Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Heerlijk: een lasagne zonder schuldgevoel

16/11/2016 - 12:04
"Vandaag maakt Ellen Charlotte Marie: een lasagne met linzen, vegan en supergezond. Er kruipt wat werk in, maar als je een grote schotel maakt, heb je er meteen een aantal dagen plezier van!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zo maak je een stevige lasagne volgens Piet Huysentruyt. “Deze ingrediënten zijn onmisbaar in je bechamelsaus” (29/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Niets beter op een koude dag dan een heerlijk torentje lasagne recht uit de oven waaraan je het puntje van je tong nét niet verbrandt. Wie geen zin heeft in lasagne uit een pakje, maakt de klassieker gewoon zelf. Maar hoe voorkom je een laagje water in je schotel? En met welke kaas krijg je de smeuïgste korst? Chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vier dingen je moet letten én deelt een exclusief recept. [naar artikel]


2. Pasta overbodig: lasagne van rauwe groenten (26/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

"Ik ben echt trots dat ik een lasagne heb gemaakt waarbij je de pastavellen niet mist. In mijn veggie lasagne zitten enkel groenten, noten en [naar artikel]


3. Snacken zonder schuldgevoel? Het kan: van wortel-rozijnenkoekjes tot bananen-perenmuffins (10/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Gezond snacken? Het kan. Haleluja. En het goede nieuws is dat je niet hoeft in te boeten op smaak. Geniet van deze drie lekkernijen met groenten en fruit zonder een schuldgevoel. [naar artikel]


4. Lasagne van Come a Casa uit Delhaize teruggeroepen (29/10/2021 - Gazet van Antwerpen)

De producent van lasagne van het merk Come a Casa roept het product “Lasagne Bolognaise 1 kg”, dat verkocht werd in de winkels van Delhaize, terug. [naar artikel]


5. Ter Beke met halal-lasagne op exportpad (09/05/2017 - De Tijd)

01:03 Dirk Goeminne legt de lat hoog tijdens zijn laatste jaar als CEO van de vleesverwerker Ter Beke. Hij wil lasagne in China en halal-lasagne in het Midden-Oosten verkopen. [naar artikel]


6. Tips van de chef: zo maak je een stevige lasagne volgens Piet Huysentruyt. “Gebruik nooit verse lasagnevellen” (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Niets beter op een herfstdag dan een heerlijk torentje lasagne recht uit de oven waaraan je het puntje van je tong nét niet verbrandt. Wie geen zin heeft om een lasagne uit een pakje naar binnen te werken, maakt de klassieker gewoon zelf. Maar welke kaas gebruik je dan best voor een smeuïge kaaskorst? En hoe zorg je ervoor dat je geen laagje water in je schotel hebt staan? Chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vier dingen je moet letten én deelt een exclusief recept. [naar artikel]


7. Dit trucje helpt je fijn shoppen zonder schuldgevoel (14/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Goed nieuws voor emotionele shoppers: er bestaat een simpel trucje om van het winkelen te genieten, zonder achteraf met volle zakken en een schuldgevoel thuis te komen. Voorzie een financiële buffer en laat je spaarcenten met rust. [naar artikel]


8. De beste BBQ-sausjes maak je zelf: lichter én veel lekkerder (28/07/2016 - De Morgen)

Verras je tafelgasten met yoghurt-rozemarijnsaus, Roquefortsaus of zoet-zurebarbecuesaus. Heerlijk bij een klassieke varkensbrochette op de grill. En je smult zonder schuldgevoel, want de sausjes zijn allemaal light. [naar artikel]


9. Bericht uit het vriesvak: lasagne is uit, vis is in (07/04/2019 - De Morgen)

Lasagne? Vergeet het maar, in [naar artikel]


10. Voedingsbedrijf in ruzie met supermarkt: lasagne kan duurder worden (15/02/2022 - Het Nieuwsblad)

Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten - vooral lasagne - zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden. [naar artikel]


11. Voedingsbedrijf heeft ruzie met supermarkt: lasagne kan duurder worden (15/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten - vooral lasagne - zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden. [naar artikel]


12. Met of zonder pasta, met of zonder vlees, vegan of niet: 7 heerlijke recepten voor lasagne (14/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


13. Romige lasagne met asperges (30/03/2024 - De Standaard)

Het is stilaan weer aspergeseizoen. Hoog tijd om ervan te profiteren, want het ‘witte goud’ is maar tot eind juni te verkrijgen. Dit recept is van de Nederlandse chef Mari Maris, ook wel de ‘Ottolenghi zonder de lange ingrediëntenlijsten’ genoemd. Deze lasagne maakt ze met een roux op basis van aspergesoep, en verse asperges natuurlijk. [naar artikel]


14. Lasagne van Come a Casa uit Delhaize teruggeroepen wegens niet genoeg gekookt (29/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

De producent van lasagne van het merk Come a Casa roept de ‘Lasagne Bolognaise 1 kilogram’ uit Delhaize terug. Het voedsel is mogelijk niet genoeg gekookt, waardoor de houdbaarheidsdatum niet gegarandeerd kan worden, zegt producent FreshMeals, onderdeel van de voedingsgroep Ter Beke. [naar artikel]


15. Maak je verse lasagne intenser en smaakvoller met deze simpele ingreep (02/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Mamma mia, lasagne is misschien wel het beste dat de Italianen ooit bedacht hebben. Wij maken een ‘back to basics’-versie met een vleessaus die we... [naar artikel]


16. Vader en zoon maken hele lasagne zelf, van graan tot afgewerkt product (01/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Naast het Fotomuseum is een lasagnerie geopend, een zaak waar lasagne de eerste viool speelt. Vader en zoon Luc en Stijn Leys gaan er ver in: ze malen zelf graan tot bruikbare bloem voor de lasagne: verser kan niet.“Ik heb goed twee jaar aan het concept geschaafd”, zegt Stijn Leys (27). “Ik wilde origineel uit de hoek komen en vooral iets doen wat nog niet werd gedaan. Daarom dus een lasagnerie. In Leuven en Gent heb je ook wel restauranthouders die met lasagne bezig zijn, maar de ene doet er nog pizza bij en de andere houdt het niet zo vers als wij.” [naar artikel]


17. Zo vind je de recepten van smakelijke foodfoto's via Google afbeeldingen (04/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ben jij iemand die ook honger krijgt van een visueel mooi gepresenteerde lasagne, eerder dan droog te zoeken naar "recept lasagne" in Google? Dan [naar artikel]


18. Lasagne met extra veel veggies? Maak deze Belgische versie van de klassieker (09/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een traditionele lasagne met bolognesesaus barst niet van de groenten. Liever meer veggies in de mix? Maak ‘m op zijn Belgisch en voeg knolselder,... [naar artikel]


19. De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze we (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Niets beter op een herfstdag dan een heerlijk torentje lasagne recht uit de oven waaraan je het puntje van je tong nét niet verbrandt. Wie geen zin heeft om een lasagne uit een pakje naar binnen te werken, maakt de klassieker gewoon zelf. Maar welke kaas gebruik je dan best voor een smeuïge kaaskorst? En hoe zorg je ervoor dat je geen laagje water in je schotel hebt staan? Chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vier dingen je moet letten én deelt een exclusief recept. [naar artikel]


20. Welke lasagne bolognese van de winkel is de beste? “Geen groenten, geen beet… Dit is gewoon maagvulling” (23/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

Chef Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen in Aalter test samen met zoontje Casper (12) en dochtertje Liv (6) twaalf lasagnes bolognese uit de supermarkt. Casper heeft zich voorgenomen om de laagjes lasagne te tellen, Liv wil vooral lekker gehakt proeven en papa Broes gaat op zoek naar een mooi gelaagde lasagne met beet en een lekkere, complexe smaak. Wat geen van de drie wil, is een papperige boeltje dat alleen goed is om de honger te stillen. [naar artikel]


21. Chef Broes Tavernier en kroost testen lasagne bolognese en willen meer dan gewoon hun honger stillen (23/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Chef Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen in Aalter test samen met zoontje Casper (12) en dochtertje Liv (6) twaalf lasagnes bolognese uit de supermarkt. Casper heeft zich voorgenomen om de laagjes lasagne te tellen, Liv wil vooral lekker gehakt proeven en papa Broes gaat op zoek naar een mooi gelaagde lasagne met beet en een lekkere, complexe smaak. Wat geen van de drie wil, is een papperige boeltje dat alleen goed is om de honger te stillen. [naar artikel]


22. Schranzen zonder schuldgevoel in ‘Bake Off’ (03/10/2018 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]


23. Start maandag gezond met deze snelle groentenlasagne (22/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een lasagne is helemaal niet calorierijk of ingewikkeld om te maken, zeker niet als je voor deze versie gaat zonder bechamelsaus en zonder pasta.... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!