Samsung Galaxy Fold
Volledig scherm
PREMIUM
Samsung Galaxy Fold © rv

Hebben we over een paar jaar nog wel een smartphone? Toekomst is hoogst onzeker, zeggen experts

Ondanks het debacle met de plooibare Samsung Galaxy Fold lijken smart­phonefabrikanten weer klaar om toestellen met een wat wildere vorm op de markt te brengen. Maar tegelijkertijd zullen we de komende tien jaar ook het belang van de zaktelefoon in ons leven zien tanen. Welke richtingen kan het uitgaan?

3 reacties

  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    Eigenlijk is het een verslavingstoestelletje dat de indruk geeft dat je iets bij kan leren. Het tegenovergestelde is waar als ik spreek met jongeren, ze weten wel perfect hoe ze het toestelletje moeten bedienen, maar ze leren er niets anders bij wat ook gebruikt kan worden in de praktijk. Het is eigenlijk een hulpmiddeltje om hun domheid te maskeren.
  • Lilly Daems

    5 jaar geleden
    Wist ik al tien jaar . Denken jullie echt dat die grondstof zo voor het grijpen ligt ? De mensen worden dat speelgoed ook beu . De reden is dat elke dag en alweer elke dag laden . Terwijl men 15 jaar geleden met een gsm 7 dagen geen zorgen moest maken om bereikbaar te zijn .En vertel mij eens wat je na al die jaren al méér weet door die smartphone ? NIKS NOPE NADA . Jullie zitten elke dag u stomp te kijken op facebook en wat anderen doen . Idioten !
  • Luc Deville

    5 jaar geleden
    Vandaag geen toekomstig voor smartphone, morgen grote toekomst voor smartphone. Windhanen zij jaloers op experten.