Een vijftigtal militanten van Vlaams Belang heeft vandaag actie gevoerd tegen de islambeurs die jaarlijks in Antwerp Expo plaatsvindt.
Volledig scherm
Een vijftigtal militanten van Vlaams Belang heeft vandaag actie gevoerd tegen de islambeurs die jaarlijks in Antwerp Expo plaatsvindt. © BELGAONTHESPOT

Vlaams Belang voert actie tegen islambeurs in Antwerp Expo

BelgaEen vijftigtal militanten van Vlaams Belang heeft vandaag actie gevoerd aan Antwerp Expo, waar dit weekend de jaarlijkse Medina Expo plaatsvindt. Vooral de lezing van de Nederlandse islamdocent Saoed Khadje vindt de partij onaanvaardbaar.

9 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Mohamed El Moaddam, een erotica beurs, of een beurs voor katholieken interesseert mij evenmin. Ik leef wat religie betreft in de 21ste eeuw en de erotica beurs daar loopt 90 procent gefrustreerde mensen rond, ik kijk ook niet naar de programma's op de schone schijn media, die van hun waarden de norm willen maken. Progressief heet dat jezelf ontdekken, je moet openstaan vooralles. De dag daarna liggen ze met een depressie in bed om ze het voorgespiegeld wereldje niet kunnen waarmaken.
  • Bassam Adel

    5 jaar geleden
    Jawel, omdat ik tussen hen ging om over te steken en verder heb ik niks gedaan of gezegd, werd ik dus geduwd en gestampt door de betogers. Ik werd meteen door de politie uit getrokken maar dat wist niemand
  • Eric Grosemans

    5 jaar geleden
    Vijftig betogers, de rest van de meer dan 523000 inwoners hebben er dus geen probleem mee.
  • Stefan Vantstraat

    5 jaar geleden
    Integratie? Iemand? Waar gaat dit naar toe?
  • Mo El

    5 jaar geleden
    Wat als het een erotica beurs was!?