mypension.be
Volledig scherm
© mypension.be

Mypension.be toont voortaan ook weg naar vrij aanvullend pensioen

GeldVia het online pensioenportaal Mypension.be is het voortaan ook mogelijk na te gaan of iemand in aanmerking komt voor een aanvullend pensioen en voor welk bedrag. Ontslagnemend minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine (MR) is tevreden over de nieuwe tool. Hij benadrukt dat de fiscale voordelen van de regeling dezelfde zijn als de aanvullende pensioenen die door de werkgevers op poten zijn gezet.

6 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    En waarom betalen wij belastingen op ons pensioen? wij hebben toch heel ons leven bijgedragen en belastingen betaald is dat om die site te betalen??
  • Maria Arens

    5 jaar geleden
    Ze zouden beter eerst zorgen voor de mensen welke nu niet eens meer aan een pensioen zullen geraken, zoals ik. 0 euro pensioen.... De afschaffing is reeds een feit.
  • Wilfried Verhulst

    5 jaar geleden
    dat ze eerst eens zien dat hun data in hun systeem correct is . Volgens mypension heb ik een jaar langer gewerkt dan dat ik eigenlijk heb gedaan en zou zodoende een jaar vroeger op pensioen kunnne gaan. Zelfs na schrijven en mails houden zij vast dat ik toen van start ben gegaan . Ze zouden zelfs de bewijzen hebben van mijn vroegere werkgever.
  • victor vandesande

    5 jaar geleden
    Dat de regering ook eens werkmaakt van wegwerken disciminatie: iemand die 45 jaar gewerkt heeft en bv op 63 op pensioen gaat krijgt zijn groepsverzekering uitbetaald met 16 % belastingen . Iemand die 42 jaar gewerkt heeft en op 65 op pensioen gaat krijgt de groepsverzekering met 10 % belastingen ....
  • marc Deglin

    5 jaar geleden
    pensioen wordt automatisch van ons loon gehouden , en dan moeten wij nog eens extra betalen voor een pensioen , zodanig dat ze ons 2 keer kunnen belasten.