Lichaam van vermiste Brusselaar (41) na half jaar begraven teruggevonden in industriepark

© jvi

Het lichaam van de vermiste Brusselaar Mohamed Harrouchy is teruggevonden in een industriepark in de Brusselse deelgemeente Haren. De 41-jarige man was al sinds 9 december 2018 vermist.

jvh

Het lichaam van Harrouchy werd vorige zondag teruggevonden in een park in de Verdunstraat in Haren. Dat heeft de woordvoerster van het parket van Brussel zaterdag bekendgemaakt. Er is een onderzoeksrechter aangesteld, maar het parket geeft voorlopig geen verdere commentaar op het lopende gerechtelijke onderzoek naar de doodsoorzaak van Harrouchy.

Half jaar vermist

De man was vermist sinds 9 december 2018, toen hij voor het laatst levend gezien werd in de Portaelsstraat in Schaarbeek. Sindsdien ontbrak elk spoor van hem en zijn wagen, een zwarte Mercedes C200. De politie sloot een afrekening nooit uit.

© Fedpol

In februari zochten politie, gerecht en civiele bescherming nog met de grote middelen naar Harrouchi in en rond een oude doktersvilla aan de Lenniksebaan in Dilbeek, waar eerder Brusselse jongeren op zoek waren gegaan naar een schat. Het was en is niet duidelijk wat de link was tussen Harrouchi en de zogeheten “grot van Ali Baba”. Toen werd geen spoor van de man aangetroffen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen