Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Herman Brusselmans en Lena zien een kind wel zitten: “Maar de kans dat ik heel vroeg mijn man verlies, is wel groot”

Showbizz“Samen oud worden gaat niet lukken”, beseft Herman Brusselmans (61). “Maar ik zal tenminste wel échte liefde hebben gekend”, pikt zijn 34 jaar jongere, Nederlandse vriendin Lena in tijdens een interview met Dag Allemaal. En voor die liefde trotseert het koppel vuile blikken, beledigingen en zelfs fysiek geweld.

12 reacties

  • Myriam Baeten

    5 jaar geleden
    Ze zie er echt gelukkig uit❤️
  • Sandra Adriaens

    5 jaar geleden
    Waarom moet een koppel altijd max 3 jaar van mekaar verschillen? Omdat dat altijd al zo geweest is en je dan samen kan sterven? Nou zeg. Ik heb vrienden en zakenpartners die 20 jaar ouder zijn en ook die 15 jaar jonger zijn, ook geen probleem. Als het klikt tussen mensen, dan klikt het gewoon.
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Nu gaat iedereen weer zeggen op liefde staat geen leeftijd, ze lijken gelukkig, het is ons leven niet dus laat ze doen.....Het is voos en niets anders. Was hij schatrijk zou iedereen zeggen dat ze een golddigger is maar hier is het dan OK....vraag mij af moest het jullie dochter zijn of je het nog zo OK zou vinden. Ik weet het antwoord al.
  • Geert Van de Putte

    5 jaar geleden
    Een paar weken geleden kwam ik hen tegen in Gent. Herman zag er inderdaad heel goed uit! Leuk te zien dat de liefde hem zo een deugd doet. En van de reacties van andere zou ik le niet teveel zorgen maken, komt voort uit onwetendheid, verveling en jaloezie. Geniet van elkaar!!
  • Jil Heirman

    5 jaar geleden
    Jaja, iedereen heeft z’n mond vol over “ware liefde” en bla bla bla. Moest het omgekeerd zijn en een man van in de twintig was samen met een bejaarde vrouw, kwamen jullie allemaal beledigingen en verwensingen tekort..