photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Filip Dewinter gelooft niet dat cordon doorbroken zal worden: “Probeert onze kiezers dood te knuffelen”

Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter gelooft niet dat N-VA-voorzitter Bart De Wever oprecht bereid is om met de extreemrechtse partij te onderhandelen over een regeringsdeelname in Vlaanderen. Dat zegt hij aan de regionale Antwerpse zender ATV. 

88 reacties

  • erkan zevne

    5 jaar geleden
    Als Belgische Turk vind ik dat VB mee in de coalitie moet zitten. De kiezer heeft gesproken. We moeten allen de gevolgen ervan dragen ook al is het positief of negatief. Door ze telkens uit te sluiten is het ook niet ten goede van dit land en geraak je ook geen meter verder. Bouw voor de toekomst en redt niet enkel vandaag. Ja hoor zelfs ik vind dat VB enkele goede standpunten heeft maar haat zaaien tegen je medemens maakt alles kapot.
  • Jan Vandecasteele

    5 jaar geleden
    @Filip Dewinter: vanaf nu uit de media blijven en Tom zijn ding laten doen, het zal de vlaamse zaak ten goede komen.
  • Andy De Schieter

    5 jaar geleden
    Ook daarom ga ik al lang niet meer stemmen. Een stem telt enkel wanneer anderen ze gebruiken. Dat is helemaal niet democratisch. Dat men dat woord zelfs nog durft te gebruiken.
  • Koen Govaerts

    5 jaar geleden
    N-VA zet 3/5 van de belasting betalers buiten spel. Links telt ook niet. Wat een pretentie.
  • Ivo Daniels

    5 jaar geleden
    Denk inderdaad dat er geen 3e partij is die met NVA en VB wil regeren. Ergens jammer omdat ze dan ook niet de mist kunnen ingaan. Met de beloftes die VB heeft gemaakt is dat toch maar een kwestie van tijd. 11miljard aan investeringen. Overheidsschuld die met 8,7% stijgt. Dat is 30 jaar terug in de tijd. Nu staan de rentes nog laag, achter 5 jaar niet meer.... De put wordt dieper...