Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images

Meeste gevallen van mazelen in de VS in 27 jaar, nu al bijna drie keer zo veel als in heel 2018

Het aantal gevallen van mazelen in de VS is op het hoogste niveau sinds 1992. Er zijn sinds het begin van 2019 al 971 nieuwe patiënten met deze besmettelijke ziekte geregistreerd, zo heeft het gezondheidsagentschap Centers for Disease Control and Prevention (CDC) in Atlanta bekendgemaakt.

5 reacties

  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Opnieuw gerapporteerd, de pertinente leugens van de heer stahl. Hoe kan je als krant serieus over wetenschap berichten als je dergelijke onzin toelaat???
  • Alex Freyne

    5 jaar geleden
    @ John Stahl de bedrijven die de vaccins maken, hebben daaraan geen winst, bovendien zouden ze meer medicatie kunnen verkopen als niemand gevaccineerd werd. dus stop maar met belachelijke blogs te lezen en ga maar een ECHT wetenschappelijk document lezen.
  • Gerda Rousseau

    5 jaar geleden
    John Stahl: Je raaskalt man! Van al wat jij hier zegt klopt niet één woord! Nergens, maar dan ook nérgens is hier iets over terug te vinden! Als er schuldigen zijn aan de uitbraak van een mazelenepidemie zijn het wel de antivaxxers! Amerika loopt er helaas vol van en zo te zien hoor jij daar ook bij... Ik ben voorstander van verplichte vaccinatie voor iedereen!
  • wim Goossens

    5 jaar geleden
    @ John Stahl : en waar heb jij deze gegevens gevonden, want na lang zoeken heb ik niets in de zin dat jij beweerd gevonden ...
  • John Stahl

    5 jaar geleden
    Toen ze in 2017 in Oekraïne een grootse inentingscampagne tegen mazelen hebben uitgevoerd, was er kort daarna een explosie van mazelen-gevallen. Eigenlijk kan je dus stellen dat de vaccins verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van de ziekte en weinig tot geen immuniteit geven. Het is gewoon een "ziekelijke" manier om de inkomsten van de farma-industrie te verhogen.