Djenepo is een Saint.
Volledig scherm
Djenepo is een Saint. © twitter southampton fc

Transfer Talk (13/6). Genk strikt Bongonda, Essevee heeft al vervanger - Jackpot voor Standard met transfer Djenepo

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

7 reacties

  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Standard vangt 15 miljoen voor Djenepo, prima zou ik zeggen. Maar nu hoor ik dat ze Vanheusden willen van Inter voor datzelfde bedrag, n.b een eigen jeugdproduct dat ze voor een appel en een ei zelf weggedaan hebben! Dan hebben ze weer niets in kas om eens een deftige voorspeler te kopen!
  • phil grey

    5 jaar geleden
    norbert: Wesley gaat voor 25 milj euro naar aston villa!
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Dimitri Oberlin vervanger van Bongonda ?? Die man heeft in 38 wedstrijden één doelpunt gemaakt ! Zal nog veel boterhammetjes moeten eten .
  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Dan moet je "voetbalnieuws of krant " eens dagelijks volgen. Wesley heeft al , ik ben de tel kwijt, reeds een twintig tal keren een transfer van 30 milj gerealiseerd , enfin willen ze toch. Zullen zien.
  • jean pierre Tibermont

    5 jaar geleden
    Hazard is een goede speler maar is nog ver verwijderd van het Messi of Ronaldo niveau !