Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 July 2020
20:14 uur

Buitenzwembad Dommelslag open: “Weerman heeft ons niet in de steek gelaten”

Het Belang van Limburg

18/04/2019 - 21:31

Met een maximumtemperatuur van 22,7 graden was Kleine-Brogel donderdag het warmste plekje van onze provincie. Wie afkoeling zocht voor dat warme weer, moest dan weer in Pelt zijn. Daar opende zwembad Lago Dommelslag als eerste in onze provincie zijn buitenzwembad.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Buitenbad Dommelslag morgen open (29/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Morgen - donderdag 30 maart - opent zwembad Dommelslag het buitenbad. "Van zodra de thermometer meer dan 20 graden aangeeft is het buitenbad open", zegt centrummanager Bert Thijs. Tijdens de weekends en vakantie vanaf 10.00 uur en op de schooldagen vanaf 16.00 uur. Zwemparadijs Dommelslag zorg zo andermaal voor een primeur wat het buitenbad betreft. Bert Thijs: "Dommelslag is de eerste plek in de regio waar bezoekers zullen kunnen genieten van het verwarmd buitenzwembad van 29 graden met een maximumdiepte van 1,10 meter."
  [naar artikel]
 2. Dommelslag opent donderdag buitenbad (15/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Als eerste zwembad in de regio opent LAGO Pelt Dommelslag vanaf donderdag 18 april het buitenbad. "Van zodra de thermometer meer dan 20° C aangeeft, wordt het buitenbad opengesteld", zegt zwembadmanager Bert Thijs. "Omdat de weervooruitzichten goed zijn kan er tijdens de paasvakantie al buiten gezwommen worden." Dommelslag is zo wellicht opnieuw de eerste plek in de regio waar bezoekers kunnen genieten van een verwarmd buitenzwembad van 29°C.
  [naar artikel]
 3. Dommelslag vandaag open tot na middernacht (27/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bezoekers die hun vakantiedag nog wat willen verlengen, stippen vandaag LAGO Pelt Dommelslag aan. Op vrijdag 27 juli blijft het zwembad en buitenbad open tot 01.00 's nachts. Dommelslag wil zijn bezoekers zo op de warmste dag van het jaar extra verfrissing brengen. "Omdat de nachten amper afkoelen, wil LAGO Pelt Dommelslag iedereen uitnodigen om een late avondduik te nemen in het zwemparadijs."
  [naar artikel]
 4. Nocturne in zwemcomplex Dommelslag in Pelt (24/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voor wie bij dit subtropisch weer verkwikking zoekt een tip: LAGO Pelt Dommelslag wil zijn bezoekers tijdens deze hittegolf extra verfrissing brengen met een nachtelijke zwempartij. "De nocturne is voor woensdag. Een uitgelezen moment om een avondduik te nemen in Dommelslag", zegt Dommelslag manager Bert Thijs. Het zwemcomplex blijft dan open tot middernacht. Men kan dan vanaf 8.30 tot 24.00 Dommelslag terecht om afkoeling te zoeken. Tijdens het weekend gelden de normale openingsuren. (PaTh)
  [naar artikel]
 5. Trump verzekert dat VS de Koerden niet in de steek gelaten hebben, “Als Turkije iets ‘overdreven’ doet, zal ik hun economie totaal vernietigen” (08/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag verzekerd dat de Verenigde Staten de Koerden niet in de steek gelaten hebben. Dat gebeurde twee...
  [naar artikel]
 6. Els Ampe (Open VLD) gooit zich in de strijd om voorzitter te worden: “Ik heb veel boze mensen ontmoet, die zich in de steek gelaten voelen door de partijtop” (11/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Els Ampe wil “terug naar de liberale basis”, en dat is dubbel te interpreteren: er moet een complete belastingstop komen én de partijtop moet haar privileges afstaan ten gunste van de lokale mandatarissen. “Onze leden voelen dat er niet meer naar hen geluisterd wordt. Ze zijn boos op de partijtop die hen in de steek gelaten heeft.”
  [naar artikel]
 7. Honden mogen niet plonsen omdat buitenzwembad langer open blijft (31/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Heel wat mensen met viervoeters hadden zich verheugd op de ‘Doggy Splash Day’. Het buitenzwembad zou morgen donderdag opengesteld worden voor honden en baasjes, nadat het bad de laatste keer voor het publiek toegankelijk was geweest. Maar omdat het buitenzwembad langer openblijft, kan de zwempartij om hygiënische redenen niet doorgaan.
  [naar artikel]
 8. Diepenbeekse huisarts: “De overheid heeft de rust­­huizen in de steek gelaten” (08/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Huisarts Erik Pinxten (51) uit Diepenbeek heeft in een kleine twee weken vijf patiënten weten sterven. Het waren rusthuisbewoners. “Dat zijn ook mensen! Ik slaap slecht, omdat ik me machteloos en gefrustreerd voel. De overheid heeft bewoners én personeel in de steek gelaten.”
  [naar artikel]
 9. “IS-slavinnen die het kunnen navertellen voelen zich in de steek gelaten” (10/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vrouwen en meisjes die afschuwelijk misbruik door terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) hebben overleefd, voelen zich door de “internationale gemeenschap” in de steek gelaten, zo heeft mensenrechtenorganisatie Amnesty International (AI) maandag gezegd.
  [naar artikel]
 10. “IS-slavinnen die het kunnen navertellen voelen zich in de steek gelaten” (10/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Vrouwen en meisjes die afschuwelijk misbruik door terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) hebben overleefd, voelen zich door de “internationale gemeenschap” in de steek gelaten, zo heeft mensenrechtenorganisatie Amnesty International (AI) maandag gezegd.
  [naar artikel]
 11. Slachtoffers 22/03 voelen zich in de steek gelaten (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Veel slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen van 22 maart zijn radeloos en voelen zich in de steek gelaten door de overheid. Enkelen onder
  [naar artikel]
 12. Amnesty: bevrijde jezidi-slavinnen worden in de steek gelaten (10/10/2016 - Knack)
  Vrouwen en meisjes die afschuwelijk misbruik door terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) hebben overleefd, voelen zich door de "internationale gemeenschap" in de steek gelaten. Dat zegt mensenrechtenorganisatie Amnesty International.
  [naar artikel]
 13. ‘Voel me compleet in de steek gelaten door de regering’ (12/03/2017 - De Standaard)
  De Gentse burgemeester Daniël Termont voelt zich ‘compleet in de steek gelaten’ door de regering, omdat die geen standpunt inneemt over hoe er moet worden omgegaan met Turkse politici die in ons land campagne willen voeren over het nakende referendum in Turkije.
  [naar artikel]
 14. Pelt Dommelslag open tot middernacht (23/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag en donderdag worden de warmste dagen ooit in België. Het is geen weer om te shoppen, te werken of thuis te zitten: iedereen snakt naar afkoeling. LAGO Pelt Dommelslag biedt iedereen graag de ideale oplossing aan: een verlengde vakantiedag vol waterpret dichtbij huis. De zwembadaccommodatie blijft die dagen extra open tot middernacht. De kassa is open vanaf 10 uur tot 22.30 uur. (PaTh)
  [naar artikel]
 15. Radeloze slachtoffers aanslag Brussel voelen zich in de steek gelaten (18/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Veel slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen van 22 maart zijn radeloos en voelen zich in de steek gelaten door de overheid. Enkelen onder hen schetsten woensdag in de parlementaire onderzoekscommissie een ontluisterend beeld van waar ze sinds de aanslagen mee geconfronteerd worden.
  [naar artikel]
 16. Radeloze slachtoffers aanslag Brussel voelen zich in de steek gelaten (18/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Veel slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen van 22 maart zijn radeloos en voelen zich in de steek gelaten door de overheid. Enkelen onder hen schetsten woensdag in de parlementaire onderzoekscommissie een ontluisterend beeld van waar ze sinds de aanslagen mee geconfronteerd worden.
  [naar artikel]
 17. Johan en Sofie voelen zich in de steek gelaten nadat hun B&B in brand werd gestoken: “Niet de eerste keer dat de vandalen hier toeslaan” (29/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een week geleden ging de privéwoning in B&B Rosario van Johan Vriens en Sofie Leconte in het Vlaams-Brabantse Bever in vlammen op. Achteraf bleek de brand aangestoken. Johan en Sofie zijn erg aangedaan en voelen zich in de steek gelaten. “We hebben het gevoel dat we niet ernstig genomen worden.”
  [naar artikel]
 18. Morgen 'Werelddag Diabetes' in zwembad Dommelslag en ziekenhuis (13/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Mariaziekenhuis organiseert morgen 14 november op Werelddiabetesdag een bewegingsactiviteit in zwembad Dommelslag. Het is in samenwerking met de gemeente Overpelt, S&R Dommelslag Pelt en de Diabetesliga. Nadien is er een infomarkt waar je de nodige informatie over diabetes kan verkrijgen. Voor elke deelnemer aan de activiteit wordt een goodie-bag voorzien.
  [naar artikel]
 19. Vrouw die man verloor op 22 maart: “In de steek gelaten door overheid” (29/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  “We zouden moeten krijgen wat we nodig hebben. Mensen met een gekwetst hart en lichaam kunnen zich niet zomaar focussen op het alledaagse leven.” Dat zei Kristin Verellen, die haar echtgenoot verloor bij de aanslagen van 22 maart, tijdens een emotionele speech op een persconferentie van de Europese slachtoffervereniging Victim Support Europe. Verellen voelt zich in de steek gelaten door de overheid, zo bericht de VRT.
  [naar artikel]
 20. Termont over Turkse meetings: "Compleet in de steek gelaten door regering" (12/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Gentse burgemeester Daniël Termont voelt zich "compleet in de steek gelaten" door de regering, omdat die geen standpunt inneemt over hoe er
  [naar artikel]
 21. Termont over Turkse meetings: "Compleet in de steek gelaten door regering" (12/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Gentse burgemeester Daniël Termont voelt zich "compleet in de steek gelaten" door de regering, omdat die geen standpunt inneemt over hoe er
  [naar artikel]
 22. Termont over Turkse meetings: "Compleet in de steek gelaten door de regering" (12/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Gentse burgemeester Daniël Termont voelt zich "compleet in de steek gelaten" door de regering, omdat die geen standpunt inneemt over hoe er
  [naar artikel]
 23. Willemen: 'In de steek gelaten door spelers' (12/04/2019 - De Morgen)
  Negen-nul. Om het schaamrood op de wangen te krijgen. Men spreekt nu al van de Schande van Genk. De spelers van KV Mechelen werden gisteravond door Jan Willemen van de werkgroep die zich bezighoudt met de redding van de club, op een donderpreek vergast. 'Ik voel me in de steek gelaten door de spelers', zegt een totaal ontgoochelde Willemen. 'Net op een ogenblik dat de onderhandelingen om de club financieel uit het slop te halen in een cruciale fase komen.'
  [naar artikel]
 24. VRT NWS Ochtendupdate: Slachtoffer 22/3 voelt zich in de steek gelaten, EU geeft Britten 2 opties voor brexit-uitstel en Nieuw-Zeeland herdenkt aanslag Christchurch  (22/03/2019 - VRT NWS)
  Mohamed El Bachiri  voelt zich als slachtoffer van de aanslagen van 22/3 drie jaar geleden in de steek gelaten door de overheid. Op de EU-top in Brussel hebben de Europese leiders een uitstel van de brexit besproken. En met twee minuten stilte heeft Nieuw-Zeeland de 50 doden van de terreuraanslag in Christchurch herdacht.
  [naar artikel]
 25. Slachtoffers en nabestaan aanslagen 22/03 voelen zich in de steek gelaten door overheid: "Onmenselijk" (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Veel slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen van 22 maart zijn radeloos en voelen zich in de steek gelaten door de overheid. Enkelen onder
  [naar artikel]
 26. Slachtoffers Paardenmarkt: “Wij zijn in de steek gelaten” (05/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Begin vorig jaar werd ook de Paardenmarkt in het centrum van Antwerpen getroffen door een hevige explosie. De slachtoffers van toen voelen zich in de steek gelaten. Een jaar na de feiten is er nog altijd geen rechtszaak geweest en zijn er dus ook nog geen verantwoordelijken aangeduid. Verschillende slachtoffers moeten voorlopig zien rond te komen met een leefloon. Na het nieuwe drama in Wilrijk laten ook zij van zich horen.
  [naar artikel]
 27. Saartje Vandendriessche opent buitenzwembad en Green Tornado (01/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Saartje Vandendriessche heeft vandaag in Lier aan het waterparadijs De Waterperels een nieuw buitenzwembad, nieuwe waterspeeltuin en unieke
  [naar artikel]
 28. Els Ampe daagt Bart Tommelein uit voor voorzitterschap Open VLD (08/01/2020 - Knack)
  Vlaams parlementslid Els Ampe is kandidaat om Gwendolyn Rutten op te volgen als voorzitter van Open Vld. Dat heeft ze woendag bekendgemaakt. De veertigjarige Brusselse profileert zich als kandidaat tegen het establishment. 'De economische liberalen voelen zich al een tijdje in de steek gelaten. De partijtop luistert niet meer naar de basis. Een andere koers varen is dan ook dringend nodig', motiv...
  [naar artikel]
 29. Inbraak in Dommelslag (20/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zondagvoormiddag is een inbraak in het zwembad de Dommelslag in de Weidestraat vastgesteld. Op het eerste gezicht is er niets verdwenen. Er is wel wat braakschade. (mm-
  [naar artikel]
 30. Slachtoffers en nabestaanden aanslagen 22/03 voelen zich in de steek gelaten door overheid: "Onmenselijk" (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Veel slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen van 22 maart zijn radeloos en voelen zich in de steek gelaten door de overheid. Enkelen onder
  [naar artikel]
 31. Kapitein van reddingsschip Lifeline voelt zich door Duitse staat in de steek gelaten (12/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kapitein Claus-Peter Reisch (57) van het reddingsschip Lifeline voelt zich door de Duitse staat in de steek gelaten. Verschillende landen hebben...
  [naar artikel]
 32. VTM-weerman Frank Duboccage: “Ons land heeft geen klimaat voor een buitenzwembad” (27/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Frank Duboccage (46) brengt graag veel tijd door in zijn tuin. Maar dan wel om te lezen, te relaxen of een potje petanque te spelen. Daarom koos de...
  [naar artikel]
 33. Duizenden migranten leven nog altijd in "de hel van Lesbos": "We worden in de steek gelaten door Europa" (13/05/2019 - VRT NWS)
  Ze zijn met meer dan 4.700, de vluchtelingen en migranten die in het beruchte vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos verblijven. Ze wachten er maandenlang op een beslissing over hun asielaanvraag. De ploeg van het verkiezingsprogramma "Iedereen Kiest" werd er uitzonderlijk toegelaten en zag in welke erbarmelijke omstandigheden de mensen er moeten leven.  Intussen is de lokale bevolking de situatie beu en voelen velen zich in de steek gelaten door Europa.
  [naar artikel]
 34. Uitdager van nieuwe KBVB-voorzitter is kwaad: “Vlaamse amateurclubs worden in de steek gelaten” (24/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Gilbert Timmermans reageerde kwaad na zijn nederlaag tegen Gérard Linard in de verkiezingen voor het voorzitterschap van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). De voorzitter van Voetbal Vlaanderen kreeg slechts 8 van de 22 stemmen achter zijn naam. “Ik wist dat het een mission impossible was, maar ik ben wel kwaad. De Vlaamse amateurclubs worden in de steek gelaten”, reageerde Timmermans na de stemming van het Uitvoerend Comité.
  [naar artikel]
 35. Zwembad Dommelslag draait al zes jaar met verlies (07/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Lago Dommelslag heeft de gemeente Pelt tussen 2014 en 2018 ruim 1,1 miljoen extra subsidie gekost. Hoewel het jaarlijks structureel tekort ondertussen meer dan gehalveerd is, heeft het eerste publiek-private zwembad van Vlaanderen de steun van de fusiegemeente Pelt nog hard nodig.
  [naar artikel]
 36. Woordvoerder Witte Huis 'liet president in de steek' (13/04/2019 - De Morgen)
  Sean Spicer, woordvoerder van het Witte Huis, stelt dat hij de Amerikaanse president Donald Trump 'in de steek heeft gelaten'. Hij verklaarde dat Adolf Hitler geen chemische wapens gebruikte, in tegenstelling tot de Syrische president Assad.
  [naar artikel]
 37. Slachtoffers Londense brand in steek gelaten (12/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 38. Zevende Tour, zevende val. Wielergoden laten Van den Broeck in de steek (14/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De wielergoden hebben Jurgen Van den Broeck (33) in de steek gelaten. Als een hoopje ellende verdween hij gisteren uit de Tour. Bij een val liep
  [naar artikel]
 39. SP.A vraagt buitenzwembad, maar keurde ander plan goed (21/08/2018 - De Standaard)
  Oppositiepartij SP.A voerde afgelopen weekend actie voor de aanleg van een buitenzwembad in Aalst. Het openluchtbad verdween uit het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) na bezwaren van 29 buurtbewoners. SP.A wil dat RUP nu terugdraaien, maar keurde het plan wel mee goed tijdens de gemeenteraad van juni. “Op 30 januari werd het ontwerp van het RUP, dat uitdrukkelijk een buitenzwembad of ecologische zwemvijver voorzag, mee door ons goedgekeurd”, reageert SP.A-lijsttrekker Sam Van de Putte. “Die mogelijkheid werd geschrapt in de gemeenteraad van juni. Wij vragen dat het oorspronkelijk plan met buitenbad hersteld wordt.”
  [naar artikel]
 40. Vanaf vandaag kun je al gaan zwemmen in buitenbad Dommelslag (18/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Als eerste zwembad in de regio opent LAGO Pelt Dommelslag vanaf donderdag 18 april het buitenbad. “Van zodra de thermometer meer dan 20 °C aangeeft, wordt het buitenbad opengesteld”, zegt zwembadmanager Bert Thijs.
  [naar artikel]
 41. Mohamed El Bachiri verloor vrouw op 22/3 en voelt zich in de steek gelaten: "Overheid levert ons over aan verzekeraars" (22/03/2019 - VRT NWS)
  Mohamed El Bachiri verloor bij de aanslagen drie jaar geleden zijn vrouw Loubna. Hij lanceerde daarna "een jihad van liefde", waarin hij opriep tot meer menselijkheid. Drie jaar na de aanslagen voelt hij zich als slachtoffer in de steek gelaten door de overheid. "We zijn overgeleverd aan de verzekeraars, het is net of we geen slachtoffers zijn van een terreuraanslag", vertelt hij aan VRT NWS.
  [naar artikel]
 42. Stad Gent gaat in beroep tegen afbraak buitenzwembad Rozebroeken (19/04/2019 - VRT NWS)
  Het Gentse stadsbestuur gaat in beroep tegen het vonnis in het dossier van het buitenzwembad van Rozebroeken. De rechter besliste dat het buitengedeelte moest gesloten en afgebroken worden.
  [naar artikel]
 43. Muntjak met jong gevangen aan Dommelslag (14/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer van Lommel heeft samen met de mensen van het Natuurhulpcentrum zaterdagmiddag een muntjak in de buurt van de Dommelslag moeten bevrijden. Het vrouwtjesdier zat in een hek vast. Haar kalfje bleef intussen vlakbij haar. De brandweer kon het exotisch ree bevrijden. Moeder en kalf werden naar het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek meegenomen. De toestand van de moeder was zaterdag niet zo goed. Muntjakken zijn exotische zoogdieren die niet thuishoren in de Limburgse natuur. De laatste tijd werden er al meerdere exoten in de buurt gesignaleerd. (mm)
  [naar artikel]
 44. Buitenzwembad Rozebroeken in Gent blijft voorlopig gesloten (06/05/2019 - De Standaard)
  Het buitenzwembad Rozebroeken in Gent blijft voorlopig gesloten, zo meldt het Gentse stadsbestuur. Een rechter oordeelde begin april dat het complex zonevreemd gebouwd is, na klachten van een buurman.
  [naar artikel]
 45. Buitenzwembad Rozebroeken blijft voorlopig gesloten: buurman gaat niet in op verzoeningsvoorstel (06/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het buitenzwembad Rozebroeken in Gent blijft voorlopig gesloten. Dat meldt het Gentse stadsbestuur maandag. Een rechter oordeelde begin april dat het complex zonevreemd gebouwd is, maar de stad Gent gaat tegen dat vonnis in beroep. De klagende buurman is voorlopig niet ingegaan op een verzoeningsvoorstel.
  [naar artikel]
 46. 'Franse arbeider voelt zich in de steek gelaten' (03/05/2017 - De Tijd)
  11:13 Net geen 7,7 miljoen Fransen kleurden afgelopen weekend in het stemhokje het bolletje naast de naam van Marine Le Pen in. Het kopstuk van het extreemrechtse Front National (FN) is zelfs niet bij voorb...
  [naar artikel]
 47. Zondag 'Swim for life' in Dommelslag Overpelt (10/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Waarom niet eens zwemmen voor het goede doel met Lions Club Overpelt? Zondag 12 maart kan je een duik nemen in zwembad “Dommelslag” tijdens ons liefdadigheidsevent “Swim for Life” en je steunt via het gebruikelijke toegangsgeld integraal één van onze sociale projecten. Geniet van grenzeloos zwemplezier én moedig tegelijk de “Swim for Life” deelnemers aan. Ook aanwezig: een Challenge Cup, een duikinitiatie, een Hawaï bar en heel wat schoon volk.
  [naar artikel]
 48. Wim Opbrouck reageert op NTG-malaise (10/04/2019 - De Morgen)
  Wim Opbrouck, vast ensemblelid van NTGent en artistiek directeur van 2010-2015, heeft voor het eerst gereageerd op de crisis binnen het Gentse stadstheater. 'We voelen ons in de steek gelaten.'
  [naar artikel]
 49. Als alleen nog het buitenland soelaas biedt (14/04/2019 - De Morgen)
  Wat als je hier bent uitbehandeld en in het verre buitenland niet? Nieuwe, experimentele therapieën hebben dit jaar verschillende landgenoten doen verhuizen. 'We voelen ons door België in de steek gelaten.'
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.