Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Europese autoverkoop in april voor achtste maand op rij gedaald

De autoverkoop in Europa is in april voor de achtste maand op rij gedaald. Vergeleken met een jaar eerder werden 0,4 procent minder nieuwe personenwagens ingeschreven, meldt de Europese constructeurskoepel Acea.

16 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Alles duurder en na de stemming zal het nog erger worden, al die zever rond welke motor, diesel, benzine, cng....en dan de prijs van die auto's onvoorstelbaar hoe duur die dingen zijn. Europa heeft de zoveelste industrie tak om zeep geholpen wat schiet nog over?
  • Gilbert Rodts

    5 jaar geleden
    Ja de grens wordt altijd eens bereikt .
  • Hilde Peeters

    5 jaar geleden
    Ik kan me geen elektrische wagen veroorloven dus zal ik blijven rijden zolang ik kan.Als in elke stad een verbod komt zal het file leed vanzelf stoppen of je moet veel geld hebben 1 om een nieuwe auto te kopen of 2 je vrij te kopen in een stad.
  • jean-pierre rejek

    5 jaar geleden
    Ze moeten niet klagen hé dat willen ze toch minder auto's op de weg ,nog even geduld dan is met alles gedaan maak alles maar duurder stopt van zelf .
  • Guido De deken

    5 jaar geleden
    Niet moeilijk....mijn wagen is 12 j oud...maar wat gaat de volgende regering beslissen met welk voertuig in de toekomst nog gereden mag worden. Geen enkele garagist durft nog raad te geven. Voor je iets verbiedt moet je goede alternatieven, die betaalbaar zijn, aanbieden / uitwerken.