Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Mark Harbers.
Volledig scherm
Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Mark Harbers. © ANP

Commotie in Nederland: “Zware misdrijven van asielzoekers worden verdoezeld”

In Nederland is commotie ontstaan omdat zware misdaden die gepleegd werden door asielzoekers verdoezeld zouden worden. “Pure misleiding”, klinkt het bij de oppositie. 

30 reacties

  • diane colman

    5 jaar geleden
    En op TV verneem je ook niets en als er iets is gebeurd en het komt per "ongeluk" op TV dan gaat dat vliegensvlug voorbij... ze vullen hun journaal liever met voetbalbeker discussies. Heb ook het gevoel dat er veel wordt verdoezeld....
  • Donald Robert

    5 jaar geleden
    In België net het zelfde er mag niets gezegd worden van de misdrijven hier anders komt dat slecht over in Brussel
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Zou dat elders in Europa, ook bij ons en zeker in Duitsland niet conform de in voege zijnde politiek-correcte censuur zijn ?
  • Benny Deridder

    5 jaar geleden
    En maar afgeven op de sociale media. Ik denk dat de mensen in het westen meer gemanipuleerd worden door politiek correcte censuur, dan door fake news op sociale media..
  • DAVID VAN LAER

    5 jaar geleden
    Dit gebeurt al lang in alle Scandinavische landen zijn wij in de rest van Europa zo naïef te denken dat het hier anders is? De echte cijfers openbaar maken zou leiden tot een volksopstand daar is men zich goed van bewust daarom alles verdoezelen en doen of hun neus bloedt. Politieke hypocrisie niets anders