA kritisch over akkoord kernuitstap: “Mogen we nu eigenlijk weten of het licht uitgaat of blijft branden?” (23/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  N-VA reageert scherp na het akkoord dat de regering donderdag bereikte in het dossier rond de energiebevoorrading. “De bevoorradingszekerheid wordt de politieke speelbal van een verdeelde regering”, zegt Kamerlid Bert Wollants. En “mogen we nu eigenlijk weten of het licht uitgaat of blijft branden?”, vraagt Vlaams minister van Energie Zuhal Demir zich af op Twitter.
  [naar artikel]
 49. N-VA kritisch over akkoord kernuitstap: “Mogen we nu eigenlijk weten of het licht uitgaat of blijft branden?” (23/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  N-VA reageert scherp na het akkoord dat de regering donderdag bereikte in het dossier rond de energiebevoorrading. “De bevoorradingszekerheid wordt de politieke speelbal van een verdeelde regering”, zegt Kamerlid Bert Wollants. En “mogen we nu eigenlijk weten of het licht uitgaat of blijft branden?”, vraagt Vlaams minister van Energie Zuhal Demir zich af op Twitter.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy