De bestuurder van deze BMW is door de carjacker in zijn vlucht tegen een geparkeerde Volvo geduwd.
Volledig scherm
De bestuurder van deze BMW is door de carjacker in zijn vlucht tegen een geparkeerde Volvo geduwd. © JHM

VIDEO. Gewelddadige carjacking in Veurne: achtervolging eindigt in crash met 5 wagens, dader opgepakt

In het centrum van Veurne vond even voor 10 uur een gewelddadige carjacking plaats. Een 62-jarige vrouw is er uit haar wagen gesleurd door een 25-jarige man in bloot bovenlijf. Na een massale politieactie werd de man klemgereden, nadat hij nog een BMW-cabrio had proberen te stelen én de bestuurder klappen had gegeven. Daarna wilde hij zelfs nog een gearriveerde politiewagen stelen, maar hij moest vluchten. Daarbij werd hij opgepakt. 

36 reacties

  • An Vanautgaerden

    5 jaar geleden
    Allez en morgen laten ze die gevaarlijke kerel weer vrij waarschijnlijk... puik politiewerk wel! De rechtbank en advokaten is andere koek
  • Erwin VD

    5 jaar geleden
    Aha, daar zijn we weer..... gekend bij de politie en justitie doet er weer niets mee. En van zijn problemen....dat zullen waarschijnlijk drugsproblemen zijn en nog nooit een slag gewerkt , dus doet niets ter zake.
  • ROBERT GERTS

    5 jaar geleden
    @Frank Keustermans: zo zou het moeten zijn, maar is het jammer genoeg niet! Ik maakte ongeveer hetzelfde mee. Ik vluchte weg met mijn wagen die ze wilden stelen, en raakte 2 geparkeerdee auto’s. Uitspraak: ongeval met vluchtmisdrijf ! Ik MOEST ter plaatse gebkeven hebben, en een goed pak slaag gekregen hebben!! De politie(nergens te zien) zou mij wel beschermd hebben!! ALLE schade uit eigen zak moeten betalen!
  • geert noels

    5 jaar geleden
    Was gekend bij de politie.. Nu 10 jaar interneren minstens.. Er hadden doden kunnen vallen
  • Dan Declerck

    5 jaar geleden
    Hoed af voor de ordediensten. Nu het vervolg?