Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Lokeren gaat bij het BAS in beroep tegen beslissing Geschillencommissie om Waasland-Beveren vrij te pleiten

28 reacties

  • Veerle De cock

    5 jaar geleden
    Voor Lokeren is het enkel te doen om in 1ste te kunnen blijven .anders is de club niks waard bij verkoop .
  • Herman Valaert

    5 jaar geleden
    Men zou sommige advocaten van de K.B.V.B. ook moeten degraderen , zij zijn ook partijdig - en dat is ook matchfixing -toch ...! Het gaat over Mechelen/Waasland ..Had deze obstakel Anderlecht/Brugge /Genk /Standaard of Gent overkomen...alles was al lang in den doofpot gestopt ..de zwarte kas van die ploegen eens uitspitten zou ' t een en ' tander teweeg brengen ...zo speelt niemand nog in eerste klasse-en dat wil men niet ...we pakken dan maar Mechelen, dan zijn we er ook vanaf.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Heel die propere handen affaire was omdat Anderlecht toch Europees kon spelen nu is het Gent dat onterecht Europees speeld, hoe dan ook, de kakkers krijgen ze niet kapot.
  • guy De Grande

    5 jaar geleden
    Als het sportieve op de 1ste plaats komt, dan moet Mechelen naar 1A. Moeten de natuurlijke personen die een poging tot omkopen gedaan hebben levenslang geschorst worden om nog een rol te spelen in om het even welke sportclub, en daar bovenop een fikse boete.
  • Herman Valaert

    5 jaar geleden
    Het is logisch dat mensen die voor Lokeren supporteren -Lokeren in eerste klasse willen zien .Doch Waasland is zuiver op de graat dus - voor een peulschil als niet doorgeven van .....straf je toch geen hele ploeg ? Kom nou.