Ook prinses Charlotte krijgt lief berichtje van prins Harry en Meghan

Ter gelegenheid van de vierde verjaardag van prinses Charlotte gaf mama Kate Middleton enkele foto’s vrij van haar jarige dochter. Tussen de commentaren op die beelden prijkte er wel één heel opvallende, namelijk eentje van oom prins Harry en tante Meghan Markle. Eerder deed het koppel ook al hetzelfde op de verjaardag van prins Louis (1).

flb, LLA

Zowel de kleine prins Louise als zijn oudere zusje Charlotte werden voor hun verjaardag overstelpt met gelukwensen. Op de officiële Instagram-account van het Britse koningshuis werden vijf nieuwe foto’s (twee van prins Louis en drie van prinses Charlotte) van de kinderen gedeeld. Samen verzamelden ze meer dan vijf miljoen reacties en twee van die reacties waren afkomstig van Royal Sussex, ofwel de officiële account van The Duke and Duchess of Sussex. Prins Harry en Meghan Markle dus.

“Gelukkig verjaardag Louis! We sturen heel wat liefde jouw richting uit. XO”, klonk het op 23 april. Daaraan werden ook nog een emoji van een verjaardagstaart en een rode ballon toegevoegd. Op 2 mei werd dat nog eens overgedaan voor de verjaardag prinses Charlotte. Opvallend wel, want leden van de koninklijke familie reageren meestal niet op foto’s op sociale media.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer