Photo News/HLN
Volledig scherm
© Photo News/HLN

Pinokkiotest. Hebben wij effectief “ongeveer het goedkoopste openbaar vervoer van Europa”?

“We hebben ongeveer het goedkoopste openbaar vervoer van Europa, en zeker in vergelijking met andere deelstaten van dit land.” Dat zei N-VA-voorzitter Bart De Wever eerder deze week in debat met Groen-voorzitter Meyrem Almaci. Klopt dat ook?

21 reacties

  • Jacqueline herck

    5 jaar geleden
    Ging over openbaar vervoer, waarom kijkt men naar taxi's?
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Als ik enkel naar de grafieken en procenten zie, dan zie ik dat Belgie eerder nieet bij de goedkoopste zit maar in de middenmoot. Maw de stelling is NIET WAAR!
  • eric loyens

    5 jaar geleden
    Men vergelijkt appelen met peren niet alleen het ticket maar ook wat de overheid per jaar bijpast moet verekend worden want de overheid zijn jij en ik of we nu rijden of niet
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Wim De Groof vergelijk uw auto wat hij meer zou kosten moest u in Nederland wonen ge gaat verschieten manneke.En niet alleen de auto want er is in Nederland niet veel dat goedkoper is dan België.
  • marcel mampaey

    5 jaar geleden
    groen zit altijd te kappen op de auto maar elke Belg MOET MEEBETALEN voor iemand die de trein neemt . dat zal de overheid nog al wat meer kosten dan de salariswagens. maar daar spreekt groen niet over. en de helft op de bus en de metro betaald niet (zwart rijders)