Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

De 10 waarheden van Serge Simonart Tom Barman, Noémie Wolfs en Jan Paternoster 'Nu hoef ik niemand meer te plezieren' Het beste voer voor festivalzwijnen volgens Kobe Desramaults

13/04/2019 - 12:41
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 'Ik had meer seks en drugs verwacht' JAN PATERNOSTER 'Allee jongens, koop er dan hé' TOM BARMAN (06/04/2019 - De Morgen)

Zet twee rockgoden en een zangeres met reeënogen samen op café en je krijgt vanzelf wilde festivalverhalen. Tom Barman, Jan Paternoster en Noémie Wolfs over ruzie en seks op het podium, en het leven ernaast. 'Ik heb drie alter ego's waar ik nog nooit mee naar buiten ben gekomen.' [naar artikel]


2. De Superette van Kobe Desramaults in top 50 beste pizzeria’s van Europa (11/09/2020 - Het Belang van Limburg)

De 50 Top Pizza gaat sinds 2017 op zoek naar de beste Europese pizzeria’s buiten Italië. België telt drie restaurants die de top vijftig halen. Eentje daarvan is de De Superette van Kobe Desramaults. [naar artikel]


3. De nieuwe clip van Noémie Wolfs: “Deels opgenomen in een villa in Heusden-Zolder” (26/02/2021 - Het Belang van Limburg)

De nieuwe clip van Noémie Wolfs ziet er superduur uit en dat is grotendeels de verdienste van Limburger Robin Joris Dullers (24). “Als fotograaf kreeg ik al Solange - de zus van Beyoncé - en Celeste voor mijn lens”, zegt hij. “Maar ik wil zeker nog meer gaan regisseren.” [naar artikel]


4. Noémie Wolfs: ‘Ik weet niet of ik hard genoeg ben om hierin te blijven werken’ (23/02/2020 - De Morgen)

Lonely Boy’s Paradise is haar tweede soloalbum nadat ze vijf jaar fungeerde als frontvrouw van Hooverphonic. Maar deze plaat is misschien wel de meest persoonlijke van Noémie Wolfs (31). ‘Ik ben géén feminist.’ [naar artikel]


5. Noémie Wolfs vertrekt bij Hooverphonic (07/04/2019 - De Morgen)

Een donderslag bij heldere hemel: dat was het persbericht dat Hooverphonic gisteren uitstuurde om bekend te maken dat zangeres Noémie Wolfs niet langer deel uitmaakt van de band. Het laatste optreden in de huidige bezetting vindt zondag plaats in het Waalse Colfontaine. [naar artikel]


6. Nieuw restaurant Kobe Desramaults valt ook in het buitenland in de smaak (24/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Chambre Séparée, het nieuwe Gentse restaurant van Kobe Desramaults, staat nog geen jaar na de opening al te blinken op plek zes in de lijst met honderd beste Europese restaurants die werd opgesteld door Opinionated About Dining. [naar artikel]


7. Noémie Wolfs: ‘Ik weet niet of ik hard genoeg ben om in deze industrie te blijven werken’ (23/02/2020 - De Morgen)

Lonely Boy’s Paradise is haar tweede soloalbum nadat ze vijf jaar fungeerde als frontvrouw van Hooverphonic. Maar deze plaat is misschien wel de meest persoonlijke van Noémie Wolfs (31). ‘Ik ben géén feminist.’ [naar artikel]


8. Kobe Desramaults geeft heel wat bekende Europese chefs het nakijken (21/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Kobe Desramaults en zijn restaurant Chambre Séparée prijken op de dertiende plaats in de Opinionated About Dining-ranglijst voor de beste restaurants in Europa. De Belgische chef-kok troeft daarmee heel wat bekende collega’s af. [naar artikel]


9. Nieuw restaurant Kobe Desramaults haalt zesde plaats in Europese top 100 (24/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het nieuwe adres van de Vlaamse chef Kobe Desramaults, "Chambre Séparée"(1 ster) in Gent, is zesde geworden in de lijst van 100 beste restaurants... [naar artikel]


10. Ontdek muzikaal talent op Eurosonic gratis én vanuit je zetel, Noémie Wolfs: "Digitaal, dus toegankelijker"  (13/01/2021 - VRT NWS)

Vanaf vanavond kan je 4 avonden lang Europees opkomend muzikaal talent gratis en vanuit je zetel ontdekken. De 35e editie van het showcasefestival Eurosonic/Noorderslag gaat -door corona- volledig digitaal. Noémie Wolfs, Chibi Ichigo, Meskerem Mees, Slow Crush, High Hi, Lous and the Yakuza, David Numwami, YellowStraps en Under the Reefs Orchestra vertegenwoordigen ons land. Volgens Wolfs is het voordeel van deze editie dat ze voor iedereen toegankelijk is: "We kunnen nu de hele wereld bereiken." [naar artikel]


11. In kop en keuken van de kok (02/12/2017 - De Morgen)

Soms beslist het leven voor jou. Zo had Kobe Desramaults de ster van Michelin en de 17,5 op 20 van Gault&Millau niet zien aankomen. Voor een boek met zijn naam erop koos de kok wel zelf. En dat Kobe Desramaults geen gewoon kookboek is, verrast evenmin. [naar artikel]


12. Kobe Desramaults neemt op Instagram afscheid van zijn restaurant (12/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Het is zover, sterrenzaak In de Wulf in Dranouter is niet meer. Kobe Desramaults vierde samen met zijn personeel en vrienden het einde van zijn succesrijke restaurant en had op Instagram nog een woord van bedanking voor hen over. [naar artikel]


13. Vrouwen in de muziek zijn nog steeds in de minderheid. “Het helpt niet dat ze afgerekend worden op hun uiterlijk”, zegt Noémie Wolfs (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het is de Week van de Belgische Muziek. Het uitgelezen moment voor een portie girl talk met een Belgische muzikante. Vandaag: Noémie Wolfs (33). Ze stipt aan dat de muziekwereld nog steeds een mannenbastion is, maar dat er gelukkig iets lijkt te bewegen onder de jonge muzikantes. “Steeds meer vrouwen laten hun stem horen en worden gedraaid op de radio. Een geweldige evolutie.” [naar artikel]


14. Kobe Desramaults over 'Mr Gwyn' van Alessandro Baricco (23/07/2019 - De Tijd)

06:00 Voor chef-kok Kobe Desramaults is 'Mr Gwyn' een must read omdat de auteur met zijn stijl aanmaant tot ontspanning en je aan het denken zet over verleden en toekomst. ‘Baricco dwingt tot traagheid.' [naar artikel]


15. Noémie Wolfs mag optreden op het grote online muziekfestival (24/04/2020 - VRT NWS)

Dit weekend is er een groot online muziekfestival met verschillende artiesten zoals Absynthe Minded, Sioen en de Scherpenheuvelse Noémie Wolfs. Een initiatief van "Artists Unlimited", een platform waarbij meerdere artiesten zich aangesloten hebben. Nu de festivals overal geschrapt zijn, willen ze met online concerten toch nog wat centen verdienen. [naar artikel]


16. Kobe Desramaults Chef van het Jaar (13/04/2019 - De Morgen)

Amper 32 en al bekroond als Chef van het Jaar door de gerenommeerde restaurantgids GaultMillau: Kobe Desramaults van In De Wulf is bezig aan een steile opmars in de haute cuisine. [naar artikel]


17. [VIDEO] - Kobe Desramaults: "Dit is het einde, jongens" (17/12/2016 - De Redactie)

Restaurant In de Wulf van sterrenchef Kobe Desramaults heeft de deuren gesloten. "Culture club" toonde op Canvas beelden van de allerlaatste dag. [naar artikel]


18. Laatste service voor topchef Kobe Desramaults in sterrenrestaurant 'In de Wulf' (11/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond sluit Kobe Desramaults voorgoed de deuren van zijn sterrenrestaurant 'In de Wulf' in het West-Vlaamse Dranouter. De topchef kookt straks [naar artikel]


19. Kobe Desramaults zet restaurant in de vitrine (12/08/2016 - De Tijd)

16:20 Sterrenchef Kobe Desramaults gaat zijn restaurant De Vitrine te koop. Hij wil zich toeleggen op een nieuw restaurant, dat in de lente opent. [naar artikel]


20. Je kunt nu al reserveren voor het nieuwe restaurant van Kobe Desramaults (14/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Via Instagram maakte topchef Kobe Desramaults bekend dat er gereserveerd kon worden voor zijn nieuwe zaak Chambre Séparée. Het restaurant biedt plaats aan amper 16 tafelgasten die om en bij de 20 gerechten voorgeschoteld zullen krijgen. [naar artikel]


21. Het creatieve lab van… Kobe Desramaults: "Laat mij allemaal gerust, ik ga mijn ding doen" (22/07/2017 - De Redactie)

Elke zaterdag ploegen we door een creatieve dag van een creatieve mens. We beginnen ’s morgens en eindigen als het licht uitgaat. Waar haalt x/y inspiratie? Zijn er manieren om creatiever te worden? Om meer inspiratie te vinden? Deze week: Kobe Desramaults (36), kok [naar artikel]


22. Kobe Desramaults zet nu ook restaurant De Vitrine in de etalage (13/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

Sterrenchef Kobe Desramaults (35) neemt na In De Wulf na zes jaar nu ook afscheid van zijn restaurant De Vitrine in Gent. Bedoeling is om zich met een kleiner team vanaf volgende lente toe te kunnen leggen op een nieuw restaurant. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!