Een verbijsterde Tyrion is de verpersoonlijking van elke kijker.
Volledig scherm
Een verbijsterde Tyrion is de verpersoonlijking van elke kijker. © HBO

Bloed, tragedie en lachend sterven: aflevering 5 van ‘Game Of Thrones’ in vogelvlucht

TV“Aflevering 5 wordt groter”, had Emilia ‘Khaleesi’ Clarke ons al vooraf gewaarschuwd. “Zorg dat je de grootste tv gebruikt die je kan vinden.” Gelijk had ze, want ein-de-lijk barst het laatste seizoen van ‘Game Of Thrones’ los, zoals we dat eigenlijk vanaf het begin al hadden gewild. Daenerys trekt naar King’s Landing voor de strijd der strijden: die om de IJzeren Troon. En de tol... die is véél hoger dan nodig. Dit was aflevering 5 van ‘Game Of Thrones’ in drakenvlucht. 

4 reacties

  • maarten mouton

    5 jaar geleden
    Dus de vorige seizoenen konden de draken maar een bepaald aantal slachtoffers maken en nu kan 1 draak een hele bevolking uitroeien en en hele stad vernietigen. De schrijvers maken het zich in dit seizoen wel heel gemakkelijk vanaf.
  • Marius Merchiers

    5 jaar geleden
    Kippenvel episode. Man man! Daenerys mad queen verdomme. Arya vermoord haar maar! Ik had nog gedacht dat Danaerys met Jon ging trouwen en alles goed ging komen.
  • jean petermans

    5 jaar geleden
    Na deze aflevering blijf ik met één grote vraag achter: waar haalt Drogon al die energie vandaan om zoooveel vuur te spuwen??
  • Wesley Gysbrechts

    5 jaar geleden
    The golden company was zelf niet meer aanwezig in de stad. Enkel het leger van de Lannisters met de gouden Leeuw... Die ook werden afgeslacht...