Hernández en Danilo.
Volledig scherm
Hernández en Danilo. © rv/photonews

Opgepast, Eden: voor deze spelers ging hun Real-voorstelling niet meteen van leien dakje

Real MadridHet Estadio Santiago Bernabéu wordt vanaf vandaag de speeltuin van Eden Hazard. De aanvoerder van de Rode Duivels wordt op dit moment voorgesteld als speler van Real Madrid in de mythische voetbaltempel. Straks op het programma: Hazard die een balletje hooghoudt. Voor de balkunstenaar wordt dat geen probleem, maar voor enkele andere Real-transfers liep dat jongleren in het verleden toch wat minder vlot.

6 reacties

  • guido delien

    5 jaar geleden
    @joannes Roderigas ; het is Juan Lozano en is niet via Beerschot maar wel via Anderlecht naar Real gegaan en terug gekomen naar Anderlecht ook .
  • Peter Dignef

    5 jaar geleden
    Voor mij is bale altijd een overgewardeerde speler geweest
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Zware taak voor Eden hazard bij real ... Heeft zijn droom waargemaakt hopelijk op het veld ook want real is Chelsea niet ! Succes verder
  • john Roderigas

    5 jaar geleden
    en welk was de laatste bekende die voor real speelde , iedereen vergeet ghuan Lozano, een speler die via Beerschot in real raakte.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Balkunstenaars is leuk om te zien, er zijn genoeg mensen die alles met een bal kunnen, meer dan al die supervedettes bij elkaar. Die staan ergens op de straat te jongleren voor een beetje geld, en zijn onbekend bij het grote publiek. Ook zijn er genoeg bekende voetballers die een bal niet 5 keer hoog kunnen houden, maar wel in de sterkste competities spelen..