Verhaeghe met Ivan Leko, voor de match op Sclessin.
Volledig scherm
Verhaeghe met Ivan Leko, voor de match op Sclessin. © Photo News

VIDEO. Club-voorzitter Bart Verhaeghe: “Wie volgend jaar kampioen wil worden, zal van ons moeten winnen”

Jupiler Pro LeagueBart Verhaeghe grijpt met Club Brugge naast een tweede opeenvolgende landstitel. Dat is na vanavond zeker. De ondernemer toonde zich na de 2-0-nederlaag in Luik echter meteen strijdvaardig. “Wie volgend jaar kampioen wil worden, zal van Club Brugge moeten winnen. Dat is zeker”, aldus Verhaeghe. 

20 reacties

  • Ronny Wauters

    5 jaar geleden
    Ja als hij zoals de vorige seizoen en het huidige seizoen alles doet om Club aan de kampioenstitel te helpen in samenwerking met de scheidsrechters en de VAR is het niet moeilijk hè! Zijn geld moet opbrengen en daar doet hij alles voor!
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    blijkbaar van jullie winnen en beter liggen bij de arbitrage en de VAR gedurende het gehele seizoen dat vergat Batje erbij te zeggen.Je weet wel Bart degenen die jullie vorig seizoen kampioen maakten (en zeker tegen Standard).
  • Mie Van Gestel

    5 jaar geleden
    Hij zegt eigenlijk hetzelfde wat Vandenstock andere jaren altijd zei - we gaan voor de zoveelste titel ....we gaan overwinteren in Europa en dit en dat - en op het einde heeft hij niets behaald met zijn grootspraak.Wat is er dan verkeerd met uitspraak van Verhaeghe?
  • bart bonero

    5 jaar geleden
    Echt vreemd dat iedereen hier klaagt over Brugge die altijd de var aan hun kant zou hebben? :s in PO1 zijn ze wel degelijk bestolen geweest. Als ik goed tel; zo'n 8 punten.. En inderdaad iedereen wil heel het jaar in die underdog rol kruipen.. Deze man zegt tenminste wat ze echt willen.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Wie volgend jaar kampioen wil worden, zal van iedereen moeten winnen. Dat is zeker.