Madonna op het Eurovisiesongfestival 2019.
Volledig scherm
Madonna op het Eurovisiesongfestival 2019. © REUTERS

Madonna stelt teleur in Tel Aviv: “Moeder Maria, wat een afgang”

De verwachtingen voor het optreden van de Queen of Pop Madonna op het songfestival in Tel Aviv waren hooggespannen. Madonna maakte in kerkelijke sferen haar opwachting in een soort monnikspij en zong twee nummers. Haar zangprestatie liet te wensen over, en dat laat Twitter natuurlijk niet ongemerkt aan zich voorbij gaan. 

67 reacties

  • Moehmena Rahous

    5 jaar geleden
    Madonna zong op het EU songfestival het 1ste liedje life, zonder effecten op de stem (behalve wat echo en reverb). Het 2de liedje zong zij ook life, en bovendien werd haar stem door een vocie-processor gestuurd om een robot-achtig effect in de stem te bekomen, en vooral om de toonhoogte te 'tunen'. Daarom klonk het 2de liedje toonvast life. Dus: gewoon artificieel door de stem computer toonvast gecorrigeerd. Wat vandaag meestal gebeurt trouwens.
  • Wendy Vandereyken

    5 jaar geleden
    Ik wist niet dat dat circus nog bestond.
  • Toran Korshnah

    5 jaar geleden
    Het eerste deel, Like a Prayer, was live. Het klonk iets anders, maar Madonna is dan ook al 60 en dus is haar stem anders dan wanneer ze 20 was. Maar of het nu vals klonk? Het klonk live en het was best goed. Ik had wel de indruk dat ze hoorbaar adem tekort had. Het tweede deel was blijkbaar wel playback. Tja, wel goed, maar geen overschot en zeker geen Tina Turner.
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Ik heb Madonna weten opkomen. Ze is nooit een goeie zangeres geweest en wat ze zingt heeft me nooit aangesproken. Elk zijn smaak maar ik begrijp niet hoe dat mens zo'n succes heeft. Veel show dat wel.
  • Eric Dens

    5 jaar geleden
    Ik vond het nog best meevallen. Madonna is live nooit toonvast geweest. Nu was het niet erger dan pakweg 30 jaar geleden hoor.