Ballen met pit: die krijg je op je bord in de restaurants van Balls & Glory. En goed nieuws voor de zoetekauwen onder ons, Balls & Glory serveert... [naar artikel]
20:28 Balls&Glory, de fastfoodketen van de Gentse ondernemer Wim Ballieu die gevulde gehaktballen als trendy eetconcept in de markt zette, opent zes nieuwe vestigingen. [naar artikel]
21:29 Met de financiële steun van de ondernemers Rudi De Kerpel (ex-Eurotuin) en Jonas Dhaenens (Combell) wil kok-ondernemer Wim Ballieu zijn restaurantketen Balls & Glory sneller doen groeien. [naar artikel]
Na de faling van Würst, de fancy hotdogketen van Jeroen Meus, zou je denken dat ook Wim Ballieu van Balls & Glory met dichtgeknepen billen aan het... [naar artikel]
Ballen met pit: die krijg je op je bord in de restaurants van Balls & Glory. En goed nieuws voor de zoetekauwen onder ons, je kan vanaf nu ook... [naar artikel]
Gehaktbalketen Balls & Glory wil tegen 2025 vijftig nieuwe restaurants openen, waarvan één in New York. Dat heeft oprichter Wim Ballieu te kennen [naar artikel]
Wim Ballieu van Balls & Glory heeft het ideale gerechtje voor de eindejaarperiode bedacht. In december kan je in zijn zeven restaurants in... [naar artikel]
Gehaktbalketen Balls & Glory wil tegen 2025 vijftig restaurants openen, waarvan één in New York. Dat heeft oprichter Wim Ballieu maandag te kennen gegeven. De eerste Balls & Glory werd vijf jaar geleden opgericht in Gent. Vandaag zijn er vijf adressen in België en één in Nederland. [naar artikel]
40 seconden had Balls & Glory nodig om 125.000 euro in te zamelen bij de beleggerscommunity. [naar artikel]
Het gaat Wim Ballieu (35) voor de wind met zijn Balls & Glory-concept, waar handgemaakte gehaktballen worden geserveerd. De voormalige tv-kok werkt aan de uitbreiding van zijn zaak. [naar artikel]
Balls & Glory, het restaurant van Wim Balieu, is gisteren voor de Gentse rechtbank moeten verschijnen. Dat omdat er na een tijdens een inspectie van het voedselagentschap muizenkeutels en vervallen producten werden gevonden. [naar artikel]
‘Balls & Glory’, het pop-uprestaurantconcept dat TV-kok Wim Balliau (35) zes jaar geleden in Gent lanceerde, blijft uitbreiden. Na vestigingen in Gent, Antwerpen, Brussel en Leuven en drie foodtrucks die de festivals aandoen, wil Balliau nu ook Hasselt veroveren. “Dat klopt en daarvoor zoeken we echt een pand op een A-locatie, in de binnenstad dus. We zoeken niet alleen een geschikt pand, maar ook een geschikte uitbater die dit op franchisebasis wil runnen.” Einddoel is binnen dit en twee jaar tot zes vestigingen te komen. [naar artikel]
Schrijver Marcel Proust beantwoordde ze ooit in een vriendenboekje, nu geeft De Morgen er een eigenzinnige draai aan. Vijfentwintig directe vragen, evenveel openhartige antwoorden. Wie is tv-kok en Balls & Glory-brein Wim Ballieu (36) in het diepst van zijn gedachten? [naar artikel]
Om in de storm nog je nek uit te steken, moet je ballen hebben. De Gentse kok Wim Ballieu verdient al maanden niets meer aan zijn succesverhaal... [naar artikel]
Balls & Glory, de restaurantketen van tv-kok Wim Ballieu, heeft twee investeerders aangetrokken om de keten uit te breiden. Rudi De Kerpel... [naar artikel]
Wim Ballieu mag een prijs bij op zijn schouw zetten. Zijn restaurant en foodtruck Balls & Glory heeft de prestigieuze Mercuriusprijs gewonnen, waardoor het een jaar lang de titel ‘winkelconcept van het jaar’ mag dragen. “Ik ben heel fier op deze prijs”, zegt Ballieu. [naar artikel]
De Gentse chef Wim Ballieu van Balls & Glory heeft een verrassing in petto voor zoetekauwen tijdens de feestdagen. Hij stelde een dessert samen in de vorm van een kerstbal met Nutella en tiramisu. [naar artikel]
Op 10 september opent in het centrum van Mechelen het nieuwste restaurant van Balls & Glory. De locatie is voorlopig nog een geheim maar chef en zaakvoerder Wim Ballieu belooft een unieke ‘look and feel’. [naar artikel]
Gehaktballenrestaurant Balls & Glory in de Nauwstraat in Mechelen opent dinsdag voor het grote publiek. Zaterdag werd al een openingsreceptie gegeven waarop mensen voor het eerst kennis konden maken met de zaak. “De Mechelaars zijn enthousiast”, zegt uitbaatster Doris De Schutter. [naar artikel]
De afgelopen jaren is Balls & Glory, de restaurantketen van Wim Ballieu, een begrip geworden op het gebied van balletjes. Je kan kiezen voor klassiekers, varianten met kaas of een vega optie, maar in december staat er ook een ware dessertbal op de kaart. De eindejaarsperiode is de tijd van het jaar bij uitstek om […] Het bericht Balls & Glory lanceert een nutella-tiramisubal verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Balls & Glory, de restaurantketen van tv-kok Wim Ballieu, heeft twee investeerders aangetrokken om de keten uit te breiden. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Rudi De Kerpel (ex-Eurotuin) en Jonas Dhaenens (Combell) leveren expertise en een onbekende som vers geld en krijgen een minderheidsbelang. [naar artikel]
De Gentse kok Wim Ballieu stond dinsdag voor de rechter omdat er bij een controle in de Brusselse Balls & Glory muizen en bedorven producten werden aangetroffen. Ballieu was zelf aanwezig in de rechtbank: “Tweewekelijks kwam de ongediertebestrijding langs. Wat kan je nog meer doen?” [naar artikel]
Balls & Glory, de restaurantketen van tv-kok Wim Ballieu, heeft twee investeerders aangetrokken om de keten uit te breiden. Rudi De Kerpel (ex-Eurotuin) en Jonas Dhaenens (Combell) leveren expertise en een onbekende som vers geld en krijgen een minderheidsbelang. Balls & Glory bestaat al sinds 2012. Momenteel zijn er vestigingen in Gent, Antwerpen, Brussel en […] Het bericht Balls & Glory blijft overeind dankzij nieuwe investeerders verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Wim Ballieu van het restaurant Balls & Glory heeft dinsdagochtend in de Gentse rechtbank een dubbele boete gekregen omdat er tijdens een inspectie van het voedselagentschap muizenkeutels en vervallen producten werden gevonden. Ballieu moet 2.000 euro volledig met uitstel betalen en zijn vennootschap 4.000 euro, deels met uitstel. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.