Hilde Crevits en Wouter Beke (CD&V).
Volledig scherm
Hilde Crevits en Wouter Beke (CD&V). © BELGA

CD&V-voorzitter Beke: “Vlaams Belang moet niet rekenen op CD&V”

binnenland“We zullen bescheiden zijn, maar ook verantwoordelijk als we gevraagd worden”, aldus CD&V- voorzitter Wouter Beke. Ook CD&V-politica Hilde Crevits, kandidate minister-president, deelt die mening. Na afloop maakt Beke aan VTM Nieuws duidelijk dat “Vlaams Belang niet op CD&V moet rekenen”.

13 reacties

  • marleen mertens

    5 jaar geleden
    wat doen jullie dan in Europa ,daar is het VB ook aanwezig .Stap er dan uit !!!!! Democratisch ,niks ook niet ,alleen jullie mening telt
  • Tom Der Kinderen

    5 jaar geleden
    Bye bye Beke , doe uw gedacht en de vlaming zal uw partij doen verdwijnen.. zo simpel als iets..1 op 2 vlamingen zijn stem doet er niet toe volgens u? Uw hoogmoed komt ons de strot uit. U bent alles wat de vlaming in de straat beu is.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    CD&V is mede verantwoordelijk voor het beleid van het grootste deel van de laatste 70 jaar. En dus mede hoofdverantwoordelijk voor de politieke, justitionele, bestuurlijke en financiële chaos. Dag CD&V. Tot nooit meer.
  • Kevin Hp

    5 jaar geleden
    Uw verantwoordelijkheid opnemen is de posten verdelen volgens de stemmen van de kiezer.. Jullie zullen ons alleen maar versterken indien jullie dit vuile politieke spelletje blijven spelen.. Ach ja. Des te groter de traantjes wanneer jullie nog een regering met wanbeleid pushen.
  • Bart Vermeulen

    5 jaar geleden
    We zijn langzaam naar het resultaat van 2014 aan het gaan??? Wat voor drugs pakken ze bij cd&v??? Moet iets straf zijn en dan spreken ze van bescheidenheid en niet samenwerken dus met VB???