© studio 100

Marc-Marie Huijbregts in ‘Samson & Gert’

Het is weer dolle pret op de set van ‘Samson & Gert’, want bij Studio 100 in Schelle zijn Gert Verhulst, Koen Crucke, Walter De Donder en Walter Baele volop bezig de nieuwe miniserie ‘Zomerpret’ in te blikken.

jr

Nieuwkomer is Marc-Marie Huijbregts, die de rol van de hebberige campingreceptionist Jaap Mengelmoes vertolkt. Hij is de neef van Joop Mengelmoes, de vroegere buurman van Samson en Gert die in de beginjaren vertolkt werd door Stef Bos. “Sinds ik Marc-Marie beter heb leren kennen bij ‘Het Zijn Net Mensen’ zijn we goede vrienden geworden”, aldus Gert Verhulst. “Als ik in Amsterdam ben, gaan we altijd samen eten. Voor mij lag het voor de hand om Marc-Marie eens te vragen voor een rol in ‘Samson & Gerten hij zag dat gelukkig meteen zitten.”

De nieuwe miniserie wordt ‘ergens’ in 2017 uitgezonden op Ketnet. Dat de reeks zo populair blijft, wijt Verhulst aan nostalgie. “Veel ouders hebben de reeks zelf nog als kind gezien. We beleven er zelf ook nog veel plezier aan, we zijn één grote vriendenclub en we lachen heel wat af. Voor mij is dat pure ontspanning, net als de kerstshows die er binnenkort weer aankomen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer