Griezmann.
Volledig scherm
Griezmann. © REUTERS

Transfer Talk (12/6). “Griezmann trekt naar Barcelona” - Bongonda legt medische tests af bij Genk

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

37 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Griezman bij Barcelona ......? Een miskoop die Fransman ... Goed voor de bank ...
  • ANJA VANDEN BUYS

    5 jaar geleden
    Eindelijk Kums weg ,Trebel speelt tegen zijn goesting ,laten vertrekken, Saelemaekrs denkt dat hij het kan en loopt naast zijn schoenen mag ook vertrekken. Ze zijn goed bezig.
  • Carina Stulens

    5 jaar geleden
    @ Rik Capelle: en bij jullie vertrekken ze allemaal in grote vriendschap...dacht het niet. En het klopt dat Verhaeghe een structuur op poten gezet heeft, maar dat is enkel voor eigen gewin en ja, Club Brugge profiteert er mee van. Je moet niet vergeten dat Verhaeghe zich eerst heeft willen binnenwerken bij KV Mechelen maar toen ze hem daar niet alle macht gaven om dictator te spelen is hij in Brugge komen aankloppen. Dus altijd afgeven op Coucke en Anderlecht is zeker niet gepast...
  • james vroman

    5 jaar geleden
    standard koopt Van Heusden en emmers van Inter volgens de Italiaanse media voor 25 miljoen ...
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Zo is het, Danny Buyse, Club heeft voor alle posities uitstekende spelers in huis, alleen 1 if 2 extra centrale verdedigers zijn bijkomend nodig. Clement zal keuze maken tussen Letica en Horvath, de flankverdedigers zijn er met Denswil en Mata als certitudes, het middenveld is aardig gestoffeerd, en voorin 4 spitsen en wie weet breekt Rezaie nu wel door ? Wesley en Poulain weg, misschien ook Cools en Danjuma, da s al !