De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Bestuurder valt in slaap achter stuur en knalt tegen boom

Het Belang van Limburg

14/04/2019 - 15:15

In de Stationsstraat in Elen is zondag rond 6.15 uur een auto tegen een boom gereden. Bestuurder D.B. (34) was in slaap gevallen achter het stuur, en reed met een snelheid van zo’n 70 km/uur tegen een boom. De chauffeur kwam er wonderwel zonder kleerscheuren vanaf. Er werd een ademtest afgenomen, maar die bleek negatief. Het voertuig werd getakeld.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Man (23) valt in slaap achter het stuur, na ingaan avondklok: slechts lichtgewond na zware crash tegen boom (28/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 23-jarige man uit Meulebeke is in de nacht van zaterdag op zondag in z’n eigen gemeente van de weg af geraakt en tegen een ferme boom gebotst. De man verklaarde dat hij in slaap was gevallen achter het stuur.
  [naar artikel]
 2. Jongeman valt in slaap achter stuur en knalt tegen boom in Bilzen (16/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Rode Kruislaan in Bilzen is donderdagavond een jongeman lichtgewond geraakt nadat hij met zijn wagen tegen een boom crashte.
  [naar artikel]
 3. Jonge bestuurder (18) valt in slaap achter stuur en rijdt tegen gevel in Mol (05/07/2023 - VRT NWS)
  In Mol is een bestuurder van 18 uit Dessel tegen een gevel gereden van een appartement op de Ginderbroek. De jongen was in slaap gevallen achter het stuur toen hij van zijn werk naar huis wilde rijden. Hij raakte lichtgewond. Zijn auto is wel zwaar beschadigd.
  [naar artikel]
 4. Dronken bestuurder valt in slaap achter stuur na ongeval (20/03/2017 - De Standaard)
  De Mechelse politie heeft dit weekend een dronken bestuurder aangetroffen die achter het stuur in slaap gevallen was nadat hij een ongeval veroorzaakt had.
  [naar artikel]
 5. Bestuurder valt in slaap achter het stuur en ramt muurtje in Tongeren (11/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een bestuurder veroorzaakte zondagavond een ongeval op de Maastrichtersteenweg, ter hoogte van de Hazelereik, in Tongeren. De man was in slaap gevallen achter het stuur van zijn Volkswagen Polo toen hij richting Tongeren reed. Hij week plots uit nar het linkse rijvak en ramde daarna een bakstenen muurtje in een voortuin. De wagen kwam tot stilstand tegen een betonnen verlichtingspaal.
  [naar artikel]
 6. Man “valt in slaap achter het stuur” en botst tegen vrachtwagen (20/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Er is vrijdagvoormiddag een ongeval gebeurd in de bebouwde kom van Sint-Juliaan, een gehucht in Langemark. Het kwam tot een botsing tussen een vrachtwagen en een auto, vermoedelijk omdat de bestuurder van de wagen in slaap was gevallen.
  [naar artikel]
 7. Politie treft dronken bestuurder in slaap achter stuur aan na ongeval (20/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie van Mechelen-Willebroek heeft tijdens controleacties van afgelopen weekend 929 ademtesten afgenomen en daarbij 43 bestuurders betrapt op een strafbare alcohol- en/of drugsopname in het verkeer. Eén bestuurder maakte het zo bont dat hij stomdronken en onder invloed van cocaïne tegen een geparkeerd voertuig reed en vervolgens achter het stuur in slaap viel. Hij had 2,2 promille alcohol in zijn bloed.
  [naar artikel]
 8. Bestuurder valt in slaap op E17: motorrijder aangereden, auto over de kop (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een motorrijder is zaterdagochtend aangereden op de E17 door een bestuurder van een auto die in slaap was gevallen achter het stuur. De motorrijder werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto ging na de aanrijding over de kop, maar kwam er met lichte verwondingen vanaf.
  [naar artikel]
 9. Dronken bestuurder valt in slaap met hoofd op claxon, net voor politiekazerne (30/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het Franse Limoges is een dronken bestuurder achter zijn stuur in slaap gevallen, net voor de poort van een politiekazerne. Omdat de man met...
  [naar artikel]
 10. Politie treft stomdronken bestuurder in slaap achter stuur aan na ongeval (20/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De lokale politie van Mechelen-Willebroek heeft tijdens controleacties van afgelopen weekend 929 ademtesten afgenomen en daarbij 43 bestuurders betrapt op een strafbare alcohol- en/of drugsopname in het verkeer. Eén bestuurder maakte het zo bont dat hij stomdronken en onder invloed van cocaïne tegen een geparkeerd voertuig reed en vervolgens achter het stuur in slaap viel. Hij had 2,2 promille alcohol in zijn bloed.
  [naar artikel]
 11. Bestuurder valt in slaap en knalt tegen verkeerslicht in Aalst: passagier zwaargewond (02/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de N41 in Hofstade is maandagochtend een vrouw zwaargewond geraakt bij een ongeval. De bestuurder van een wagen reed in de richting van het centrum en viel in slaap, waarna hij tegen een verkeerslicht aanreed en weggeslingerd werd. De vrouw zat als passagier in de wagen, de bestuurder raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 12. Bestuurder 4x4-wagen valt in slaap en knalt tegen omheining, maar blijft wonderwel ongedeerd: “Gelukkig heb ik een veilige auto” (26/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  In de Ooigemstraat in Wielsbeke is zondagavond rond 20.45 uur een ongeval gebeurd. Een 4x4 ging er van de weg nadat de bestuurder in slaap was gevallen. De wagen raakte een verlichtingspaal, werd weggekatapulteerd en belandde uiteindelijk in een omheining naast de weg. De bestuurder kwam er wonderwel zonder kleerscheuren vanaf.
  [naar artikel]
 13. Jongeman (20) even in levensgevaar nadat hij in slaap valt en tegen betonnen verlichtingspaal knalt (10/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Brakelsesteenweg in Voorde is in de nacht van dinsdag op woensdag een jongeman van 20 jaar zwaar gecrasht tegen een verlichtingspaal. De jonge bestuurder was in slaap gevallen waardoor hij de controle verloor en tegen de paal crashte.
  [naar artikel]
 14. VIDEO. Bestuurder valt in slaap en belandt met wagen op zijkant tegen haag (30/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een automobilist verloor vrijdag rond 0.45 op de Kaulillerweg in Bocholt-centrum de controle over het stuur en belandde vervolgens met het voertuig op de zij tegen een haag. De Nederlandse man zou in slaap gevallen zijn.
  [naar artikel]
 15. Postbode valt in slaap achter stuur en ramt drie huizen: “Miserie, want het is net bouwverlof” (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Molenkouterstraat in Machelen-aan-de-Leie (Zulte) is donderdagochtend een zwaar ongeval gebeurd. Een postbode was in slaap gevallen achter het stuur en van de rijbaan afgeweken. Hij maaide een brievenbus omver, ramde een muurtje, reed door de voortuin van VTM-cameraman Stijn De Smet om uiteindelijk tegen de zijgevel van het laatste huis tot stilstand te komen.
  [naar artikel]
 16. Bestuurder knalt tegen boom en moet bevrijd worden (07/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanochtend reed een bestelwagen tegen een boom langs de Hoogstraatseweg in Loenhout (Wuustwezel). De bestuurder zat even gekneld en is gewond
  [naar artikel]
 17. Dashcam filmt hoe trucker in slaap valt achter zijn stuur (08/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  In dit akelige filmpje zien we hoe een trucker achter zijn stuur in slaap valt en met zijn mastodont aan de overkant van de weg terechtkomt. De tegenliggers kunnen het gevaarte maar net ontwijken. De truck belandt in de berm en ontwortelt zonder moeite enkele bomen. Een dashcam kon heel het gebeuren filmen. Of de chauffeur van de vrachtwagen gewond raakte bij het ongeval is niet geweten.
  [naar artikel]
 18. Vrouw valt in slaap achter stuur en rijdt het Albertkanaal in (02/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Hasselt is donderdagavond een auto in het water beland. Getuigen vertellen hoe de jonge bestuurster achter het stuur in slaap viel. Ze kon op eigen kracht uit haar wagen klimmen en omstaanders trokken haar op het droge. De vrouw zou niet gewond geraakt zijn bij het ongeval.
  [naar artikel]
 19. Jonge bestuurder in kritieke toestand nadat hij mogelijk in slaap viel achter stuur (22/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een man van 21 uit Mol is zondagochtend rond 6.30u levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval aan Genelaar in Meerhout. Volgens de eerste vaststellingen verloor de bestuurder in een bocht de controle over zijn stuur.
  [naar artikel]
 20. Man (46) kruipt opnieuw achter stuur na positieve ademtest en knalt wat verderop tegen boom (25/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 46-jarige Oostendenaar ondervond zaterdagavond aan den lijve wat de uitdrukking ‘instant karma’ betekent. Kort nadat hij hij een positieve ademtest aflegde in Gistel en zes uur rijverbod kreeg, crashte hij met zijn auto tegen een boom.
  [naar artikel]
 21. Man (31) gebruikt gsm achter stuur, wijkt van rijbaan af, knalt tegen politiecombi en verwondt twee agenten (27/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 31-jarige bestuurder kon zich vorige maand wel voor de kop slaan. De man week op de N43 in Deinze van de rijbaan af en knalde op een tegenligger. Dat bleek een politiecombi te zijn. Achteraf gaf de man toe dat hij zijn gsm aan het gebruiken was achter het stuur.
  [naar artikel]
 22. Bestuurder valt in slaap en knalt garage van woning binnen (05/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Langs de Houthulststraat in Staden is zaterdagmorgen vroeg omstreeks 5.40 uur een auto in de garage van een woning geknald. De jonge bestuurder was naar eigen zeggen in slaap gevallen en raakte gelukkig slechts lichtgewond. In de woning zelf raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 23. Man verliest controle over het stuur en knalt tegen boom (06/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een man is vrijdagochtend tegen een boom geknald nadat hij de controle over het stuur verloor. Het ongeval vond iets na zes uur plaats op de Steentjesmolenstraat in Elverdinge, een deelgemeente van Ieper. Toen de brandweer ter plaatse kwam om de man te bevrijden, was hij bij bewustzijn. Zijn toestand is intussen stabiel. Omwille van de opruimwerkzaamheden was de weg een tijdlang afgesloten.
  [naar artikel]
 24. Trucker valt in slaap en rijdt van brug (03/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse truckchauffeur is met zijn vrachtwagen gecrasht toen hij in slaap viel achter het stuur. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de...
  [naar artikel]
 25. Postbode valt in slaap achter stuur en ramt drie huizen, waaronder dat van VTM-cameraman Stijn De Smet: “Ik was precies terug in Oekraïne” (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Molenkouterstraat in Machelen-aan-de-Leie (Zulte) is donderdagochtend een zwaar ongeval gebeurd. Een postbode was in slaap gevallen achter het stuur en van de rijbaan afgeweken. Hij maaide een brievenbus omver, ramde een muurtje, reed door de voortuin van VTM-cameraman Stijn De Smet om uiteindelijk tegen de zijgevel van het laatste huis tot stilstand te komen.
  [naar artikel]
 26. Bestuurster geeft plankgas na botsing met muurtje en knalt vervolgens tegen boom (07/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Waasmunster zijn woensdagavond twee vrouwen gewond geraakt bij een vreemd ongeval op de park & ride ter hoogte van de op- en afrit van de E17. De dame achter het stuur botste tegen een muurtje en duwde in paniek op het gaspedaal in plaats van de rem. De wagen knalde vervolgens op een boom.
  [naar artikel]
 27. Bestuurder verliest controle over stuur, botst tegen boom én lantaarnpaal en grijpt brommer mee (15/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Van Eycklei naast het Stadspark is maandagmiddag een auto over de kop gevlogen. Vermoedelijk verloor de bestuurder de controle over het stuur, waarna hij tegen een boom én een lantaarnpaal reed, over de kop vloog en ook nog een brommer raakte die uit de andere richting kwam.
  [naar artikel]
 28. Bestuurder moet uitwijken voor dier en botst tegen boom in Rekem (30/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Daalbroekstraat in Rekem is donderdag rond 23 uur een bestuurder tegen een boom gereden. Waarschijnlijk verloor die de controle over het stuur door een overstekend dier. De bestuurder raakte gewond. Het voertuig werd getakeld.
  [naar artikel]
 29. Dodelijk ongeval net over de grens krijgt bittere wending: meisje van 15 zat achter het stuur (02/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een auto met vier jongeren knalt in maart tegen een boom in het Nederlands-Limburgse Echt, net over de grens bij Maaseik. De 15-jarige Kelly overleeft de klap niet. Volgens justitie zat niet de 29-jarige man die de schuld op zich nam achter het stuur, maar zijn 15-jarige zusje. Een vriendin van Kelly.
  [naar artikel]
 30. Jonge bestuurder (22) verliest controle over stuur, belandt tegen boom en overlijdt (29/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een 22-jarige man uit Deinze is om het leven gekomen bij een auto-ongeluk in de Oostrozebekestraat in Dentergem. De jongeman reed te snel, verloor de controle over het stuur en belandde tegen een boom. Er waren geen andere betrokkenen.
  [naar artikel]
 31. Jonge bestuurder (22) verliest controle over stuur, belandt tegen boom en overlijdt (29/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een 22-jarige man uit Deinze is om het leven gekomen bij een auto-ongeluk in de Oostrozebekestraat in Dentergem. De jongeman reed te snel, verloor de controle over het stuur en belandde tegen een boom. Er waren geen andere betrokkenen.
  [naar artikel]
 32. Zwaar ongeval in Hoogstraten: auto knalt tegen boom die op geparkeerde wagen valt, bestuurder door brandweer bevrijd  (15/04/2023 - VRT NWS)
  In Hoogstraten is een zwaar ongeval gebeurd aan de Vrijheid. Een auto raakte van de weg en botste tegen een boom. Die knapte af en kwam op een geparkeerde auto terecht. De bestuurder moest door de brandweer worden bevrijd en werd overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 33. Gedrogeerde automobilist die achter stuur in slaap valt, blijkt motordief (03/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie LRH arresteerde vorige week donderdag een autobestuurder. Die was onder invloed toen hij midden op de Lutselusstraat in Diepenbeek in slaap was gevallen.
  [naar artikel]
 34. Vrouw valt in slaap en botst bijna tegen gevel in Wellen (13/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw is zondagavond laat in slaap gevallen achter het stuur van haar wagen. Ze ging van de weg af, vloog tussen een betonpaal en een haag en botste op een haar na tegen de gevel van een huis. Ze kwam er met de schrik vanaf.
  [naar artikel]
 35. Wagen knalt op boom na ontwijkmanoeuvre in Wijnegem: bestuurder zwaargewond (10/05/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ernstig ongeval in de Wijnegemsteenweg in Wijnegem is woensdagavond een bestuurder zwaargewond geraakt. Het slachtoffer belandde tegen een boom na een uitwijkmanoeuvre en moest door de brandweer bevrijd worden.
  [naar artikel]
 36. “Moeite om de ogen open te houden achter het stuur, dat gebeurt elke dag”: drie experts na dodelijk ongeval in Wielsbeke (22/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Hoeveel ongevallen worden er niet veroorzaakt door slaaprijders? Je vraagt het je af na de crash die de 15-jarige Inèz het leven kostte. De 64-jarige bestuurder die een bushokje aanreed, verklaarde zelf aan de politie dat hij in slaap is gevallen. Kan dit iedereen overkomen? Wat is er tegen te doen? We spraken twee verkeersexperten en een slaapspecialist. “Eén op de drie Vlamingen is overdag slaperig. Zij lopen zeven keer meer kans om in slaap te vallen achter het stuur.”
  [naar artikel]
 37. Bestuurder verliest controle over het stuur en knalt tegen gevel (29/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeval in de Kapelstraat in Hoboken is zondagmiddag een wagen zwaar beschadigd geraakt. De bestuurder verloor de controle over zijn stuur en knalde tegen de gevel van een huis. Mogelijk lag onaangepaste snelheid aan de oorzaak van het ongeval.
  [naar artikel]
 38. Bestuurder knalt tegen boom op Houtlaan in Schilde (13/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeval op de Houtlaan in Schilde raakte een 19-jarige bestuurder vrijdagmiddag gewond. De man uit Wijnegem reed in de richting van Wijnegem en knalde er met zijn wagen tegen een boom.
  [naar artikel]
 39. Automobilist komt om nadat hij controle over het stuur verliest en tegen boom rijdt (08/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een dertiger heeft vrijdagavond het leven gelaten in Antoing, in de buurt van Doornik, nadat hij de controle had verloren over het stuur. De bestuurder kwam met zijn auto tegen een boom terecht en was op slag dood.
  [naar artikel]
 40. 62-jarige dronken man valt in slaap achter het stuur in het midden van de weg (01/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft maandag rond 23.40 een man (62) betrapt die lag te slapen achter het stuur van zijn voertuig midden op de Bergerstraat in Berg. Hij blies positief en verloor zijn rijbewijs. 
  [naar artikel]
 41. Bestuurder knalt tegen boom en gaat over de kop: wagen belandt op dak, chauffeur naar ziekenhuis (19/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Eikenlei in Sint-Job is vanmorgen rond 7u de bestuurder van een wagen tegen een boom geknald en vervolgens op zijn dak terechtgekomen. De brandweer kwam ter plaatse om de chauffeur uit zijn hachelijke positie te bevrijden. De bestuurder werd afgevoerd naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 42. Veldwachter blust auto en redt bestuurder nadat die tegen boom knalt (22/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een auto is zondagavond rond 21 uur tegen een boom terechtgekomen op de Bosselaar in Rijkhoven. De bestuurder, een jonge twintiger uit Hoeselt, raakte gewond. De auto vloog in brand, maar een veldwachter die toevallig passeerde kon de vlammen blussen.
  [naar artikel]
 43. Auto mist bocht en knalt tegen boom in Meeuwen: bestuurder geklemd (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagmorgen rond 7 uur is een zwaar ongeval gebeurd op de Peerderbaan in Meeuwen. Een auto miste de bocht en vloog tegen een boom. Een bevrijdingsteam van de brandweer werd opgeroepen om de bestuurder uit het wrak te helpen.
  [naar artikel]
 44. Slapende Tesla-bestuurder jaagt andere chauffeurs de stuipen op het lijf (16/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op een autoweg in Silicon Valley, de Verenigde Staten, is een automobilist achter het stuur van zijn Tesla in slaap gevallen. Andere chauffeurs probeerden de man wakker te maken door te claxonneren. Maar de vermoeide bestuurder sukkelt telkens weer in slaap. Een Tesla heeft een zelfrijdende functie, maar de bestuurder moet wel steeds alert blijven.
  [naar artikel]
 45. Slapende Tesla-bestuurder jaagt andere chauffeurs de stuipen op het lijf (16/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op een autoweg in Silicon Valley, de Verenigde Staten, is een automobilist achter het stuur van zijn Tesla in slaap gevallen. Andere chauffeurs probeerden de man wakker te maken door te claxonneren. Maar de vermoeide bestuurder sukkelt telkens weer in slaap. Een Tesla heeft een zelfrijdende functie, maar de bestuurder moet wel steeds alert blijven.
  [naar artikel]
 46. Vader dommelt in achter stuur BMW en rijdt met gezin tegen boom in Gentbrugge (30/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een man, zijn echtgenote en hun twee kinderen zijn deze avond met hun BMW tegen een boom beland in Gentbrugge. De vader was achter het stuur...
  [naar artikel]
 47. Wagen knalt tegen boom (13/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  B.M. (37) uit Hasselt en M.C. (33) uit Sint-Truiden raakten maandag om 21.15 uur gewond toen ze met hun wagen op de Borgwormsesteenweg de controle over het stuur verloren. De wagen ging van de baan en knalde tegen een boom. (ppn)
  [naar artikel]
 48. Bestuurder gewond na knal tegen boom in Maasmechelen (30/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een bestuurder raakte maandag om 0.30 uur gewond bij een ongeval in de Langeweidestraat in Maasmechelen. De automobilist reed tegen een boom nadat hij de controle over het stuur had verloren. De hulpdiensten brachten het slachtoffer over naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 49. BMW knalt tegen boom aan (16/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Rode Kruislaan in Mopertingen is maandagnamiddag een auto tegen een boom terechtgekomen. De bestuurder van de BMW kwam er met de schrik vanaf. De auto is total loss.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy