Balls & Glory, de restaurantketen van tv-kok Wim Ballieu, heeft twee investeerders aangetrokken om de keten uit te breiden. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Rudi De Kerpel (ex-Eurotuin) en Jonas Dhaenens (Combell) leveren expertise en een onbekende som vers geld en krijgen een minderheidsbelang. [naar artikel]
Balls & Glory, de restaurantketen van tv-kok Wim Ballieu, heeft twee investeerders aangetrokken om de keten uit te breiden. Rudi De Kerpel... [naar artikel]
22:44 Ondernemer Rudi De Kerpel verkoopt zijn tuincentra Eurotuin aan de groep Aveve van de Boerenbond. [naar artikel]
06:20 Na het rapport van Audit Vlaanderen nam ondernemer Rudi De Kerpel (58) deze week ontslag uit de raad van bestuur van de VRT, waarin hij voor de N-VA zetelde. Zijn bedrijven Eurotuin Groep en Durapack ... [naar artikel]
De herbruikbare bekers van Goodless, een bedrijf van Rudi De Kerpel (ex-Eurotuin), werden na de Gentse Feesten vorig jaar ook gelanceerd op een tribune van voetbalclub AA Gent. Wat zijn de volgende plannen? Luister hier naar het volledige interview met Rudi De Kerpel in The Morning Drive op Business AM: In het nieuws: AA Gent […] [naar artikel]
Ballen met pit: die krijg je op je bord in de restaurants van Balls & Glory. En goed nieuws voor de zoetekauwen onder ons, Balls & Glory serveert... [naar artikel]
Vlaams ondernemer Rudi De Kerpel verkoopt Eurotuin, een keten van tuincentra, aan concurrent AVEVE. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. [naar artikel]
Balls & Glory, de restaurantketen van tv-kok Wim Ballieu, heeft twee investeerders aangetrokken om de keten uit te breiden. Rudi De Kerpel (ex-Eurotuin) en Jonas Dhaenens (Combell) leveren expertise en een onbekende som vers geld en krijgen een minderheidsbelang. Balls & Glory bestaat al sinds 2012. Momenteel zijn er vestigingen in Gent, Antwerpen, Brussel en […] Het bericht Balls & Glory blijft overeind dankzij nieuwe investeerders verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Ballen met pit: die krijg je op je bord in de restaurants van Balls & Glory. En goed nieuws voor de zoetekauwen onder ons, je kan vanaf nu ook... [naar artikel]
Wim Ballieu van Balls & Glory heeft het ideale gerechtje voor de eindejaarperiode bedacht. In december kan je in zijn zeven restaurants in... [naar artikel]
Ondernemer Rudi De Kerpel stopt als bestuurslid van de openbare omroep VRT. Dat zegt hij zelf in een mededeling. De Kerpel was jarenlang... [naar artikel]
Gehaktbalketen Balls & Glory wil tegen 2025 vijftig restaurants openen, waarvan één in New York. Dat heeft oprichter Wim Ballieu maandag te kennen gegeven. De eerste Balls & Glory werd vijf jaar geleden opgericht in Gent. Vandaag zijn er vijf adressen in België en één in Nederland. [naar artikel]
20:28 Balls&Glory, de fastfoodketen van de Gentse ondernemer Wim Ballieu die gevulde gehaktballen als trendy eetconcept in de markt zette, opent zes nieuwe vestigingen. [naar artikel]
09:13 Ondernemer Rudi De Kerpel, de topman van tuincentraketen Eurotuin, vindt dat de maaltijd- en ecocheques zo snel als mogelijk moeten worden afgeschaft. [naar artikel]
Na de faling van Würst, de fancy hotdogketen van Jeroen Meus, zou je denken dat ook Wim Ballieu van Balls & Glory met dichtgeknepen billen aan het... [naar artikel]
00:59 Na 23 jaar voor zijn bedrijf te hebben geleefd, wil hij geen stress meer. De man die Eurotuin groot maakte, herbegint met een wit blad. Ontbijt met De Tijd. [naar artikel]
40 seconden had Balls & Glory nodig om 125.000 euro in te zamelen bij de beleggerscommunity. [naar artikel]
Gehaktbalketen Balls & Glory wil tegen 2025 vijftig nieuwe restaurants openen, waarvan één in New York. Dat heeft oprichter Wim Ballieu te kennen [naar artikel]
Het gaat Wim Ballieu (35) voor de wind met zijn Balls & Glory-concept, waar handgemaakte gehaktballen worden geserveerd. De voormalige tv-kok werkt aan de uitbreiding van zijn zaak. [naar artikel]
Balls & Glory, het restaurant van Wim Balieu, is gisteren voor de Gentse rechtbank moeten verschijnen. Dat omdat er na een tijdens een inspectie van het voedselagentschap muizenkeutels en vervallen producten werden gevonden. [naar artikel]
Schrijver Marcel Proust beantwoordde ze ooit in een vriendenboekje, nu geeft De Morgen er een eigenzinnige draai aan. Vijfentwintig directe vragen, evenveel openhartige antwoorden. Wie is tv-kok en Balls & Glory-brein Wim Ballieu (36) in het diepst van zijn gedachten? [naar artikel]
Balls & Glory, het balletjesrestaurant van Wim Ballieu, blijft maar groeien in Vlaanderen. Het kondigt nu een nieuwe reeks openingen aan in Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas. [naar artikel]
Rudi De Kerpel, gemeenschapsafgevaardigde binnen de raad van bestuur van de openbare omroep, dient zijn ontslag in. De Kerpel kwam in opspraak in het rapport dat Audit Vlaanderen opstelde over de onregelmatigheden aan de top van de VRT. Hij leverde vanuit zijn eigen bedrijven bloemen en herbruikbare bekers aan de VRT. [naar artikel]
16:30 Het Oost-Vlaamse Goodless - gefinancierd door Rudi De Kerpel (ex-Eurotuin) - onderhandelt met festivals en voetbalclubs over de implementatie van een systeem met 'slimme' herbruikbare bekers. [naar artikel]
De Gentse chef Wim Ballieu van Balls & Glory heeft een verrassing in petto voor zoetekauwen tijdens de feestdagen. Hij stelde een dessert samen in de vorm van een kerstbal met Nutella en tiramisu. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.