Bewijst deze Amerikaanse video dat Iran aanslagen op olietankers pleegde?

BuitenlandHet Amerikaanse leger heeft met een video en foto's uitgepakt die voor het eerst moeten bewijzen dat Iran donderdag twee olietankers nabij de Straat van Hormoez heeft aangevallen. De video kwam er enkele uren nadat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo, zonder bewijzen, Teheran verantwoordelijk heeft gesteld voor de twee incidenten.

13 reacties

  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Nee, de video word achteruit afgespeeld, dit zijn reddingswerkers die een mijn van het schip halen zodatdie niet ontploft. De eigenaar van de tanker Yutaka Katada zegt dat de VS liegt !
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Bewijst niets. Niet moeilijk om een vlag aan een bootje te hangen en dan te beweren dat het Iraniërs zijn omdat het Amerika goed uitkomt.
  • Ali Alhashemi

    5 jaar geleden
    Iran is het enigste olie land in de Gulf die nog niet onder de macht van vs valt. Die moet aangevallen worden zodat vs de hele Gulf met de olie bronnen onder eigen controle krijgt. Oh ja, het is een goed bewijs, net als de bewijs van chemischewapens Saddam
  • rudy liessens

    5 jaar geleden
    Allemaal leugens van de u.s.a en iran om de ollie prijs de hoogte kunnen in te jagen
  • Baldr VanHoek

    5 jaar geleden
    Alles is niet waar en dan merk je meteen of het het systeem dient in de toekomst of niet. Zo simpel is het gewoon. Proberen om publieke opinie mee te hebben en informatie manipuleren tot ze hun zin krijgen. Iedere dag opnieuw... blijf hier maar als burger consistent bij.