Ronald Vargas zal met het rugnummer 16 spelen
Volledig scherm
Ronald Vargas zal met het rugnummer 16 spelen © Twitter KVO

Transfer Talk (18/6). “Akkoord met AEK over Vranjes” - Appiah naar Nantes - KV Oostende haalt Vargas

Belgisch voetbalZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

9 reacties

  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Zijn ze er eindelijk vanaf geraakt van Appiah en Vranjes? Wie heeft zo'n kloefkappers gescout? Die kent ook veel van voetbal maar zal wel zijn percentje gekregen hebben zeker?
  • Piet Corneel

    5 jaar geleden
    Schrijf maar op de inkomende transferts zullen niet vet zijn daar ze géén europees voetbal spelen!!!!!t'Zal wéér een kwakkel jaar worden.
  • David Van Petegem

    5 jaar geleden
    Europese spelers moeten ze niet halen.Het zal inderdaad een kwakkelseizoen worden, Erwin.Waar Herman Van Holsbeeck langs de kassa gepasseerd is, is het inderdaad gene vette meer. Vraag maar aan SK Lierse.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    William officieel start de transfert periode op 1juli. Elke speler die je koopt mag voor 1 juli niet mee trainen met de ploeg dus er is nog tijd. En 2 we hebben kwakkel seizoen gehad laat ze rustig de juiste keuzes maken en niets overhaast.
  • Lucas Vissers

    5 jaar geleden
    Anderlecht wacht zeker weer op de overschot !