De seizoensfinale van vorig jaar was wél compleet anders.
Volledig scherm
PREMIUM
De seizoensfinale van vorig jaar was wél compleet anders. © Medialaan/VRT

‘Familie’ en ‘Thuis’ lijken af te stevenen op identieke seizoensfinale

TVOp vrijdag 28 juni zullen alle Vlaamse soapfans gegarandeerd voor de buis zitten voor de jaarlijkse seizoensfinales van ‘Thuis’ én ‘Familie’. Die dubbelafleveringen worden bijna tegelijkertijd uitgezonden en beloven dus voor een lange en spannende tv-avond te zorgen. Of toch niet? Want sommige kijkers slaan alarm op sociale media, aldus Primo. Hun vrees is dat in beide series hetzelfde staat te gebeuren: “Zoals het er nu naar uitziet, stevenen de Vlaamse soaps op een bijna identieke slotepisode af.”

7 reacties

  • Hendrik Weckseler

    5 jaar geleden
    Ach is het niet van elkaar dat ze het pikken dan gaan ze de mosterd wel halen in het buitenland het seizoen met de moord op june was gepikt van het seizoenseinde van home and away etc etc al deze series hebben aan originaliteit verloren al moet wel gezegd in home and away gebeuren door het seizoen heen ook wel goeie dingen die een kijker aandachtig houd dat heb in met Belgische producties niet meer slecht geacteerd en niet boeiend ik kijk nog maar zelden vroeger was dat beter met het Hilton etc
  • Van Renterghem Lindsay

    5 jaar geleden
    familie was vroeger mooi en leuk om naar te kijken , was er mee opgegroeid . k kijk nu al bijna een jaar niet meer van na de seizoensfinale vorig jaar . da bleef maar aanslepen en werd saai en afgezaagd . ik mis het niet . over thuis ga ik me niet uitspreken want dat heb ik nooit gevolgd . wat ik wel wil zeggen is dat beidde series al decennia lang lopen en dat het normaal is dat schrijvers net meer weten wat schrijven . als het dan al niet mag gelijk lopen . of je bent familie of thuis kijker .
  • J. VAN SCHUERBEECK

    5 jaar geleden
    Wanneer gaat dat gezever eens stoppen ? Waardeloze brol.
  • Peter De Baets

    5 jaar geleden
    In de seizoensfinale van Thuis zitten ze gewoon weer te fretten aan tafel zoals altijd.
  • maarten mouton

    5 jaar geleden
    Beide series zijn totaal ongeloofwaardig geworden naar verhaallijnen toe.