Bart Somers wil graag opnieuw minister worden.
Volledig scherm
Bart Somers wil graag opnieuw minister worden. © Benny Proot

Bart Somers: "Ik moet mijn verantwoordelijkheid opnemen en ga terug naar nationale politiek”

De Mechelse burgemeester Bart Somers (Open Vld) gaat terug naar de nationale politiek. Dat zegt hij in een filmpje op Facebook. Somers, twee jaar geleden door een internationale denktank nog uitgeroepen tot beste burgemeester van de wereld, wil in de volgende Vlaamse regering een nieuw samenlevingsbeleid uitstippelen. Somers is lijsttrekker voor de liberale Vlaamse lijst in de kieskring Antwerpen.

74 reacties

  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    die is ook niet vies van een leugen !!
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    De geschiedenis herhaalt zich. Diegenen uit de grote graai politiek komen terug boven. Dit worden donkere wolken boven België. De graai politiekers komen terug boven water .
  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    Hoe kan je mensen "optillen naar de middenklasse" als je partij mee de indexsprong heeft gesteund, energieprijzen de hoogte inlaat met allerlei smoezen en het voordeel die sommige middenklassers met hun zonnepanelen hebben nu ook nog afpakt met die nieuwe meter, allemaal VLD-prestaties
  • Frank Louman

    5 jaar geleden
    Eerlijk is eerlijk, Somers is een goed politicus. Wat ons land nodig heeft zijn mensen van dit kaliber zoals De Wever en minder van die watjes zoals die van Spa en Groen die problemen niet durven benoemen.
  • Albert Hendrix

    5 jaar geleden
    Gewoon Kiezersbedrog zoals Bart de Wever ,Er zou een wet moeten komen die zo'n praktijken tegengaat als ge een mandaat uitvoert kun je niet op een verkiezingslijst komen vooraleer dat je ontslag gegeven hebt en ontslag tijd uitgedaan en je krijgt geen opzeg vergoeding