Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dure benzine goedkoper, goedkope benzine en diesel iets duurder

De maximumprijzen voor benzine en diesel veranderen morgen: benzine 95 (E10) en diesel worden iets duurder, terwijl benzine 98 (E5) een tikkeltje goedkoper wordt, meldt de FOD Economie.

16 reacties

  • james vroman

    5 jaar geleden
    de onderschepte mail van nva over het invoeren van het kilometer rijden staat op twitter te blinken ..
  • patrick joris

    5 jaar geleden
    uitgelekt dat nva nog steeds de kilometerheffing gaat doorvoeren lees het juist op de vlaams belang website. Dat ook nog erbij.
  • Piet Corneel

    5 jaar geleden
    enkel verdoken belastingen hé de croo en nva!!!!! Hopelijk gaan jullie as zondag serieus de boot in bij de verkiezingen vuile graaiers!!!!!
  • J. VAN SCHUERBEECK

    5 jaar geleden
    Een leger politici waarvan sommigen meerdere mandaten hebben dat kost geld Dat ze gans die troep eens halveerden dan hebben ze er nog meer dan genoeg. Dat zou een enorme besparing zijn.
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Toen ik in 1992 mijn auto voltankte met diesel betaalde ik 500Bfr (nu 13€), toen ik vorige week mijn auto voltankte (55L) betaalde ik ongeveer 79€ (3168€). Jammer genoeg heb ik mijn loon niet dezelfde verhoging zien krijgen. En dan maar beweren dat de koopkracht omhoog gegaan is? Bende leugenaars. Vroegere kon ik sparen, nu moet ik mijn spaargeld aanspreken om rond te komen. Viva Europa!!!!!!!