Kittel.
Volledig scherm
Kittel. © Photo News

Marcel Kittel en Katusha gaan met onmiddellijke ingang uit elkaar: “Uitgeput”

WielrennenMarcel Kittel (30) en Katusha zetten met onmiddellijke ingang een punt achter hun samenwerking. Dat liet de wielerformatie weten. De Duitse sprinter had nog een contract tot het einde van het seizoen. 

7 reacties

  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Ook sporters kunnen geconfronteerd worden met een burnout,en knap van hem dat hij niet zijn handjes openhoudt en toch zijn centen pakt.de weg terug zal een zware weg terug zijn.maar ik geloof dat hem dat wel lukt.
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Hij is beleefd tegenover Katusha, maar hij gedijt er niet. De vriendschappelijke sfeer die hij gewoon was bij zijn vorige 2 teams tussen 2012 en 2017 heeft hij nodig. Bij Katusha is het zeer zakelijk, neit echt begaan met renners en een erg speciale mentaliteit waar eigenlijk alleen Russen gedijen.Hij spreekt niet over de gebeurtenissen in de ploeg maar dat heeft hem mentaal wel genekt. Ik denk dan ook terug aan zijn laatste seizoen bij Giant -Alpecin waar men Kittel ook als vuil behandelde.
  • Mario Rotsaert

    5 jaar geleden
    geen ploeg is beter dan DQS ,,,, persoonlijk en doelgericht advies . Kijk naar anderen die Lefevre verlaten als renner .....
  • Francois Jonckheere

    5 jaar geleden
    jan cauwberrghs : reden ?
  • Pat Debal

    5 jaar geleden
    Ge ziet wat er in de ploeg van Lefevere allemaal gebeurt vertrekt er een bakt er niets meer van