Eén
Volledig scherm
© Eén

Dina Tersago en Siska Schoeters over het moederschap: “Je krijgt daar geen handleiding bij he”

TVHLN.be en vtm.be lanceerden gisteren de nieuwe reeks ‘Over Moeders’. Daarin praat Dina Tersago vier weken lang met bekende mama’s over het moeder-zijn. De boodschap ‘andere moeders doen ook maar wat’, is voor Dina van uiterst belang. Samen met Siska Schoeters getuigde ze in ‘Van Gils & Gasten’ over haar manier van opvoeden. 

20 reacties

  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Feminisme is: meisjes voorbereiden op het moederschap. 80% van de meisjes zal ooit moeder worden. Het moederschap moet reeds tijdens de opvoeding van meisjes voorbereid worden. Niét als de vrouw +30 is en tijdens haar zwangerschap een drukke mannen-job uitvoert! Laat meisjes weer écht vrouwelijk denken en doen, aub!
  • Kurt Cockaert

    5 jaar geleden
    Flut TV. Wanneer stopt die BV verheerlijking eens? Leef je eigen leven en spiegel je vooral niet aan die bekendheden.
  • Peter Simons

    5 jaar geleden
    Die denken allemaal dat ze het warme water hebben uitgevonden, in vergelijking met vroeger is het duidelijk dat zij zelf nog veel te leren hebben !
  • DANNY WITTEVRONGEL

    5 jaar geleden
    Die luxepoppemiekes gaan hier ook eens klagen ! Jawadde ! !
  • FRANS CORNELIS

    5 jaar geleden
    Een program maken over onbekende moeders over de opvoeding van hun kinderen kan of kunnen ze niet , het moeten BV moeders zijn die alles gratis of met grote korting kunnen kopen , dat is de mentaliteit in BV land en op TV, bende sukkelaars. Geef eens een uitzending over de moeders aan den HAARD , die konden niet terug vallen op al die gratis en andere zaken die men nu heeft , en nog kunnen ze het niet