Dashcam filmt man op elektrische step in Brusselse tunnel

BinnenlandEen autobestuurder heeft met zijn dashcam gefilmd hoe een roekeloze bestuurder met een elektrische step door de Brusselse Hallepoorttunnel rijdt. Dat is niet alleen levensgevaarlijk, maar ook verboden. Wie betrapt wordt, riskeert een boete.

15 reacties

  • Johan Van Biesen

    5 jaar geleden
    Zoiets doe je niet 'per ongeluk', dat doe je bewust, iedereen die deze tunnels gebruikt weet dat je daar niet zomaar terecht komt.
  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Dat komt uiterst zelden voor en is eigenlijk net hetzelfde als een auto die een metrotunnel binnenrijdt. Ook die is in fout, maar het gebeurt dus wel eens. Tja...
  • GILLIS VAN LAETHEM

    5 jaar geleden
    Steps verbaliseren zoals gemotoriseerd voertuig
  • Helga Rosseel

    5 jaar geleden
    @ franky van damme: in het begin van alle Brusselse tunnels (en dus ook de bewuste Hallepoorttunnel) staat het verkeersbord F9 dat het begin van een autoweg aanduidt. Dit betekend dus dat er géén voetgangers, fietsers, bromfietsers en landbouwvoertuigen gebruik van mogen maken. En dus ook geen electrische step!
  • Peter Vyaene

    5 jaar geleden
    Als men zo graag rijdt met zo ne step,een speciale verzekering of ne speciale taks.iemand met ne zwaardere auto betaalt toch ook meer. Ne fietser betaald niet en een brommertje wel? T is toch dikwijls gevaarlijk hè om in T openbaar mee te komen. T is zoals bij alles,je gezond verstand gebruiken.