Dieter Coppens en Eva De Roo
Volledig scherm
Dieter Coppens en Eva De Roo © Instagram

Daarom keren BV’s je massaal de rug toe op Instagram

ShowbizzHet was je misschien al opgevallen. BV’s zoals Dieter Coppens (41), Eva De Roo (31) en Koen Wauters (51) postten gisteren massaal een foto van hun rug op Instagram. Niet toevallig, zo blijkt. Met de foto’s willen ze de actie ‘Ik wacht mee’ in de kijker zetten. 

5 reacties

  • Vandevyvere Gino

    5 jaar geleden
    Wat betalen die BV S uit hun eigen beurs?Al dat djesten pfff
  • Anne Nonsia

    5 jaar geleden
    8,5 miljard euro te kort, treinbestuurders willen meer, klimaatbetogers willen meer, gehandicapten willen meer, gepensioneerden willen meer, vakbonden willen meer, maar ‘de mensen’ en bedrijven willen allemaal wel minder lasten. Dat gaat niet gaan hé...
  • Patrick Verbelen

    5 jaar geleden
    Vijf jaar geleden kwam Bart de Wever vertellen dat de zorgpremie ineens 50 € moest kosten. Met die 25 € extra zou men dan de achterstand van de PAB wachtlijst wegwerken. Hum hum.. De realiteit was anders, iedereen moest zijn aanvraag opnieuw indienen, de database was nu ineens Vlaams geworden. De lijst werd langer en langer en qua informatie liep men tegen een muur aan. Tot zover het beleid voor onze gehandicapten, daarom steun ik dit initiatief, want die mensen hebben het nodig..
  • luc verriest

    5 jaar geleden
    De wachtlijsten voor mensen met een beperking bestaan al decennia lang en raken niet opgelost. Mochten de politici de politieke moed hebben om het sociaal profitariaat aan te pakken, dan zou dit al een groot deel van de oplossing zijn. Maar ja, dat zou bepaalde partijen stemmen kunnen kosten. En dan maar verwonderd zijn dat extreme partijen grote winsten boeken.
  • Alain Heirman

    5 jaar geleden
    Pretentieuze houding van die bv'kes. Precies of die zijn zo belangrijk, dat ze denken, " de regering moet rekening houden met ons" boehoe