'Met de groenen wordt alles duurder', klinkt het in het MR-filmpje.
Volledig scherm
'Met de groenen wordt alles duurder', klinkt het in het MR-filmpje. © rv

Ecolo dient klacht in tegen filmpje MR over ‘vleestaks’: “Fonds van Michel tegen fake news zal snel leeg zijn”

De Franstalige partij Ecolo dient bij Facebook een klacht in tegen een video van MR waarin gesuggereerd wordt dat Ecolo een belasting op vlees wil invoeren. “Fake news. In ons programma staat nergens dat we een belasting op vlees willen invoeren”, benadrukte co-voorzitter Jean-Marc Nollet vanmorgen bij de voorstelling van het gezamenlijke programma met Groen.

23 reacties

  • Ronald Boudewijns

    5 jaar geleden
    Wat een belachelijke ventjes.... en die moeten een land rechthouden??? Aub , bol af vetbetaalde “ onnozelaars”, ik wil daar geen belastingen meer voor betalen.
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Ik denk dat voor die geitenwollen sokken iemand redelijk vlug als "rijk" zal beschouwd worden zodat het nogmaals de tweeverdieners zullen zijn die door die bende zal gestroopt worden, zodat Calvo en Almaci dat geld kunnen uitdelen aan de beroepsluiaards.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    In plaats van het eigen programma te promoten voeren politieke partijen tegenwoordig campagne over hoe slecht het programma van de anderen wel is. Leugens en overdrijvingen worden daarbij niet geschuwd. Een droevige evolutie.
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Rare manier om die steak te snijden. Heb ik mijn slager nooit zien doen.
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Wat gezegd van de schaamteloze poster van Francken Gino Denil daar had ecolo geen enkel probleem mee.Nu MR de waarheid bovenhaalt dat ecolo een vleestaks wil invoeren als ze aan de macht komen is voor ecolo wel een brug te ver.En wees er zeker van hij komt er als ecolo en groen aan de macht komen.