Koning Albert II
Volledig scherm
Koning Albert II © AP

5.000 euro dwangsom per dag? Dit zijn de scenario’s voor koning Albert II in de zaak-Boël

5.000 euro dwangsom per dag. Dat bedrag moet koning Albert II betalen als hij geen DNA-staal afstaat in de zaak-Boël. Het hof van beroep in Brussel heeft daar vandaag over beslist. Het meest voor de hand liggende scenario is dat onze koning straks opnieuw in cassatieberoep gaat tegen de beslissing. Maar wat zijn de andere mogelijkheden?

22 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    5000 euro per dag? Dat zou 20.000 euro per dag moeten zijn . Die man kent geen schaamte . Ten tijde dat hij naar Oostende reed voor zijn.....Iedereen van mijn generatie weet daar van. En dan nu zou hij plots een heilige zijn? Om te lachen zeker ?
  • robert dumortier

    5 jaar geleden
    Weer zo een belachelijke zaak van het gerecht volg de procedure zoals van een gewone burger maar nee het moet weer iets speciaal zijn! het gerecht rekt de procedure omdat ze geen uitspraak moeten doen. Volgens hun systeem hebben ze no honderden rechters nodig om alles te stapelen in de kelder, en ze vinden het dan niet terug!
  • Daniël Vandyck

    5 jaar geleden
    Zou het niet stilaan tijd worden dat onze huidige Koning Filip eens met zijn vader zou gaan praten? Of steunt hij deze kermis ook? Waarom schaffen ze deze Koningshuizen niet gewoon af, zij kosten ons handenvol geld. Ik zou graag het prijskaartje willen weten van gans deze soap die door het geld van de belastingbetaler werd betaald. Probeer jij als gewone burger eens hetzelfde te doen, het gerecht is al lang met al je hebben en houden weg! Droevig Belgenland
  • Ludwine Eeckhout

    5 jaar geleden
    Wat een soep van jewelste. Doe zoals een normaal mens doet. Hij is onze koning niet meer!! Het is toch klaar en duidelijk zeker dat hij de biologische vader is want anders zou hij niet zo tegenwerken. Dat ze die boetes maar aftrekken van zijn dotatie!!! Met een gewone mens duurt het zo lang niet. Doe normaal!!! Hij is toch niet meer dan een ander mens zeker. Wat nen tralala daar rond.
  • Bart Bels

    5 jaar geleden
    Respect voor Delphine: blijven doorgaan in de procedure! Dit vergt veel van een mens!