De Schellebellemoord voor het Hof van Beroep in Gent (Prosper V. en Berlinda V.).
Volledig scherm
De Schellebellemoord voor het Hof van Beroep in Gent (Prosper V. en Berlinda V.). © Gianni Barbieux

Advocaten van daders "Schellebellemoord" vragen strafvermindering: “Het duurt te lang! Wij vragen korting”

In de zogenaamde "Schellebellemoord" vragen de advocaten van de betrokken daders strafvermindering. De feiten dateren van acht jaar geleden en ze roepen de overschrijding van de redelijke termijn in. "Het duurt te lang! Wij vragen korting."

12 reacties

  • Caroline bontinck

    5 jaar geleden
    Korting??? Die mensen moesten al lang binnen zitten! De vrouw en dochter van Eddy zijn levenslang gestraft. Denken die advocaten en rechters daar eens over na?? Hoe langer dit proces loopt hoe langer en zwaarder hun lijdensweg. Ze verdienen na 8 jaar nu wel eens gerechtigheid!
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Korting ? Denken ze dat ze op de markt staan ? Misschien kunnen ze nog zegeltjes vragen of een klantenkaart.
  • peter destoop

    5 jaar geleden
    wat is het volgende bij de advokaten, een klantenkaart? 10 vrijspraken, de 11e gratis ??? Schaamteloos en doet me walgen.
  • Liselotte Huylebroeck

    5 jaar geleden
    Korting? Nog wat jaren extra is beter op zijn plaats ja, voor die 8 jaar dat hij gewoon extra vrij gekregen heeft! Opsluiten, en gooi de sleutel maar weg
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    "Amper" 8 jaar geleden pas ? Kennelijk kan wegens de "Scheiding der Machten" niet ingegrepen worden in de tergende inertie van onze vermeende "Rechtstaat" . Indien een private onderneming zo zou functioneren, zou ze zeker bankroet gaan. Zou het publiek "geheim" der politieke benoemingen de oorzaak der kennelijk ongenaakbare, manifeste lamlendigheid kunnen zijn ?