Op het nieuwe platform, dat qua lay-out sterk op streamingdienst Netflix lijkt, staan ook nieuwsberichten over onder meer tv, sport, muziek en entertainment.
Volledig scherm
Op het nieuwe platform, dat qua lay-out sterk op streamingdienst Netflix lijkt, staan ook nieuwsberichten over onder meer tv, sport, muziek en entertainment. © Proximus Pickx

Proximus lanceert vernieuwd tv-platform Pickx

Proximus steekt zijn tv-aanbod in een nieuw jasje en geeft het ook een nieuwe naam: Proximus Pickx. Zowel op tv, op de website als in de app wil Proximus zijn klanten beter wegwijs maken in het grote aanbod.

22 reacties

  • Guido De Beukelaer

    5 jaar geleden
    @Gino Denil: Bij mij worden al jaren producten waar reclame voor gemaakt wordt niet meer in huis gehaald.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Dat die reclamejongens dat nog altijd niet begrepen hebben. Een firma die mijn film of sportwedstrijd ongevraagd komt verpesten met reclame wordt geschrapt in mijn boodschappenlijstje. Meer burgers moesten dat doen. Zo geraken we van die reclame af.
  • Axel Marckx

    5 jaar geleden
    Gepersonaliseerde reclame : als je net een nieuwe auto hebt gekocht, wordt je overspoeld door reclame voor... andere auto's. Jaren later koop je een nieuwe wasmachine, en plots krijg je niks dan reclame voor wasmachines, terwijl je op dat moment eerder aan een nieuwe auto toe bent. Leg mij nu eens uit wat het nut van gepersonaliseerde reclame is!
  • Paula elisa RAVYTS

    5 jaar geleden
    ik ben een oude mens van 87 en helemaal niet verloren in de nieuwe rangschikking. Niet alleen de Belgische zenders, ook Fr.1,2 enz. zijn makkelijk terug te vinden. mensen klagen vlug, vroeger was er gewoon geen TV.
  • MONIQUE STAELENS

    5 jaar geleden
    Probeer al 2 jaar proximus tv te krijgen in frankrijk...vergeet het,probleem gekend is het antwoord..merci