De Noorse tanker Front Altair staat in brand in de Golf van Oman.
Volledig scherm
De Noorse tanker Front Altair staat in brand in de Golf van Oman. © AFP

Iran over aanslagen op olietankers: “Beschuldigingen VS zijn ongefundeerd”

Iran heeft de “ongefundeerde” beschuldigingen dat het land achter de aanslagen op de olietankers in de Golf van Oman zit, verworpen. Dat heeft de Iraanse delegatie de Verenigde Naties meegedeeld.

9 reacties

  • Marc Verdonck

    5 jaar geleden
    Ja de amerikanen zijn ook nog op zoek in Irak naar de massa vernietigingswapens van Sadam. Goed gespeeld door mossad, CIA en Salman SA.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    heel de wereld weet dat de usa pionnen zulke aanslagen plegen om de wapenindustrie te laten draaien en MACHT in de regio op te bouwen ,WIJ ZIJN HEILIG en komen u tegen betaling en onderdanigheid beschermen tegen de boemannen als jullie maar likken. zelf in scene zetten om toch maar oorlog uit te lokken
  • Kevin van Goethem

    5 jaar geleden
    Als je het zo zegt lees ik, we hebben het gedaan maar ge kunt het toch nooit bewijzen.
  • johan debue

    5 jaar geleden
    Iran heeft geen enkel belang bij dit soort acties dus zit hier weer iets achter om oorlogje te gaan spelen en de verantwoordelijken zijn de VS en zijn bondgenoten.
  • Tommy Fonteyne

    5 jaar geleden
    Aan alle diesel en benzine rijders, hier begint jullie vervuiling al. Lang voor de raffinatie van olie zijn jullie al aan het vervuilen, transport met een vervuilende olietanker die nu nog eens ruwe olie in zee verliest ! Maar ja, het gebeurt niet in onze achtertuin dus dat kan allemaal gene kwaad......