Vlaams Belang-kopstuk Tom Van Grieken
Volledig scherm
Vlaams Belang-kopstuk Tom Van Grieken © Photo News

Vlaams Belang-voorzitter Van Grieken: “Het is een zondag van hoop”

Vlaams Belang stijgt in elke gemeente waar er al uitslagen beschikbaar zijn. De partij stevent af op een historische verkiezingsoverwinning. “Onze mensen moeten op de eerste plaats staan”, zegt Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken tijdens zijn toespraak in Londerzeel. Opvallend: Van Grieken riep zijn leden op geen leedvermaak te tonen over het verlies van andere partijen.

13 reacties

  • Dick De Zeure

    5 jaar geleden
    Gefeliciteerd met dit schitterende resultaat Tom! Zelfs al zitten jullie in de oppositie dan nog kan je met zoveel zetels de trado's het vuur duchtig aan de schenen leggen.Al hoop ik dat jullie een kans krijgen om het beleid voor de volgende 5 jaar mee te bepalen.
  • Ivo Daniels

    5 jaar geleden
    Zwarte dag voor de democratie. Bijna de helft v d Vlamingen stemt extreem rechts. Als ze nu nog eens wisten waarvoor deze partijen stonden? Jammer dat de andere partijen te druk bezig waren met ruzie te maken. Het zullen 5 zware jaren worden.
  • Gilbert Geldof

    5 jaar geleden
    Het is oorverdovend stil bij de "Bervoets-en", de "Vaes-en", de "Bernaerts-en" etc. Jullie mogen me steeds je adres doorgeven, dan stuur ik wel een pakje zakdoekjes op om de tranen te drogen.
  • Veerle De cock

    5 jaar geleden
    Proficiat voor de partij
  • Didier Schepers

    5 jaar geleden
    Dikke proficiat . Luister aandachtig naar het volk en je zal zeker zegevieren . Als jullie nude kans krijgen om mee te doen bewijs dan dat jullie de stemmen waardig zijn .