photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Voetbalbond bevestigt: vierde uit PO1 treft winnaar PO2 in testmatch, in afwachting uitspraak tuchtprocedure

De competitie in 1A en 1B zal zijn normale sportieve verloop kennen, in afwachting van een uitspraak in de tuchtprocedure. Dat kon u vrijdag al in onze krant ontdekken en lieten de Pro League en de Belgische voetbalbond KBVB vandaag samen weten. 

11 reacties

  • Jan Dewolf

    5 jaar geleden
    Zij die hierin een complot zien om Anderlecht Europees te laten spelen redeneren verkeerd . Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Mechelen veroordeeld wordt en zo ja kan de winnaar van PO2 alsnog de barrage winnen of Anderlecht niet als vijfde eindigen . Men volgt enkel het reglement wat er moet gebeuren als een ploeg niet Europees mag spelen en that's it ! Misschien komt dit Anderlecht goed uit maar dat was niet op voorhand voorzien .
  • chris vansteenkiste

    5 jaar geleden
    RSCA = KBVB, ze moesten in de play , en ze gaan europees! Zeker weten! en gaan straks nog toveren. De VAR gaat wonderen doen, het wordt nog heel leuk, lachwekkend,
  • Philippe De Naeyer

    5 jaar geleden
    Als bewezen wordt dat KVM getracht heeft te frauderen, is het toch logisch dat ze gestraft worden en de bond dan naar een oplossing zoekt.
  • Patrick Deschamp

    5 jaar geleden
    Waarom de verliezende bekerfinalist geen europees laten spelen? Te simpel of ..... moet er iemand anders europees spelen? Nee nee ik ben geen Gent supporter
  • willem merken

    5 jaar geleden
    Toch handig als je zelf rechter en partij bent. En indien nodig pas je gewoon onderweg de reglementen aan.