PN/AFP
Volledig scherm
© PN/AFP

Oplichter doet zich voor als acteur en maakt vrouw honderdduizenden euro’s afhandig: “Mijn vertrouwen heeft deuk gekregen”

BuitenlandEen Britse vrouw is honderdduizenden euro’s armer nadat een oplichter haar er online van wist te overtuigen dat hij de bekende Hollywoodacteur Jason Statham was en haar om geld vroeg. “Mijn vertrouwen in mensen heeft een deuk gekregen”, getuigt de vrouw bij de BBC.

6 reacties

  • Maria Arens

    5 jaar geleden
    Ik begreep het ook niet, tot het mij ook overkwam. Mensen zijn immens kwetsbaar als ze in diep verdriet zitten, dankzij de fantastische ondersteuning van onze maatschappij. Neem nota ; het gebeurt steeds over MAANDEN.... Het zijn gewiekste oplichters, professionals, en ze gaan door en door en worden stinkend rijk, want ze stelen niet en volgens het gerecht moet je zo goedgelovig niet zijn ook al had je het onmenselijk moeilijk.... Dus wil je rijk worden, je weet nu HOE.
  • Adam Appel

    5 jaar geleden
    Amai! Hoe kan iemand zo goedgelovig zijn?! Jammer genoeg zal ze niet de énige zijn.
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    hoe dom kan je zijn! idem met alle fake emails! gewoon vuilbak in!
  • Willy De Gieter

    5 jaar geleden
    De politie vermoedt... hier is het ook zo. Ze stelen iets bij je, je gaat ermee naar de politie, die maakt een pv, laten dat vier maand liggen alvorens het naar het parket te sturen en het parket seponeert en stuurt je een brief om te zeggen dat ze alle mogelijke opsporingsdaden hebben gesteld en niks hebben gevonden. Terwijl ze enkel naar coyote moesten mailen om de dader te vinden. Parket van Oudenaarde anno 2019.
  • Willy Slegers

    5 jaar geleden
    Dom, dommer, domst..................