Marilyn Manson en Rose McGowan
Volledig scherm
Marilyn Manson en Rose McGowan © Bruno Press

‘Charmed’-actrice vertelt na 20 jaar het verhaal achter halfnaakte verschijning op de rode loper: “Ik was aangerand”

ShowbizzIn 1998 sloeg Rose McGowan (45) iedereen met verstomming toen ze zo goed als naakt op de rode loper van de Video Music Awards van MTV verscheen. Nu, twintig jaar later, vertelt de actrice in het magazine People dat het eigenlijk een statement was omdat ze die dag voor de eerste keer in het openbaar verscheen nadat ze was verkracht. 

14 reacties

  • Eida Lam

    5 jaar geleden
    Waarom heeft ze dan geen klacht neergelegd? IPV zo'n smakeloos spektakel van uzelf te maken. Of had het dan misschien uitgekomen dat ze zich simpelweg naar omhoog had trachten poepen?
  • Soraja Salluyts

    5 jaar geleden
    As je je zo kleed vraag je derom hier zeggen wij tege zulke kleding draagster meisje van plezier.
  • wim CLAES

    5 jaar geleden
    het wordt eens tijd dat verkrachtingen serieus worden genomen.vrouwen self- defence leren op school, verkrachte mensen hun verhaal komen laten vertellen op school en op workshops van parket en gerecht, sensibilisering dus, en aan onze politici; aangepaste straffen.
  • Amalia Lima

    5 jaar geleden
    Amália Lima Na een verkrachting beter karate lessen volgen en een wapen kopen dan naakt rond lopen...
  • Michel Jacobs

    5 jaar geleden
    Tof. Moedig en verstandig ook, de meeste mensen zouden zich wegsteken of een mysandrie of mysoginie ontwikkelen,na zoiets meegemaakt te hebben. Ik heb meer moeite met de verschijning van Marilyn Manson. Het lijkt wel of hij gekleed is met behangpapier van de decorstukken uit een nachtmerrie van David Lynch.