rv
Volledig scherm
© rv

“Pure afzetterij”: restaurant op Mykonos rekent 98,5 euro aan voor bord calamares

Een Amerikaanse soldaat uit Brooklyn waarschuwt op TripAdvisor voor een restaurant op Mykonos dat hij omschrijft als “pure afzetterij”. De militair was er met vrienden gaan eten en kreeg voor een lichte lunch een gepeperde rekening van 836,20 euro. Een bord calamares kwam op bijna 100 euro.

60 reacties

  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    Als je geen menukaart krijgt, wil dat zeggen dat het zaakje stinkt en je beter kan vertrekken. Je kan toch niet weten wat ze allemaal aanbieden en de prijs weet je ook niet, dan kunnen ze vragen wat ze willen en kom je zulke situaties tegen. Geen kaart = geen eten, daag.
  • Marcel Peeters

    5 jaar geleden
    Als er geen prijzen vermeld staan stap ik op. Idem in winkels. Dit is wettelijk verplicht.
  • Marc Hemeleers

    5 jaar geleden
    Het kasticket voldoet niet aan de verplichtingen. Er staat geen registratienummer van de zaak op evenmin als de btw heffing. Dit is gewoon in het zwart verkocht maar met een kasticket.
  • Alec Verbruggen

    5 jaar geleden
    Je moet in iedere horeca zaak goed uitkijken, zeker als buitenlander. Ook uitkijken in de kusthoreca, die kunnen er ook wat van. Schrijf de prijzen op of fotografeer ze met je smartphone, indien geen prijzen vermeld wandel dan verder. Ga uit van het principe dat horeca in binnen en buitenland gericht is om zoveel mogelijk geld uit je zakken te kloppen, beperk dat. Ondertussen moeten ze bij on gratis kraantjeswater aanbieden !
  • Bertil Smeets

    5 jaar geleden
    25€ voor een biertje hoe absurd is dat niet? Voor 25€ eet ik mosselen met frieten of een steak met frieten.